@Eric&

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een mooie en rustige camperplaats met zeer mooi sanitair en een vriendelijk ontvangst. €22,= per nacht incl 6A is een zeer nette prijs. Voor iedereen een aanrader. TIP: zet je fietsen met keurmerk kettingen op slot, helaas bij onze buren 2 fietsen weggehaald afgelopen nacht.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooi ruim opgezette camping met fantastisch mooi en schoon sanitair. Allerlei skelters beschikbaar voor de kinderen. Enige minpunt is de slechte wifi verbinding als je aan de kant van de weg staat en waar je de auto’s langs hoort rijden ook in de nacht. Verder is dit een prachtige lokatie om de driehoek Hoorn-Medemblik-Enkhuizen per fiets, maar ook met de Stoomtram & boot te verkennen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Vanmorgen na 4 nachten vertrokken van deze mooie camperplaats in St. Oedenrode. Mooi, goed onderhouden en schoon sanitair met een heerlijke warme en ruime douche. Wilma & Toon hebben hun best gedaan om hier lekker tot rust te komen. 7 zeer ruime plaatsen elk met 10A, watertappunt en grijswaterafvoer via een emmer met slang die je onder de camper zet. Kortom een compliment voor deze camperplaats. We komen zeker nog eens terug👍

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een leuke minicamping waar de paashaas zojuist is geland met parachute. Mooi sanitair gebouw wat goed onderhouden wordt. Plaatsen voorzien van stroom, watertappunt, afvalwaterput en een stuk kunstgras om op te zitten. Mooi uitzicht op het vliegveld Teuge waar vliegtuigen opstijgen en parachutisten landen.

Een gratis toplocatie wie van rust houd. Op loopafstand van openluchtzwembad en treinstation (21 minuten) naar Wenen. voor 6 campers aan de krappe kant. 4 kunnen er royaal staan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Pinksteren 2023 hier gestaan. Aanrader!!Op loopafstand van het mooie Heusden met diverse gezellige restaurants.Goed en schoon sanitair. Je kunt hier mét en zonder stroom staan.Aanmelden (ook stroom via AanUit.net)Elke dag krijg je nieuwe codes toegestuurd om de toegangspoorten te openen.Er kan best wel wat wind staan dus zorg dat je de camper zo neerzet dat je uit de wind staat.Wij komen zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een mooie camperplaats in het mooie Nistelrode. Een perfecte plaats om vanuit je luie stoel zweefvliegtuigen te spotten, met start en landing pal naast deze camperplaats. Een echte aanrader en een compliment voor de eigenaren. Wij komen zeker nog een keer terug.

Geweldige plaats voor gratis overnachting. Helaas is er sinds vandaag een bord geplaatst met daarop dat er niet gekampeerd mag worden. Zie foto. Op loopafstand van centrum Kristiansand en op loopafstand van een recreatie meer. Voor lozen chemisch toilet moet je een stukje de berg op. Achter het voetbalveld staat een openbaar toilet, even verderop staan afvalbakken.

Inmiddels 250 kronen voor 24 uur voor een overnachting INCLUSIEF stroom!! Prima locatie zonder verdere faciliteiten. Centrum op loopafstand.

Ruim opgezette camping met royale camperplaatsen. Op fietsafstand van de kasteel via een stromend beekje. Bezoek is de moeite waard met diverse winkeltjes en restaurants.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi uitzicht. Veel rust. Oké restaurant met zelfbediening. Geen water aanwezig wel gratis stroom. Eigenaren zijn erg makkelijk en vriendelijk.