@Familie-van-Gemert
Een mooie locatie in het groen met uitzicht op de schapen. Hele vriendelijke eigenaren die je graag een warm ontvangst geven. Kamperen bij de boer zoals het hoort te zijn, ook de kinderen hebben genoten.
Wat een heerlijke camping, rustig en knus. Kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad en de speeltuin, met o.a. trampoline en tafeltennistafel. Je staat heerlijk koel onder de bomen. Hele vriendelijke Nederlandse eigenaren. Echt een idyllisch plekje :)
Gezellige, kleine camping met vriendelijke eigenaren, waarvan hij heel goed Engels spreekt. Onze kinderen hebben leuk gespeeld met de Franse kinderen en zich enorm vermaakt in het zwembad. Sanitair is prima. Totaal geen geluidsoverlast gehad.
Wat een fantastische camping! Zeer vriendelijk personeel en werden goed onthaald, we voelden ons heel welkom. We waren vrij om zelf een plek uit te kiezen. De camping ligt aan een kleine haven en de moezel. Er is WiFi en het sanitair ziet er zeer nieuw en schoon uit, lekkere warme douches!! Achter de camping is een fantastisch barretje waar ze cocktails schenken.
Een mooie plekje in het Zwarte Woud met uitzicht op een riviertje. Zeer vriendelijke eigenaren. 's Morgens verse broodjes (op aanvraag) en voorzieningen om water te lozen en te vullen. Gratis WiFi. Super plek voor slechts tien euro.
Voor een gratis plek is dit één van de beste plaatsen. Top locatie aan het bos, waar de honden mogen loslopen. Heerlijk wakker worden naast het beekje. Vriendelijke eigenaar die zijn terrein ter beschikking stelt.
Sitecode: 20264
Geen voorzieningen, zoals naar verwachting op een gratis plek. Ideaal als uitvalbasis. Gelegen aan een leuk zwembad en voor de kinderen een super leuke boerderij/speeltuin in de nabije omgeving. Prima, rust rustige plek.
Ontzettend mooie plek, met een hoop dieren op de camping (geiten, kippen, konijnen). Net en schoon sanitair en een gezellige schuur voor als je wil schuilen voor de regen of een kopje thee/koffie wil zetten. Vriendelijke eigenaren. Onze kinderen willen graag terug voor de dieren, wijzelf voor de rust, ruimte en mooie natuur!
Sitecode: 19090
Heerlijke plek, hele vriendelijke eigenaar, voelde erg gastvrij aan. Ideale plek om tot rust te komen en van de natuur te genieten!
Een perfecte plek voor als je het centrum van Emmen wil verkennen of een dagje naar de dierentuin wil. Een inwoner uit de buurt komt je verrassen met een tasje met een hele hoop informatie. Wij stonden hier 2 nachten in het weekend van Koningsdag, met onze 3 kinderen en hond, was prima te doen. Je staat vlakbij het spoor, maar wij hebben hier 's nachts totaal geen last van gehad.