@FamSab
- 2013
Om dichtbij familie te zijn vanwege mantelzorg hier onze caravan geplaatst voor langere periode. Gelukkig is deze camping tot laat in t seizoen nog open wat met de grote verharde staplaatsen dan ook geen probleem is. Ondanks regen of natte ochtenden in het najaar toch een droge plek voor je in je kampeer vertrek stapt. Prima sanitair met echt heet water en zie eerdere reacties top schoon. 50 cent voor ruime tijd douchen.
Inderdaad een heerlijke mini camping. Duidelijk met een doorstart bezig met enthousiaste en zeer vriendelijke beheerder. Veel nieuwe en uitstekende verbeter ideeën worden inmiddels uitgevoerd. Duurzaam is daarbij de ‘drive’. Gaat langzaam maar zeker lukken ! Hagen om camping plekken (ruim 110m2) geven veel privacy. Geluid vd weg naar Zeelandbrug hangt sterk vd windrichting af. Komen graag terug.
Prima locatie. Eens met al het voorgaande. Toerit is tussen huisnummers 36 en 38. Dit lijkt en privé terrein maar is de toegangsweg. Na de ‘rode loods’ links af...er staan bordjes. Zie ook satelliet beeld van de locatie. Inmiddels 4 sta plekken. 3 verhard en 1 op gras.
Faciliteiten perfect. Lees alle vorige reviews maar. Als passant, 1 overnachting, kwamen we op de A1-20 rij. Op A5 konden we met een7 m camper maar net staan. 8x6m ! Toch €43 ! Plekken op de rest van de camping leken groter. Iedereen stond schots en scheef, erg rommelig totaal. Zanderig terrein, veel schaduw.
Groot oneffen terrein. Hier en daar schaduw. Eén jong sanitair gebouw, het andere van rond de ‘wende’ 13-15uur slagboom en receptie dicht. Het geheel kwam het ons wat rommelig en onverzorgd over en kunnen ons niet vinden in vorige reviews.
Mooie groene camping met veel schaduw mogelijkheden. Kleine bossages ter afscheiding van redelijk grote plekken 80~90m2. 2 sanitair gebouwen met veel erg nette voorzieningen. Douche penning €1. Ook afwas en kook (€1) gelegenheid. Geheel ruim opgezet. Receptie open 8-13 / 15-19uur. Slagboom blijft dicht 13-15uur en 22-07uur. Kano verhuur met wegbreng en ophaal service. Veel wandel routes.
Kleine Oase vonden wij. Juni, doordeweeks weekend zou druk kunnen zijn vanwege prima water activiteiten aan en in het meer. Kano verhuur wordt veel gebruik van gemaakt, mede door veel boten en goede kwaliteit. De aangegeven Ruhe Zeiten hebben natuurlijk ook hun voordeel, erg rustig dan op de camping. Bij receptie douche munten à €1 (4min) verkrijgbaar ook hier ‘n mini winkeltje.
Aan de Oostzee kust zijde gestaan dus vrij uitzicht. ACSI prijs 2 personen all-in, incl 2 douche munten €18. Naast gangbaar sanitair ook enkele ‘privé’ was/douche ruimtes beschikbaar. Grijs-water mbv emmer afvoeren, put niet toegankelijk voor camper/caravan.
Heerlijk rustige plek. Weliswaar geen stroom en water maar veel ruimte aan de Kettelriver. Ideaal voor 1 of 2 overnachtingen. Er worden paardentochten georganiseerd. Ervaring daarvoor bleek niet persé nodig te zijn. Evt toilet mogelijkheid in t kleine winkeltje.
Helemaal eens met alle vorige beoordelingen. Vorig jaar niet voor niets 2e beste camping van NL....wel 50+... maar ja dat is de toekomst. Zie ook de uitgebreide hoeveelheid foto’s die een erg goede impressie geven.
Helemaal eens met vorige beoordelingen...veel sta plaatsen hebben een vlonder waardoor bij slecht weer bv droge voeten en bij droog weer er minder rotzooi mee naar binnen word gelopen. Ondanks de in eerste instantie wat starre receptie mede werkers blijken ze toch na 2 dagen je als klant te waarderen en worden ze spraakzamer. Veel drinkwater, afwas en vuilnis mogelijkheden.