@ElsBooijink
- 2017
Het is een unieke lokatie zo in het bos. Echter was onze plek nogal schuin en zonder levellers is dat niet zo fijn. Het uitzicht vanuit het zwembad maakte veel weer goed. Het sanitair is verouderd maar wel oké en werd voor het oog redelijk schoon gehouden.
Sitecode: 19429
Ruime vlakke plaatsen, mooi groot zwembad. Sanitair netjes en schoon. Prima uitvalsbasis om Ronda te bezoeken: met de fiets naar Ronda en de oude stad per voet verkennen. Vriendelijke medewerkers.
Fijne camping, schaduwplekken, mooi zwembad en schoon sanitair. Restaurant en supermarkt zijn prima voor een camping. Vriendelijke medewerkers. Vanaf de camping lopen of met de fiets naar het strand. Wel waterschoenen meenemen ivm stenen.
Leuke plek bij verwarmd openlucht zwembad, waar je gratis gebruik van kan maken. Ruime plaatsen, wel beetje op een helling. Fijn toilet- en douchegebouw, heel schoon. Enige minpunt is het terras waar flink gepimpeld wordt door vooral vaste klanten en waar je telkens langs moet voor toilet, douche of afwas. Als campinggast netjes met mondkapje naar binnen terwijl terrasgangers dat niet doen.
Prima plek om de stad Trier te bezoeken. Ruime plaatsen, nette voorzieningen. Zou m.i. iets vaker een doekje of dweil door toiletruimte gehaald mogen worden.
Leuk opgezette camping met ruime plaatsen en groen er tussen. Wij stonden achteraan waardoor douche en toilet wat ver lopen was. Douche en toiletruimten zijn ruim opgezet en zeer schoon. De plaatselijke bakker staat er elke ochtend met verse broodjes. Fijne camping om een paar dagen te verblijven. Per fiets naar Cochem gegaan, veilige fietspaden langs de Moezel.
Prima plek om van daaruit per fiets naar Koblenz te gaan of langs de Moezel te fietsen. Geen vaste plekken, alles stond door elkaar, sommigen namen hun plek ruim. Wat verouderd sanitair maar wel schoon.
Leuke plek, ruime plaatsen, goed en schoon sanitair. Ook voor kinderen leuk vanwege speeltuin met trampoline.