@El-Herberto
Superleuk Een gigantische oude boerderij. Gerenoveerd als camping, kinderdagverblijf, supermarkt, goede douches en toiletten Afvalwater, elektriciteit, vers water, voldoende ruimte, zelfs voor grote campers De beheerders zijn erg vriendelijk en energiek 7,5 km naar de kathedraal met de fiets of tram Geweldige locatie Een echte aanrader en veilig
Hallo, Het plein leent zich uitstekend om Turijn te verkennen. Wat vooral fijn is, is dat je via een poortje aan de achterkant van het plein toegang hebt tot de rivier de Po en zo naar het centrum kunt lopen of fietsen. Langs de route staan verschillende kraampjes waar je even kunt pauzeren. Het is maar 7 km naar het centrum. Het plein was eind september goed bezocht. Het personeel is vriendelijk en spreekt Engels. De plaatsen zijn smal en de hoofdstraat is rumoerig, maar niet al te storend.
Er is waarschijnlijk niets beters geweldig zwembad fitness Kamer grote plaatsen groot restaurant helemaal schoon gewoon klasse
Prima plek om een dagje dicht bij het strand te staan. Veel ruimte net over de duinen naar het strand. er waren een paar uur voor 5 euro
De CP is geweldig. geweldig zwembadlandschap - geschikt voor groot en klein. Geen badmuts nodig, zwembad en café open van 9.00 tot 19.30 uur, non-stop. koffie nog langer. erg aardig personeel. sanitair goed.
grote parkeerplaats direct aan een topstrand. 1 euro per uur we gingen zwemmen voordat de veerboot 's avonds vertrok. de oprit goed steil en zanderig, vooral golvend maar het werkt met verve
een perfecte CP. Enorme parkeerplaatsen, geweldig zwembad, korte toegang tot het strand, schoon en voldoende sanitair. Met veel regels is dat natuurlijk vanzelfsprekend. Maar daardoor is alles zo samenhangend, rustig en verzorgd. Eind september was de zaak vol, zodat nieuwkomers konden wachten tot er iemand arriveerde. Je zou dan naar de plaats kunnen kijken en het nemen, of niet. als gevolg hiervan is er zeer weinig verkeer op de site. aan te bevelen
grote camping direct aan het strand. Voldoende grote parkeerplaatsen, leuke speeltuin, koffiebar en minimarkt. de douches zijn misschien iets te weinig voor de grootte van de ruimte het strand is goed, zand met een paar stenen. we waren er voor drie dagen. was goed helaas hadden we 's middags veel wind, wat de Skyter goed deed. de plaats teodor in de buurt met veel restaurants, cafés, winkels is een avondbezoek waard 10 mi
leuke kleine camping. Personeel erg aardig meerdere parkeerplaatsen direct aan het strand. het strand is klein en bedekt met kiezels. goed voor een overnachting
alles viel ons mee. we zijn voor een middagje met mijn fiets pisa maken. Maar er zijn niet veel plaatsen daar. slechts 5 ongeveer
De ruimte bestaat niet of bestaat niet meer 26-09-2020
overnachting niet toegestaan het uur voor 60 cent om te parkeren. niet naar de oude stad. ver
Waren er in juni 2019. De plaats is groot, zeer dicht bij het centrum. Stroomaansluiting is ook beschikbaar. Als een gratis parkeerplaats geweldig
Waren hier begin juni 2019. Het plein ligt precies in het centrum van Pisa, heeft verharde pleinen, bij de ingang met een slagboom. Al met al geweldig om Pisa te bezoeken. Je voelt je veilig. We betaalden 13, - euro voor een nacht
We verbleven hier voor 2 nachten aan het begin van juni. De locatie is geweldig voor een bezoek aan Rome. De cp heeft alles wat je zou kunnen vragen. We zijn al 60 plus, maar we houden van kinderen en adolescenten. We waren allemaal net zo ampool op de speeltuin. Alles is ok hier
Zeer goede, goedkope en grote camping. Hier is alles dat hoort bij een 4-sterren plaats. Wasmachine, zwembadlandschap, speeltuinen, restaurant, minimarkt, toegang tot het strand via een tunnel onder de weg, strand, privéstrand, en alles in het volgende seizoen voor 20 euro. Heel goed
Goede plek om te verblijven. Grote gratis parkeergelegenheid. In een hoek staan de kampeerders, met elektriciteit, water en afvoer van afvalwater. Heel dicht bij de haven en centro. Ook erg rustig, alles geteerd. Ideaal voor een paar uur Brindisi. Waren er in juni 2019
De plaats staat vol vrachtwagens, hobbygarages en andere bouwmaterialen. Je kunt ergens tussenin gaan staan. Het kan zijn dat je daar veilig kunt staan, maar iets moois is leuk
Dat is precies wat de vorige reviewers hebben geschreven. De zee en de oude stad niet ver weg. De plaats ondanks de omgeving erg rustig. De operator is behoorlijk actief. Al met al ok voor één nacht
We waren hier begin juni 2018. De parkeerplaats voor de camper en twee personen, alles bij elkaar 31,50 euro. Met Adac Camper Card opnieuw 5.- Euro korting. De locatie naar scheve toren is geweldig / rivier 1 km. Sanitaire voorzieningen erg schoon, staanplaatsen goed, zeer rustig, het zwembad schoon en groot.
Waren hier begin juni 2018. De plaats is erg gul om ons te parkeren. Er is een toilet - alleen open tijdens de dag, je krijgt ook water. De locatie om naar de oude stad te komen - ideaal. Niet te ver weg, maar natuurlijk bergopwaarts. Maar er zijn roltrappen voor het steilste punt. Natuurlijk is de plaats goed lawaaierig, maar net goed gelegen. Voor 20 - Euro is de stadsplattegrond.
Ligt op 13 km afstand van het oude centrum van Siena
Ik verbleef hier twee nachten met de camper. Eind mei, mooi weer, maar geen of kleine gasten. Maar in het hele lido Dante, evenals in het naburige strand Lido Adriano. Er zijn bijna alleen appartementen en huizen hier, en ze zijn niet zo druk als hotels. In het hoofdseizoen is het al vol, dwecampingatz ligt direct aan het strand, een restaurant heeft een grote speeltuin en kost slechts 21.-
Zoals beschreven, gratis kleine gemengde parkeerplaats - groot genoeg voor camper - in een zeer rustige woonwijk. Direct achter ligt een prachtig openbaar park. Er zijn alleen vuilnisbakken. Vanaf het centrum ongeveer 5 km. Alleen om te overnachten of Bologna overdag te bekijken, absoluut prima.