@Egerzon
wat een mooie en fijne plek voor een overnachting wij zijn op doorreis maar als wij weer die kant op gaan dan blijven wij een nachtje langer om het plaatsje de bezoeken heel veel dank aan de gemeente die dit mogelijk maakt
helemaal met de vorige mensen eens Weer een top plaats ook zo’n pareltje vriendelijk ontvangst gemoedelijke sfeer leuke fiets tochten en erg leuk om met de kinderen of kleinkinderen te vertoeven Henk en Gwen
Wij Gwen en Henk zijn het met de vorige schrijver helemaal eens dit is de kers op de taart van alle camper plaatsen wij zullen hier zeker terug komen
In juni vijf dagen op deze prachtig gelegen camping gestaan. Heerlijk restaurant met zalige pizza's, maar ook heerlijke streekgerechten op de kaart. Zijn op woensdag op de fiets naar Crone geweest naar de weekmarkt. Wij hadden goed weer en toen het later in de week minder werd hebben we ingepakt en zijn verder richting Italiaanse riviera gegaan. Mooie plekken met zicht op het meer. Bevelen deze sportcamping zeker aan!
wij-zij-denken al twee dagen bezig om contact te krijgen wat niet lukt Daan morgen maar voor de poort staan wij willen heel graag de omgeving verkennen
heerlijke tijd gehad bij Nele en Yvan wat een rustige en hartelijke mensen een gezellige camper plek twee keer in de week met zijn alle eten heerlijk gekookt door Nele leuk fietsen naar Lorca echt een plek om aan te bevelen
mooie nette camperplaats met ook de uitleg in het Nederlands aan een park met meren waar je heerlijk kunt wandelen al met al een prima camperplaats voor 10 euro inclusief stroom
Fantastische camperplaats wij hebben twee keer bij geboekt wij staan op de landtong zonder voorzieningen en dat bevalt ons prima mooie fietsroutes leuke plaatjes in Eersel alle winkels leuke terrasjes dit is echt een aanrader wij komen zeker terug
Fijne camperplaats met veel mogelijkheden om leuke fiets tochtjes te maken bij de camperplaats leuke eet tentjes en het hotel heeft een mooie kaart Wesel is op de fiets dicht bij en heeft ook een leuke winkel straat als je goed ter been bent is het lopend ook goed te doen al met al een aanrader