@ElsNieuwstraten
ik lees net op hun website dat dieren niet zijn toegestaan.
Prima camperplek. Jammer dat er meerdere vaste verblijvers zijn waarvan 1 dame die zich werkelijk met alles bemoeit. De skatebaan/rollerbaan wordt veel gebruikt maar geeft geen overlast. Mooi uitzicht.
2023
Een geweldige rustige camperplaats met alle voorzieningen gratis. Dus ook elektra. De camperplaats is keurig onderhouden en schoon. Wordt ook schoongehouden door 2 gemeentewerknemers. Het hele dorp ziet er schoon en onderhouden uit. Een pluim voor deze gemeente.
Wij kennen deze plek van voorgaande jaren. Begrijp niet dat de renovatie een half jaar heeft geduurd. Buiten de slagbomen en betaalsysteem en de elektrapalen is er eigelijk niets gedaan. Dezelfde kuilen in het gras. Niet gemaaid etc. Maar het blijft wel een fijne plek die de prijs van 11,20 euro wel rechtvaardigd maar de verhoging na 72 u naar 37,20 euro is buiten proporties.
De prijzen kloppen niet. Je moet minimaal 2 nachten verblijven en daar betaalde ik met de Asci kaart bijna 45 euro voor op 11 mei 2023. Verder prima locatie met geluiden van vliegverkeer.
2022
De locatie is nu nog gratis. Op 16 mei wordt deze camperplaats gesloten voor verbouwing en 1 juli weer geopend. Na verbouwing zal het een betaalde plaats worden van mogelijk 9 a 10 euro.
2019
Op de CP veel lawaai van de filterpomp van zwembad die dag en nacht aanstaat. Wij hebben maar een plek op de naastgelegen camping genomen wat verder van het geluid. Lief dorpje.