@F-A-J-Sep

2005

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

wat een heerlijke camping, rust en ruimte geen vaste plaatsen. toilet ruimte is luxueus en zonder extra kosten. eigenaar spreek goed Engels. zeker een aanrader. Frans en Agnes

wat een fijne ontvangt, deze CP heeft alles wat een camperaar nodig heeft. Gelegen tussen Dokkum en Kollum niet ver van het Louwersmeer. Een prachtige fiets omgeving zeker een bezoekje waard. Agnes en Frans

Leuke CP als je van privecy houd, wij vinden de gezelligheid van een open CP toch wel leuker. De WiFi was erg slecht, op de fiets naar Venlo is goet te doen.

wij hebben hier 4 nachten gestaan op het grasveld achter de parking top locatie vriendelijke ontvangst en het restaurant is zeer goed en betaalbaar. je kunt hier prachtig fietsen daarna een biertje drinken met de golfers.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie camperplaats,vriendelijke ontvangst alles aanwezig,dicht bij een bus station voor een bezoek aan Haarlem, Amsterdam en de keukenhof, zeker een aanrader.

Wij stonden hier van 24/25 oktober; prima camperplaats voor een doordeweekse dag, in het weekend tot 03.30 uur overlast gehad van erg luidruchtige hangjeugd. Werd ook beaamd door het personeel in een restaurant in de stad.