@Fam.Arends
- 2012
- Challenger C100
- 2000
Sitecode: 161957
Ondanks het feit dat dit nu een soort bouwplaats is heeft het wel potentie en is het er goed vertoeven. Weg ernaar toe is wel wat lastig. Eigenaar is erg behulpzaam en vriendelijk. Spreekt zelfs wat Engels. Er is een sanitairblok met 2 douche cabines en 4 wc's. Er zit zelfs een keukenblok bij voor de afwas. Wel even melden als je wilt douchen want dan wordt de ketel opgestookt. Nu in alle rust genieten van de vele vogels.
Voor de campers zijn er 3 prachtige plaatsen direct aan de westerschelde. Daardoor echt een toplocatie. Verder geen faciliteiten, tenminste wij gebruiken niets van de camping. Voor €10,00 zeker de moeite waard. Bedankt dat dit zo nog bestaat.

wat een leuke camping.eerst buiten de camping gestaan later opgehaald omdat er nog een plaatsje vrij kwam .komen zeker nog eens terug omdat alles goed te bereiken is.zowel den helder als de kust.zeer aardige beheerders.
wat een heerlijke cp plek .Ondanks dat het beheerd wordt door 2 nog jonge eigenaren zag het er perfect uit .Hebben er 3 nachten gestaan en ze zijn erg behulpzaam .sanitair was nog niet helemaal af maar ze zijn met de laatste puntjes op de i aan het zetten .Wij wensen jullie veel succes toe en ga zo verder dan komen jullie er wel.als alles klaar is is het zeker 5 sterren.

€10,- wel veel geld voor wat er geboden wordt. Camperplaats was voor ons wel goed omdat we als eerste aankwamen en dus een plaats tegen het gras aan hadden. Dan kun je mooi staan met de paarden recht tegenover je. yerseke op loopafstand. Alleen vuilcontainer aanwezig. Betalen vrij lastig, via sms gedaan. Voor 1 nacht wel te doen.
Hier 1 nacht gestaan. Het is er schitterend om te staan. Mooie grote plaatsen met uitzicht over het water. Enig minpuntje zijn overdag de auto's die voor de camper keren omdat ze niet verder kunnen. Het sanitair is keurig verzorgd, al moet je voor de douche helaas wel een muntje voor kopen a €1,00. Het staangeld is €17,50, wat wij vrij prijzig vinden al vergoed het uitzicht veel.

Wij staan hier voor 1 nacht, wat ons opvalt is dat alles inclusief is bij de €13 die je moet betalen, dus ook de douche. Het ziet er allemaal perfect en schoon uit. De plaatsen zijn netjes en je hebt voldoende ruimte. Ontvangst was enthousiast, alles werd uitgelegd. Er is tevens een soort terrasje gemaakt waar je wat kunt drinken. kortom een plaats om aan te bevelen.

hier voor 1 nacht gestaan, jammer dat er officieel maar 1 plaats is. het is sober maar goed. geen last gehad van hangjeugd, ze waren er wel maar hielden rekening met ons. centrum is op loopafstand. alles is daar aanwezig. de Linge zorgt echt voor meerwaarde. je kunt er heerlijk zitten en tegenover kun je evt kano huren.
tijdens ons verblijf was het hier heerlijk rustig, we stonden met 8 anderen. wij stonden achter op het parkeer terrein. vanuit hier is het 4.5km fietsen naar de keukenhof, een aanrader. ons is deze plek zeer goed bevallen.
Wij wonen in de buurt en zijn er wezen kijken. Ziet er erg mooi uit. Nu nog een beetje kaal maar als het gras erop staat een mooie en rustige camperplaats met luxe sanitaire voorzieningen. Kan een aantrekkelijke plaats worden!
Lekker rustig en midden in de natuur. Minpuntje is alleen dat er maar 1 douche aanwezig is waar tevens ook de wc bij zit. Bij drukte kan dit wachttijden opleveren. Maar zeker een aanrader om heen te gaan.