@Fam.v.Gils-Peters
- 2022
- Weinsberg Cara Compact Pepper
- 2022
Erg mooie rustige plek op een voormalige camping omgetoverd tot “CampingCar” locatie. Gelegen aan een meertje. Gras- en grindstroken redelijk stabiel. Elektriciteit en water aanwezig, tevens grijs water en chemisch toilet lozen. Kampeergedrag toegestaan.
Sitecode: 20207
Fijne keurige camping. Met alles wat een Hollander fijn vindt; schone douches/wc’s een vriendelijke ontvangst. Maar een kleine maar: het fietspad is er weliswaar maar is een karrespoor gevuld met kiezels. Goed opletten en sowieso niet geschikt voor de hondenkar! Maar de camping is top en je kunt er heerlijk eten.
Fijne camping! Ruime plekken voor je camper of caravan. Stroom, water, warme douches, schone wc! Wat zeuren sommige mensen over “gedateerd sanitair”! Ontbreken van een Japanse toilet zeker?! Deze camping is gewoon TOP!!
Laten we met het goede nieuws beginnen. Heel grote CP. Veel ruime plaatsen, water, electra, grijs water. Maar geen toiletten of douches. Plaatsen aan de rivier de Saône zijn er zeker, als je het hek voor je neus niet meerekent. Het kost niet zoveel, maar dan moet je ook het eerlijke verhaal vertellen!
Wat een fijne CP.! Een pareltje! Vlakbij natuurgebied de Grote Peel. Mooi sanitair en prima voorzieningen. Hier komen we zeker terug!
Wat een fijne camping! Grote ruime plaatsen met stroom en water. Keurige douches en WC’s. Grijs water en cassettetoilet lozen. Prachtig park met grote visvijver. Camper 2 volwassenen en 3 hondjes €10,40!
Sitecode: 19408
Natuurcamping voor de rustzoekers. Nederlandse eigenaar is gastvrij en service gericht. Het sanitair is top. Mooie wandelingen in de buurt.