@ErikJeuring
- 2024
Rustige camping met ruime plekken. een ouder en nieuw sanitair gebouw. het nieuwe is keurig en erg netjes, met keuken. De oude heeft zijn beste tijd gehad. Voor de douche krijg je een kaart met geld er op en dit wordt bij vertrek verrekend. Stroom wordt ook bij vertrek verrekend. overal op de camping zijn waterkranen. Honden zijn er welkom.
Prachtig aangelegde kleinschalige camping met keurig, schoon sanitair. De pizzaavond was heerlijk. Fijne gastheer en gastvrouw. Zij geven je een welkom gevoel. Kortom, wij komen zeker weer terug.
ruime plekken op camping met veel Nederlanders. de weg er naar toe is via hobbels en kuilen en het eerste deel van de camping erg stuifgevoelig. de plaatsen waren niet allemaal gemaaid. sanitair is voldoende en schoon.
Sitecode: 2088
heerlijk niet al te grote camping met ruime plaatsen. sanitair schoon en voldoende. fietspad achter de camping naar mont st Michel is ideaal. klein barretje aanwezig en een prima zwembad.
Sitecode: 21991
prima, niet al te grote camping, nabij zee (kleine wandeling vanaf de camping). voldoende ruime plekken gescheiden door een heg. sanitair is voldoende en schoon.
Sitecode: 20342
mooie camping met ruime plaatsen, geschieden door een heg. mooi zwembad met uitzicht op zee. sanitair ruim voldoende aanwezig en schoon. voorziening voor legen chemisch toilet is enigzins primitief. leuke wandeling naar het stadje en klein stukje vanaf het strand.