@EllenvanOostveen
- 2018
vriendelijk ontvangen door Bert de eigenaar. Mooie plaatsen en goed onderhouden en schoon sanitair. Omdat het zo warm was vandaag kregen we allemaal een bekertje ijs (ambachtelijk) Too😄👍
Fijne camperplek. Erg overzichtelijk . Slagboom staat open en melden bij het kantoor. Schoon sanitair .
Ligt er eenzaam en verlaten bij. Erg verpauperd, veel achterstallig onderhoud en geen mens te bekennen. Hier willen wij nog niet voor niets staan.
Hier 2 nachten gestaan. Men is hard bezig met het renoveren van het toiletgebouw , dus even schakelen en douchen in het herengebouw. Prima douches.
in tegenstelling van eerdere reviews is onze ervaring zeer positief. Schone toiletten en douches. De medewerkers van de receptie waren uiterst vriendelijk en behulpzaam met het vinden van een apotheek en streekvervoer.
met veel plezier op deze camping gestaan. zoals eerder gezegd super vriendelijk personeel. Sanitair was schoon .
Sitecode: 19268
Camping heel gezellig. Restaurant was betreurenswaardig. Met een groep er gegeten, het was ver beneden peil. Compensatie? Nee hoor daar doen ze niet aan.