@Eggi
Geweldige locatie aan het water. Buiten het seizoen kost een camper voor twee volwassenen, inclusief alle milieuheffingen, € 100 per dag. De toiletten zijn schoon. Het toilet gebruiken is mogelijk met een redelijke conditie en flexibiliteit. Douchen is onmogelijk voor mensen zwaarder dan 80 kg. Samengevat: de locatie aan het water is erg mooi 🤩, maar verder niets.
Toegang avontuurlijk. Sanitair heel, heel ver lopen. Zeker niet voor iemand die slecht ter been is. Alleen voor campers tot 7,50 mtr. Neem het serieus, anders gaat je mobiel kapot. Prachtig gelegen in de natuur waarbij er nieuwe olijfbomen worden geplant 🥲 maar helaas zonder nadenken. Veel te smal om te manoeuvreren en te parkeren.
Perfecte parkeerplaats zonder mitsen en maren. Al wat je nodig hebt. Zeer goed onderhouden en schoon 👍.

20 km van de snelweg. Niet makkelijk met een grote mobiel (soms erg krap). Ruimte groot en in orde (februari € 17,50 voertuig + 2 personen). Toilet en douche werken helemaal niet. Het ergste wat ik ooit heb gezien. Beter een gat in het bos en een gieter.
Super nette schone staanplaats. Erg stil. Na Carboneras en het strand 3 km fietsen. Gratis toegang, zelfs met grote schepen, trailers of wat dan ook. Ontvangst van beheerder heel erg sympathiek. Je voelt je meteen erg op je gemak. Alles aanwezig wat je nodig hebt.
Zeer mooie natuurcamping. Elektriciteit, water & riolering op elke plaats. Barbecuestation, kinderspeelplaats en ligstoelen beschikbaar. Douche/toilet super schoon. Doorgang rustig 's nachts. Er is een welkomstfles wijn uit eigen productie, de wijn is hier ook te koop, evenals andere producten uit eigen productie. De jonge operator is uiterst vriendelijk en meegaand. Leuke plaats.

Zeer mooie nieuwere camping met mooie en grote percelen direct aan het strand. Geweldige service bij de receptie. Speciale dank aan de manager Maria. Sanitairruimte in juli uitgebreid en altijd extreem schoon. Je kunt ook de tuinmannen de hele dag hard zien werken zonder de gasten te storen. Restaurant te duur en niet typisch voor het land. We komen terug

12 punten van ons. Alles wat je nodig hebt Douche, toilet, wasmachine, zwembad, chemie, drinkwater, wijn 🍷, super leuke operator, erg familie. Ik kan het alleen maar aanbevelen 👍👍👍👍
Topplaats is niet beter. Goederen met onze Concorde 9.05 meter lang en 3.40 hoog daar. Toegang een beetje krap, maar geen probleem. De eigenaar kwam onmiddellijk en sneed de handpalmen op de juiste hoogte bij de ingang. Geweldige ontvangst was super super leuk. We kennen veel plaatsen, maar we hebben zo'n plek met veel liefde niet meegemaakt. V / E alles daar en top. We geven 12 punten
Topplaats, het kan niet beter. Reserveer vroeg. De schoonste plek die ik ken. De kiosk wordt gerund als een klein restaurant, maar tegen prijzen zoals een kiosk
Zeer mooie nieuwe plaats. Zicht op olieopslag en vreselijke Hommobile. Receptie arrogant en onvriendelijk. We kregen een kaart en omcirkelden de lege plaatsen. De plaats was voor 70% leeg. Toen opnieuw werd gevraagd bleek dat veel plaatsen gratis waren. Je wilde het alleen maar opwindend maken. De poortwachter behandelt je als zijn vijand.
Super CP voor honden. Meer honden in het veld dan kampeerders. Geeft extra hondenruimte op het strand (velen hebben geen echo gemaakt). Wanneer je dagelijks voor je auto zit, kunnen maximaal 20 honden en meer met hun baasjes voorbij komen en elk van de lieve dogi steekt zijn been op. Ook recht op de rand van onze plaats, kunnen de hondenbezitters de honden behoorlijk ongeremd doden. Ben nog nooit 3 weken eerder vertrokken
Perfectioneer alles wat je nodig hebt. Heerlijk eten in het hotel. Werden opgehaald en teruggebracht. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is niet beter.
Top parkeerplaats, het kan niet beter. Restaurant in het hotel ten zeerste aanbevolen. De junior manager van het hotel pikt ons op en brengt ons terug naar het plein. Zeer vriendelijk en sympathiek. We werden behandeld als VIP's voor een kleine prijs.
Centraal gelegen naast de snelweg. Sanitair erg schoon. Helaas, heel erg luidruchtig, omdat de camperplaats ligt tussen de 2 spoorlijnen en tot middernacht de sneltreinen om de 2 - 4 minuten rijden en dan weer vanaf 6 uur in de ochtend. We kunnen helaas maar 1 punt helaas geven.
Geweldige locatie, heerlijk om te ontspannen, surfen en zwemmen. Groot strand bar. Barbecue, de verwijdering en het aanbod kan niet beter. Geen winkelen. Douches en toiletten erg schoon.
2015/03/29. Top locatie, verlaten strand, faciliteiten (ook voor grote wagens) kunnen niet beter. Douche, wc, wasmachine, barbecue, alles was er. Winkelen onmogelijk. 50 meter super pub in het midden van de duinen voor snacks en een geweldige zonsondergang, gewoon geweldig.