@Esther&herman
Wij waren hier eind februari, dus gewoon het hele jaar open. prima plek met nette V&V en mogelijk tot douche en toilet. Het is inderdaad een soort parkeerplaats aan de rand vh stadje, maar voor ons super lokatie. Rustig geslapen. Dicht bij supermarkt, en maar 10 min lopen naar het Meer. Fietstocht gemaakt rondom het meer en in de heuvels ergens leuk geluncht. Aanrader. inderdaad 20,00 all in.
Wij waren hier op 20 febr en het gemakkelijk in te checken. stroom makkelijk te nemen. netjes verzorgd terrein, goede V& V rustig om te slapen. 22 euro per nacht, camper, stroom en 2 personen. ietwat aan de prijs Zou zeker goede plek zijn als je van de Thermen gebruik wil maken.
wij waren hier op 19 febr en tja… het is wat het is. Een groot, soms modderig, veld met veel plek. Op loopafstand van het centrum. rommelige indeling, stroom en andere zaken voor handen. Niet echt gezellig om met je stoel naast je camper te zitten. Jammer dat men dit camperpark er net niet iets verzorgder laat uitzien. want de omgeving is mooi. Goede plek voor doorreis. prijs inderdaad nog steeds 14,00 euro. Op zaterdagrommelmarkt in het stadje.
Fijne mooie familiecamping. Erg Vriendelijke ontvangst. Goede nette sanitaire voorzieningen zeker voor in de wintertijd. Heel goede skibus-opstapplaatsen om de hoek. Zo ook de supermarkt en andere winkels. Fijne sfeer in deze omgeving. 20 min naar Serfaus. Jammer dat er geen mogelijkheid meer is om binnen ergens nog een drankje te doen of warm te zitten met je eigen consumptie. Toch zeker aan te bevelen.
Wij vonden het een fijne plek om te staan voor een nachtje. makkelijke betaling, stroom. hebben verder geen gebruik gemaakt van de andere voorzieningen. De aanblik vh stadje vonden wij erg leuk.
De slagboom staat gewoon open en er staan daarom een groot aantal ‘langverblijvers’. Veel vuil en loslopende honden. wij zijn na 1 uur vertrokken. Voelde niet goed. Zo zal deze nieuwe plek snel verloederen. Waarom niet handhaven?
Een mini paradijsje in een prachtige omgeving. 🤩 Fatima & Xavier zijn zeer gastvrij en hardwerkend. Warm welkom. Alles is steeds keurig netjes verzorgd. En het vers gebakken brood is heerlijk. Dorpje in de buurt (4,5 km) met alles wat je nodig hebt, incl het restaurant onderweg, aanrader! Kortom een heerlijk rustig verblijf gehad. 12,00 + (3,50 elec) Onze 2 nachten werden er 4. Nogmaals dank, de Nederlanders in de Belgische wagen 😁
Sitecode: 92019
Wij waren hier begin maart en zijn super tevreden. Nog niet eerder zo’n geavanceerd incheck systeem meegemaakt. Echt super! terrein met ruime plekken, mooie omgeving. sanitair is erg netjes verzorgd, idd misschien in hoogseizoen niet helemaal toereikend bij volledige bezetting gezien de ‘dubbelfunctie’ van wc en douche. Toen wij er waren was het zeer rustig s’avonds. Attent ook dat er een automaat is voor enkele levensmiddelen. Top dus.
Let op: in Hockenheim zelf konden wij in deze straat niet vinden, was een woonstraat. :-( Echt balen.
ruime parkeerplaats waar als je enigszins achterdoor parkeert ook weinig last hebt van het doorgaande verkeer. let op: geen enkele voorziening aanwezig. De pizzeria aan de overkant was eenvoudig maar super, een aanrader!