@ErwinL
Helemaal eens met de vorige review. Gratis gondel helaas niet in het hoogseizoen zomer. Camping is met haar luxe faciliteiten en ligging direct aan piste en gondel ook zeer geschikt voor wintersport.
Mooie camping in een beetje afgelegen gebied met schitterend omgeving. Erg vriendelijke eigenaar en mogelijkheid voor lunch in het weekend. Speelveld in het midden van de camping en zwembad. Supermarkt op loopafstand.
Als je in de buurt van Ancona bent dan moet je hier zeker een aantal dagen overnachten. Brabantse gezelligheid in een prachtige Italiaanse omgeving. Heerlijk zwembad, mogelijkheid voor ontbijt en ‘s avonds samen met andere gasten diner. Wijnproeverij en rondleiding bij de buren en verder veel dingen te doen op korte rijafstand. Helemaal top!
Camping direct aan het strand waar ook best veel dagjesmensen komen. Aquaparkje en verhuur van jetski’s en waterfiets met glijbaan bij het strand. Ik zou voor zone A gaan. 5€ per dag duurder, maar wel op 1e of 2e rij aan het strand. er zijn in deze zone niet veel plekken voor grote campers. De weg naar de camping toe is overigens ook op stukken krap voor een grote camper, maar het is te doen.
Mooie camperplaats kort bij het strand (ca. 300mtr). Heel vriendelijke eigenaar en alle voorzieningen aanwezig.
Hartelijke ontvangst, ruime plekken en alle voorzieningen incl. klein zwembad aanwezig. Ca. 3km van een ingangen van Krka NP. Behalve de tour waren de activiteiten zoals kajak en raften niet beschikbaar. Deze zouden ze beter niet op hun website hebben staan.
Sitecode: 19308
Aanrader! Van reservering tot en met uitchecken correct en vriendelijk. Bij aankomst konden we kiezen uit de plekken die vrij waren. De ene iets korter bij de rivier en de andere iets korter bij het zwembad of douche gebouw, maar camping is mooi compact. Restaurant met ruim terras bij rivier. Sanitair wordt hele dag door schoongehouden. Enige minpuntje was een keer koud water voor afwas, maar dat kan gebeuren bij kamperen..