@Essex-1928
de plaatsen zijn veel te krap 3 bij 8 meter als je de deur van je camper opent moet je oppassen dat je de buurman niet raakt we stonden hier op1 oktober tot 2 oktober de laatste plek vergt stuurmanskunst om in te pakken vooral als er ook nog een te grote camper dwars voor staat koste €13,35 ik kwam 15 minuten te laat dus dubbel betalen mij zien ze hier nooit meer
Geweldige plek met fijne gastvrije en vriendelijke beheerders Eenvoudige voorzieningen maar alles is bespreekbaar en wordt geregeld Fiets en wandel kaarten zijn voorhanden en mag je kosteloos lenen Beheerder heeft ook huifkar verhuur Invalide toilet is aanwezig en kan dag en nacht worden gebruikt Door camper gasten Verder kan je er ook streek producten kopen Voor een restaurant naar Oudenaarde is ongeveer 6 km in Moregem de vierschaar 7k
geweldige plaats om te staan de €10 zeker waard stroom en water betaald maar die paar € waar praten we over mooie aangelegde plaats waar alles netjes is geregeld betalen met pas of contant aan de parkeerzuil container voor afval aanwezig over de brug loop je zo de stad in waar vele soorten van restaurants te vinden zijn kortom van harte aanbevolen wel op de vm aankomen het loopt snel vol zo zouden er meer plaatsen moeten zijn G Driessen