@EricvanHaag
- 2008
Het is een grote camping met centraal gelegen goede sanitaire voorzieningen en zelfs een zwembad. De opzet van de camping is vrij eenvoudig gehouden met meerdere lange rijen en geen onderlinge afscheiding van de plekken, voor ons prima maar als je meer privacy wenst kan dat minder ervaren worden. Naast een deel camping waren er ook vakantiehuisjes op dit park.
Rustige camping met mooie ruime plekken. We verbleven maar 1 nachtje maar het zou ook voor langer verblijf zeker geschikt zijn. Omdat we redelijk op tijd vertrokken en daags er voor laat aangekomen waren hadden we de beheerders/eigenaren niet gezien. Na vertrek werden we nog even gebeld door de eigenaresse met de vraag of alles naar wens was! Top, zo kan het dus ook.
Heel mooie camping met ruime plekken, een groot deel met mooi uitzicht. De camping heeft veel hoogteverschil en op diverse niveaus kun je kamperen. Het sanitair is mooi, schoon en ruim aanwezig. Een korte wandeling brengt je naar een leuk en eenvoudig restaurant (buiten de camping).
We verbleven hier 6 op 7 april, heerlijk rustig gelegen stonden we onder de uitbundige bloesem van de oude hoogstam fruitboom. Heel schoon sanitair. Ontzettend goede ontvangst en voor vertrek kwam de eigenaresse nog even langs voor een praatje. Top!!
we waren een half uur op de camping toen we er achter kwamen dat het sanitair helaas niet in gebruik was… de eigenaar heeft ons ongevraagd keurig terug betaald nadat we al vertrokken waren, het kon op de website verkeerd gelezen worden dat er in de winter ook na een vorstperiode nog geen sanitair in gebruik kan zijn, dus niet alleen tijdens de vorst heel netjes vonden wij de terug betaling daarom toch 5 sterren! we komen graag nog eens terug
Tijdens onze wandeling werden we keurig gebeld door een dame van de camping; de receptie sluit om 14:00 uur maar dat is geen probleem want telefonisch kregen we een prima uitleg hoe we de camping op kunnen komen. Zo krijgen we te horen waar we de enveloppe met sleutel van de slagboom en de verdere informatie over de camping kunnen vinden. Als we er niet uitkomen mogen we altijd even bellen werd nog gezegd, echt heel netjes, goede service!
29/05 tm 01/06/25 Camping ruim opgezet mooi ingedeeld ruime plekken. Alles stond vol. Het sanitair was niet schoon helaas, te weinig en te minimaal schoongemaakt. Twee grote sanitaire ruimtes, beide voor gemengd gebruik (voor heren en dames apart is beter). Warm water (douche/vaat) via dongel per 2 min, niet handig. Bistro heeft kleine kaart. Reserveren noodzakelijk ivm beperkte capaciteit keuken. Wifi slecht, jammer want mobiel ook slecht.
Sitecode: 20152
wat een groene oase vlakbij (loopafstand) de mooie binnenstad van Freiburg de plekken zijn ruim genoeg, en de camping is mooi opgezet. er staan hele grote bomen het sanitair is netjes, goed onderhouden en wordt heel goed schoon gehouden naast de camping is een restaurant dat traditionele gerechten serveert en bij mooi weer is er een grote biertuin
wij waren hier van 25 tm 27/05/2025, mooie ruim opgezette camping met veel groen 2 sanitaire gebouwen, waarvan de oudste wel een update zou mogen hebben, het nieuwe gebouw daarentegen had erg basic sanitair (zonder wc-bril) en dat vonden we toch wat jammer. het sanitair was erg schoon en wordt goed bijgehouden mooi zwembad en ook zijn er heel veel mooie wandelingen direct vanaf de camping te maken
Wat een heerlijke camping! We hebben hier 3 overnachtingen gehad afgelopen dagen samen met een bevriend stel. Er zijn hier mooie ruime plekken, op een parkachtige camping met veel variatie in bomen en struiken. Deze camping is ontzettend mooie aangelegd en er zijn heel veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen in de directe omgeving. Het sanitair is ruim, nieuw en schoon, er zijn aparte keukens en wasruimten. Wij komen zeker nog eens terug!
