@Erik.
prima plekje om te staan voor één nacht als je zelfvoorzienend bent. mooie omgeving om te fietsen .
we hebben 1 nacht hier gestaan. Prima plekje met een prachtige omgeving en heerlijk rustig. Jammer dat er een caravan staat die bewoond is met daarnaast nog een Dixi. Ook kwam er in de avond wat bezoek voor de bewoonster. We hebben er geen last van gehad maar volgens mij is deze mooie camperplaats hier niet voor bedoeld. Ook nog een pluspunt, vanaf de camperplaats fiets je onder de brug door naar een hele grote Nettorama .
Simpele camping met redelijke plaatsen. Het toiletgebouw is verouderd met douchebakken naast elkaar en een douchegordijn ervoor. Dit kan echt niet meer in 2025, zeker niet voor die prijs. We hadden de camping gevonden op campercontact waar een prijs op stond van 6000 HUF , €15,-. Na ingeschreven te zijn moesten we 17500 HUF , €45,- betalen. De prijs/kwaliteit is zeer onder de maat.
prima plaats om te staan voor een nacht met een mooie omgeving. Er is plek voor 4 campers, maar helaas waren er 2 bezet door caravans. Jammer dat deze personen niet begrijpen dat zulke plaatsen daarvoor niet bestemd zijn. Wij hebben ervoor gekozen om in dit geval op de gewone parkeerplaats te gaan staan.
prima plaats om rustig te overnachten. Ook om iets te eten bij de cafetaria en een biertje of frisdrank tegenover bij het park. Erik en Loes.
Prima plaats om te staan voor een nacht. Heerlijk rustig . Wij waren er al op tijd in de middag en het was mooi weer om lekker buiten te zitten. Toen kwam er een boer die het nodig vond om op het weiland naast de camperplaats vergif te gaan strooien. Wij kregen er na korte tijd al erg veel last van , ondanks dat we in de camper waren gaan zitten met alle ramen en deur dicht. Uiteindelijk hebben we besloten om toch maar weg te gaan. Jammer !
prima serviceplaats . Heel ruim en schoon , en voor €2,- ben je weer helemaal voorzien. Aanrader.
1 Woord, geweldig. wat een mooie cp, welliswaar geen voorzieningen maar heb je die nodig dan? wil je een gratis cp met geweldig uitzicht op de Donau en de stad binnen 800 mtr...dan ben je hier aan het goede adres. Erik en Loes.
Mooie cp in een mooie omgeving. Echter voorzieningen zijn niet aanwezig. Geen water vullen en lozen en geen mogelijkheid om het chemisch toilet te legen. Ook een koude douche en geen mogelijkheid om af te wassen. En dat voor een flink betaalde camping. Erg jammer, is het niet waard om een camping te zijn.
Zwembad tegenover, je kunt op deze cp rustig staan. Water en stroom tegen betaling. Kortom, prima plaats. Erik en Loes.