@Explorer67
Lid van Campercontact sinds 2020
Zeer mooie locatie midden in een baai, sanitair ouder maar schoon, erg bewolkt in een bewolkte hemel. Het complex is ruim en als je geen elektriciteit nodig hebt, koele plekken.
Zeer vriendelijk personeel, schone toiletten, goed restaurant en prachtig strand. We op de bovenste stoelen, omdat het een beetje luidruchtig was, door de nabijgelegen straat. aanbevelenswaardig
Sitecode: 20259
De plek zelf is tip top en de operator aardig en behulpzaam. Door twee aangrenzende straten maar is behoorlijk luid.
Zeer mooie CP, super omgeving, sanitaire voorzieningen voor Frankrijk boven het gemiddelde, personeel zeer vriendelijk en Duits sprekend, zeer aan te bevelen
Zeer mooie plaatsen, landelijk sanitair, maar schoon, aardige exploitanten, 5 minuten naar het fort Vauban, omgeving zeer goed om te verkennen met de fiets. Absoluut aan te bevelen
Zeer mooi eind mei, erg strak in het seizoen. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en z. Z. ook voldoende. Prijs is goed, nutsvoorzieningen (elektriciteit, douches) zijn hoog.
Zeer rustige plaats, nieuwe en schone sanitaire voorzieningen. De operators zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De plaats is ook geschikt als een plek om te verblijven, omdat niet ver van de snelweg.
Zeer aardige exploitanten, zeer schone toiletten, ideaal om te wandelen en te fietsen
Zeer aardige exploitanten, zeer schone toiletten, hier is nog steeds campinggevoel, ideaal om te wandelen, fietsen en reflecties.
Leuke exploitant, geweldige locatie, ten zeerste aanbevolen
Een kleine, rustige plek met erg aardige operators. Als u op zoek bent naar vrede, vindt u het hier. Zeer schone toiletten.
Een absolute top plaats, het is niet veel beter. Als iemand een parkeerplaats wil maken, kun je hier ideeën opdoen.
Ideaal voor een bezoek aan Bamberg. Niet stil bij het passeren van de weg.