@Evert52
We hebben 3 dagen op deze prachtige camperplaats gestaan! Een hartelijk ontvangst van Desiree. Toiletruimte super, en vooral het vertrouwen dat je een lekker biertje, twentse lekkernij kan pakken. Is alles wat een camperplaats nog persoonlijker maakt Wij gaan het rondje Twente volgen, leuk idee.
Wat een mooi plekje, en zeer gastvrijheid van de eigenaren. Prachtig sanitair, alle voorzieningen. Super! Het mooie Dokkum op fietsafstand. Wij hadden niet gereserveerd, maar kregen toch een mooi plekje! Komen zeker terug!
Wat een heerlijke plekje! Prima als je zelf voorzienend bent! Service dat je je fiets kan opladen, alles compleet voor ons. We komen hier een paar keer per jaar, en genieten elke keer weer!
Wat een heerlijk plekje! Een prachtig grasveld, waar veel zorg aan wordt besteed! Toch logisch dat wij als gasten daar ook zorg voor dragen, en nogmaals we zijn te gast! Voor dit bedrag sta je op camperplaatsen zonder voorzieningen. Er staan nog nieuwe plannen klaar, prachtig toch! Wij komen zeker terug!
Net aangekomen, super mooie camperplaats. Warm onthaal door eigenares, tevens uitleg betrekking camperplaats. wij gaan hier zeker terug komen en dan voor langere periode. Ina en Evert.
Perfecte camperplaats, mooi sanitair. Op loopafstand naar het centrum van Montereggioni
Wij hebben 1 nacht op deze CP gestaan. Plek was prima, sanitair echt verouderd. Zeker als er €27,- betaald moet worden. Volgens campercontact €20,-. Dachten in het restaurant te eten, na 25 minuten opgestapt, omdat er 1 persoon aan het bedienen was, en er al meerdere mensen aan het wachten waren. Nog nooit zo'n dure camperplaats gehad, met deze faciliteiten! Geen volgende keer voor ons.