@FSPBCY
Uitstekend. Dicht bij de stad, ruim en zeer schone sanitaire voorzieningen. Restaurant Kajuute is erg goed.
Uitstekend, zeer vriendelijk welkom. Ruime en zeer schone toiletten. Dicht bij het stadscentrum en het strand. Prachtige locatie.
Eén toilet voor mannen en één voor vrouwen. Het terrein zat vol en het toilet werd ook gebruikt door festivalgangers op het gras. Het toilet kon niet op slot en werd drie dagen lang niet schoongemaakt. Er was niemand aanwezig. Dit was zeker opzettelijk dit weekend. Voor € 56 was het schandalig. Alle andere kampeerders waren boos over de situatie. 1 ster voor het prachtige landschap, dus elke verbetering is zeer welkom!
Topplaats voor de prijs-prestatieverhouding. Parkeerplaats direct aan het meer. Sanitair ouder maar zeer schoon. Zeer vriendelijk personeel, mooi zwembad. Een beetje buiten, maar goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een pad loopt direct langs het meer naar het oude centrum van Sirmione. Heerlijk 15 minuten fietsen. Kortom een aanrader!!!
Geweldige locatie, direct aan het meer en midden in de stad. Zeer vriendelijk personeel. De prijs is echter niet gerechtvaardigd. Sanitairgebouwen zijn absoluut verouderd. Veel nieuwere CP in de omgeving voor de prijs met een extra zwembad. Jammer.
Schilderachtig - uniek. Ook op loopafstand van Dorf Tirol. Zeer goed restaurant. MAAR: Slechts 1 toilet per geslacht voor 60 parkeerplaatsen en ruim 100 restaurantbezoekers. 2 douches. Plaatsen erg krap. Iets meer investeringen in beter sanitair en minder parkeerplaatsen hadden deze plek tot iets bijzonders gemaakt. Jammer.
Top plek! Vriendelijke ontvangst, goede ondervloer van de plaatsen, zeer schoon en nieuw sanitairgebouw. Het prachtige stadscentrum is te voet in 15 minuten te bereiken. Zeer rustig 's nachts. Wij komen graag terug!!!
We kwamen met heel weinig verwachtingen aan omdat het erg moeilijk is om als camperaar iets te vinden in dit gebied. Grote teleurstelling. Wij betaalden eind maart € 50,- voor één nacht. Plaats modderig, geen wifi, geen verlichting, stroom valt vaak uit. Gastronomie en supermarkt slecht. Het enige goede ding was de nabijheid van het strand. Vandaar naar Scheveningen 14 km, volgende boulevard 2 km en enige bouwplaats. Conclusie: MIN