@Erik&Tina
- Ford E450 Fleetwood
- 1999
- Ford
- Alkoof
fantastische camperplaats ruime plaatsen zeer gastvrije eigenaars die alle tijd nemen voor een gesprekje en uitleg wat er is te doen in de buurt. komen zeker nog een keer terug we waren nog niet uitgekeken in de omgeving we hebben er 3 dagen gestaan
hier komen wij zeker terug ruime plaatsen. vriendelijke eigenaren staan altijd voor je klaar erg ruime plaatsen en fietsomgeving Super
wij hebben echter genoten van deze camperplaats mooi gelegen tussen de bomen die schaduw gaven met de warmte van afgelopen week ruime plek lekker gefietst in de bossen in een woord fantastisch
wij hebben hier 4 nachten gestaan met heelveel plezier mooie fietsroutes ruime plaatsen en een heel vriendelijke gastvrouw fantastisch we komen zeker nog een keer terug
hier aangekomen op de terug reis, fantastische camperplaats eigen plek uitzoeken hele mooie omgeving heerlijk fietsen langs het water 3 nachten gestaan aanrader
3 dagen geboekt 5 dagen gestaan fantastische camperplaatsen zelf uitzoeken hele mooie fietsroutes maar niet langs de loire, wij zijn de rivieren gevolgd en 8 km naar het noorden een heel mooi natuurgebied waar je geweldig kan fietsen om de meren 150 km gefietst
een fantastische plaats heerlijk rustig geen last van lawaai mooie ruime plaatsen en een heel aardige gastvrouw die alles uitlegt van mooie fietsroutes in de buurt
een super camperplaats , alleen al het welkom van de gastvrouw is al fantastisch . dan de camperplaats op zich zelf keurig netjes, en de omgeving heel veel fietsroute 's, we staan meestal 3 nachten nu waren het er 6 en nog niet uitgekeken in de omgeving. hier komen wij echt nog een keer terug
hele mooie camperplaats aan het water vissen een mooie fiets route langs de linge . 1 min puntje je kan je wc met vaste tank niet lozen alleen grijs water. maar voor de rest fantastisch
fantastisch eigenaar zeer vriendelijk neemt alle tijd voor je om alles uit te leggen. mooi fietsenverhuur waar je de fiets kan stallen en een hele mooie fiets omgeving
fantastisch camperplaats waar je ook nog voor de camper kan vissen als je achterin staat . hele mooie fiets omgeving in 3 dagen 160 km gefietst sanitair brandschoon
Erik&Tina Een zeer vriendelijke eigenaar wij hebben 3 nachten gestaan op een fantastische plaats ,leuke fiets omgeving 125 km gefietst en nog niet alles gezien. we komen zeker nog een keer terug
fantastische camperplaats hele mooie fietsroutes brede fietspaden je staat mooi aan het water, je kan mooi vissen van uit de camper heel vriendelijk ontvangen was vol hebben een plekje vrij gemaakt super
Een aanrader deze c.p. We zouden 1 nacht maar dat werden er 4. Een havenmeester die weet hoe je met klanten om moet gaan en heel behulpzaam is. De eerste indruk is "oooh wat netjes" als je de jachthaven op rijd. Sanitair, camperplaatsen, wifi en begroeiing helemaal top. We komen graag nog een terug. vriendelijke c.p. groet, Geertje en Ben
Hele mooie plek bij een zwembad en begin van de bossen, met heerlijke fietsroutes 3 dagen gestaan komen zeker nog een keer terug Erik en Tina
Hier 3 dagen gestaan 150 km gefietst over de Veluwe. Zeer vriendelijke eigenaar hele mooie camperplaatsen. we komen zeker nog een keer terug. Erik en Tina
Hier 4 dagen gestaan veel gefietst bijna 200 km en veel gevist van mijn leven nog nooit zoveel karper gevangen op 1 dag. Vriendelijke en behulpzame eigenaar gigantisch genoten komen zeker terug
Zeer vriendelijke eigenaar en behulpzaam. Hier 4 dagen gestaan nog niet uitgekeken in de omgeving 160 km gefietst en nog niet alles gezien we komen zeker terug Erik en Tina
Hier 3 dagen gestaan hele mooie fiets route door natuur gebieden. Zeer vriendelijke eigenaren die een etentje hebben georganiseerd voor alle gasten. klein min puntje als de wind weg valt veel muggen in de avond (natuur gebied). Erik en Tina
Geweldig mooie camperplaats mooie beschutte staanplaatsen. Hele mooie fiets omgeving. Visvijver in de buurt 500 meter en een zeer vriendelijk ontvangst
alles wat een camperaar wil mooie staanplaatsen mooie fietsomgeving. Hele vriendelijke eigenaren. Jammer dat we een week te vroeg waren om de slag van bourtange. Erik en Tina
wat een fantastische camperplaats aan het water waar je bij de camper kan vissen, en dan die fiets omgeving nooit geweten dat friesland zo mooi zou zijn de eigenaars ook zo vriendelijk en behulpzaam, we komen echt nog een paar keer terug 4 dagen gestaan nog niet uit gekeken Erik en Tina
hier 3 dagen gestaan heerlijke fietsomgeving in de nacht heerlijk rustig weinig last van de weg en een mooie vispas er achter Erik en Tina
hier 4 nachten gestaan een superplek in de omgeving goed fietsen dorp lekker dichtbij sanitair beter kan niet we hebben echt genoten . super vriendelijke eigenaar
wij zijn daar 2 nachten geweest een fantastische plek aan het water bij elke plek stroom en vers water. superplek om ommen te zien en in de omgeving te fietsen hele vriendelijke uitbater zeer behulpzaam sanitair april 2023 gereed dat word reserveren volgens ons een superplek
fantastische cp dicht bij het strand met een paar goede restaurants veel schaduw redelijk ruime cp 12 x 5 m kan behoorlijk goed fietsen behoorlijk vlak tarragona 18 km
fam. Top fantastische cp vriendelijk ontvangen mooie plaatsen aan het water jammer dat de airco niet gebruikt mag worden van wege het stroom verbruik maar komen zeker weer terug