We zijn hier 2 nachten geweest, mochten bij aankomst zelf een plek uitzoeken. De camping is goed verzorgd en de mooie sanitaire voorzieningen zijn heel erg schoon. Er is gratis wifi beschikbaar en de winkels zijn op zo’n 500 meter lopen. Er zijn veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen in de omgeving en bij aankomst kregen we wat handige brochures met leuke ideeën.
Erg mooie plek die steeds leuker aan het worden is. Op een voormalige legerbasis van de DDR wordt hard gewerkt om het hele complex om te bouwen naar een complete camping met alle voorzieningen. Het sanitair is erg mooi en recent aangelegd, de douche werkt met € 2 munten. op het campeerveld mag je zelf een plek zoeken en stroom gaat via € 1 munten, wat we zelf wat onhandig vinden. Aardige eigenaar die even een praatje kwam maken.
Helaas maakt de website geen melding dat deze camping gesloten is in de winter, de indruk werd gewekt dat deze het hele jaar open zou zijn, we waren ter plaatse maar alles was gesloten en ook ter plaatse was niet vermeld wanneer de camping wel open ging. Gelukkig hebben we een heel mooie camping iets verderop en nog dichter bij het centrum gevonden; ‘an der Rügenbrücke’
wij waren hier van 29 op 30 december 2024, wat een mooie plek! ruime plekken die redelijk vlak en goed verhard zijn, allemaal met prachtig uitzicht, achterin even steken om de draai te maken maar er is ruimte genoeg en heerlijk rustig hele mooie centrale ruimte en sanitair, we voelden ons meteen thuis, de douche was geweldig! helaas hebben we de eigenaren niet gezien maar in- en uitchecken via de telefoon ging prima wij komen zeker terug!
wij waren hier van 28 op 29 december 2024 de camper plekken zijn erg mooi gelegen niet ver van de ingang op elke plek is elektra aanwezig en via een centrale meter kun je met muntjes kWh kopen, op zich prima maar handiger zou zijn achteraf verbruik afrekenen naast de camperplaatsen zit het leuke restaurantje waar we lekker even hebben gezeten het sanitair gebouw ligt aan de andere kant naast de camperplaats, waar ook de cassettedump is
mooie basic camperplek, wij waren hier van 27 op 28 december 2024 de sanitaire voorzieningen zijn na een kleine wandeling in de boerderij te vinden, de waterstraal van de douche was voldoende maar had iets beter gekund we hebben een heel relaxt verblijf gehad en zeker aan te raden
we stonden hier afgelopen weekend 2 nachten met de camper. Het is een mooie complete camping op een geweldige locatie die veel mogelijkheden biedt voor wandelen en fietsen. Sanitair is vrij nieuw en netjes, grote plus vonden wij ook de gezellige bistro voor diner en lunch, gewoon open ondanks de rustige periode! We komen hier graag nog eens terug met iets mooier weer 😎
Keurige camperplaats met mooie ruime en deels verharde plekken. Het sanitairgebouw is klein maar compleet en netjes. We waren hier 1 nachtje en genoten er van de rust.
Niet te overtreffen! Wat een fantastische camping en wat een passie stralen Annette en Taco uit! op alle vlakken; service, hygiëne, uitstraling, ligging, en bedenk wat je maar wil, 5 sterren!! Een absolute aanrader, rijd gerust 100 km om voor deze camping want het gaat je niet teleurstellen! We hebben genoten van de mooie plek die we kregen en alle mooie bloemen en planten op het terrein, fantastisch.
Rustige camping van Nederlandse eigenaren. De eerste dag hadden we een nogal schuine plek gekregen maar zonder problemen konden we een andere plek krijgen. We vonden het jammer dat er geen midsommar activiteiten waren. Sanitair was oke, geen fijne straal van de douches en met drukknop dus steeds redelijk kort. Geen zeep bij de wasbakken met warm water en geen handdoekjes of goede droger (1 matige blower in de ruimte) Verder erg genoten hier!
Wij hebben deze camping als heel goed ervaren. De ligging is mooi, de plaatsen zijn erg ruim en de voorzieningen zijn heel compleet. Het sanitair is heel netjes en het personeel allemaal erg vriendelijk. Op de terugweg naar huis kwamen we hier terecht en hadden vooraf gedacht 1 nacht te blijven, we hebben toch 1 nacht verlengd want het was heerlijk hier. Lekker verse broodjes te krijgen en heerlijk eten in het restaurant! Tot volgende keer!