@Evds

2023

Een locatie beoordeeld10 dagen geleden

Het is niet de plaats om te zeggen waw wat sta je hier mooi, het is een verbouwd bedrijfspand die op 1 zijde uitkijkt op citroenbomen, maar de excellente vriendelijke service door het team maakt veel goed. Goed proper sanitair met echt warm water, belangrijk minpunt vandaar de 4 ipv 5 sterren; geen afwasplaats die naam waardig.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

zeer aangename camping, nieuwe sanitaire ruimte in aanbouw, de huidige ruimte is oud maar proper onderhouden, alles straalt een goeie sfeer uit. Centrum dorp is 500m met bakker en kleine winkels. een kleine café/resto waar je een lekkere dagschotel kan nuttigen. jammer van het slechte weer en de storm Ingrid, maar daar kunnen uitbaters niets aan doen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

zeer mooie plaats met schitterend uitzicht over de omgeving. Maar te weinig aansluitingen voor elektriciteit, voor alles extra betalen, toilet niet af te sluiten het slot is kapot, wij hebben alles bij, maar als men het aanbiedt moet het in orde zijn.

Iemand die hier niet tevreden is… die verkoopt best zijn camper. Rust, correct en vriendelijk onthaal, Mark doet alles om het zijn gasten aangenaam te maken. Dit is geen camperplaats maar een tuin met zwembad waar hier en daar een camper staat.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wat een heerlijk rustige camperplaats boven op de berg van Isabelle en Bart. Jammer dat ik lovend moet schrijven en het dan misschien te dikwijls volzet zal zijn, want ik wil er wel nog terug naartoe kunnen. Wie zelfstandig kan staan, zeker een aanrader. Ingrid en Eric

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

ideale camperplaats. supervriendelijke ontvangst. leuke stad met een van de mooiste kastelen/fort van Spanje.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Jammer voor diegenen die hier niet kunnen verblijven. super gastheer en vrouw, plaats om te relaxen en te genieten van de natuur en omgeving. Rust. wij stonden er 5 heerlijke dagen. Eric & Ingrid

Camperpark met krappe plaatsen, niet uitnodigend om te blijven. Inrit met bak waarop entree staat geschilderd en dat is het, verder geen informatie. zijn onmiddellijk vertrokken naar Merlimont.

leuke camping, super vriendelijke staff. proper sanitair met lekker warm water. zeer kindvriendelijk. het dorp op 500m wandelafstand is authentic en de moeite waard om te bezoeken. keuken eenvoudig en royaal. minpuntje ... de frietjes. Groetjes aan Gordon de chef.