@Ejoris
- 2018
- Niesmann + Bischoff Arto 88 E
- 2021
- Liner
Een verhaal met twee gezichten. Het zwembad, receptie en terras/restaurant is allemaal meer dan prima!! Als je met je camper op de eerste rij staat van het onderste gedeelte, dan heb je inderdaad het panorama wat in de naam van de camping zit. Sta je daar niet…..dan is het krap, heb je geen uitzicht en als je dichtbij de weg zit dan razen de auto’s voor je gevoel door je camper heen. Wij hebben forse camper, ging allemaal maar net.
Geweldige camping direct aan de rand van het meer met een eigen strand. We verbleven met een camper en 3 personen en de prijs is wat je zou verwachten in Zwitserland ;-). De douches zijn oké en schoon en er zijn wasmachines enz. De camping heeft zijn eigen "Italiaanse stijl" restaurant, we hadden een diner daar en we hebben er echt van genoten. Het beste deel van de camping is de service, uitstekende service met een glimlach!
We verbleven op deze camping met onze campervan, bleven één nacht. Deze locatie is gericht op mensen die daar lang blijven, dus je zult een hoop "vaste" caravans vinden. Het middengrasveld kan worden gebruikt voor gasten die kort blijven. De toiletten etc. zijn erg basic, maar schoon! Het zwembad is mooi, groot en heeft redders op wacht. Algehele zeer eenvoudige locatie, gericht op "locals".