@Fellnase
Een zeer goed ontworpen camping. Hier kunnen veel anderen nog wat van leren. De bistro is vlakbij en goed. De broodjesservice is erg goed. Vriendelijk personeel bij de receptie en een geweldig serviceteam. Het nieuwe sanitairgebouw is erg goed. Je krijgt een 5e ster als er een wasmachine/droger in het sanitairgebouw aanwezig is. Dan zou de prijs ook meevallen. De faciliteiten op Landal Park staan te ver weg en het hoofdgebouw van de camping gaat vanaf de herfst dicht.
Zeer mooie camping met vriendelijk personeel. Doet wat het belooft. Wij voelden ons goed.
Zeer goed onderhouden plek direct aan zee. Zeer, schoon en met alles wat je nodig hebt. De operators en het team zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. We hadden geluk met het weer en kregen de eerste avond een geweldige zonsondergang. Als u op zoek bent naar een rustige en hondvriendelijke omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. PS: De "doorgaande weg" is een smal straatje door een woonwijk
Een van de beste plaatsen! Dat de plaats duur is (er zijn enkele plaatsen in de omgeving die goedkoper zijn) is al meerdere keren genoemd, maar je hoeft er niet heen. Wat echter een voordeel zou zijn voor de prijs, zou de renovatie van het sanitair huis zijn, evenals een verlengde overkapping van de gootstenen. Als het regent, word je nat tijdens het afwassen. Een hondendouche zou ook goed zijn. Voor een hoge prijs verwacht ik ook prestaties.
Goede locatie voor wandelingen. Paden beginnen direct bij het hotel. Elektriciteit voor 6 campers is aanwezig. Het is een gemengde auto / camperplaats. Vervolgens betaalde V / E in Fredeberg (3 km). Uitstekende gastronomie die elke cent waard is (zie foto's). Vriendelijke service! Hier voel je je comfortabel met een vachtneus. We hebben 9 sterren. Het zou 10 zijn als er V / E zou zijn.
Rustig en gratis! De power column werkte! Waarom vermoeden anderen afzetterij ??? Hé, de plaats is gratis en geen camping! Helaas is het sanitair momenteel defect! Hopelijk wordt het opgelost! Goede omgeving voor honden. Naar het kasteel ongeveer 4-5 km via mooie paden. Altena zelf heeft betere dagen gekend.
Zeer goed gelegen om het Marine en Reddings Museum te bezoeken. Zeer stil ondanks de grootte en locatie. De havenmeester is erg aardig en meegaand! 8 sterren voor de plaats en een bijzondere ster voor de servicegerichte havenmeester.
Heb hier vele malen verbleven en zijn over het algemeen tevreden. Ter informatie: de prijzen zijn verhoogd. 24 / h voor 2 personen 26,40, elektriciteit 4,25 en 3 euro per hond. Maximaal 2 honden per camper zijn toegestaan.
Gratis parkeren op eigen terrein! Met de hond kun je direct naar het park gaan! Wandelpaden direct toegankelijk! De brug is duidelijk hoorbaar tijdens het rijden over en op de We ook de jonge mensen. Grauwasserents. over Gullideckel in de auto (je moet openen). Geen water + elektriciteit. Leuke plek met winkels en restaurants.
Wees 's avonds stil! Midden in het centrum met uitzicht op het water. Voldoende groen voor de hondenwinkels beschikbaar. Betaalautomaat aan de overkant van de straat aan de zijkant van het gebouw. Helaas, vrij duur alleen voor staan. Vanaf ongeveer 6 uur vrij verkeer. Leuke stad!
Zeer mooie en rustige plek zonder aanvoer en afvoer!
Vrijstaand in de oudste stad van Denemarken, dat is prima. Helaas parkeren hier ook vaak personenauto's. Hier ontbreken markeringen, omdat de plaatsen voor de bussen vrij worden gehouden. Verwijdering voor grijs water en chemisch toilet beschikbaar. Zoet water gratis. Geen elektriciteit! Goede gratis plek!
Plaatsen op weide. Schoon sanitair. Vanaf eind oktober is het zwembad gesloten. Centraal in het dorp.
Let op, dit is geen parkeerplaats en voor een overnachting is niet toegestaan. Omdat het al donker was reden we het plein op en kort daarna arriveerde er een auto, gestopt met draaiende motor en zaklampen om ons heen. We komen zeker niet l terug! Onderweg kwam iemand ons te voet tegemoet. In deze pampa zeker niet normaal.
Misschien wil je hier niet staan. Anders is alles goed. Prijs is redelijk. Water en elektriciteit direct aan het plein. Zelfs 's nachts staat de deur (zijkant) open voor betaalautomaten. Voorzieningen zijn schoon. Levering en afvoer perfect.
Hoogtepunt cp aan het meer. Uitzicht op het meer en mooie plaatsen met privéterras. Oprijlaan steil en smal. Voertuigen passeren elkaar niet. Wandeltochten vanaf het plein mogelijk. Kleine winkel boven in het dorp. Pizzeria op zijn plaats (heerlijke pizza). Een steraftrek voor de omslachtige incheckmachine en voor de verwijdering van het chemisch toilet. Douches en toiletten zijn beschikbaar
Kleine fijne plek! De gastheer begrijpt een beetje Duits en Engels. Hij wil geen Duits of slechts één nacht ??? Misschien staat u er alleen voor ?! Wij waren er voor 3 nachten! Niet geschikt voor grote mobiele apparaten. Controleer eerst. En eerder boodschappen doen, want in het gebied is er niets. Douche tijden beperkt!
Klein maar fijn veld met topfaciliteiten op een prachtige locatie. Zeer aardige gastheren! We kregen een warm welkom en waren met veel informatie over het gebied verstrekt. Het beste kunt u eerst aanmelden! Ga naar coördinaten omdat er geen tekenen zijn. De weg is om te horen wat een steraftrek zou opleveren, maar de gastheren zijn zo schattig dat er 10 punten zijn.
Familie en goed gerunde plaats. Ideaal voor wie op zoek is naar rust. Honden zijn welkom. We kregen een zeer vriendelijk welkom en werden uitgebreid omdat we het zo leuk vonden. Het restaurant op het plein biedt erg goed eten. De sanitaire voorzieningen zijn altijd schoon. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de stad en 15 minuten naar het hondenstrand.
Voor een overnachting in orde! Verkeersgeluid vrij hoog (behalve zaterdag tot zondag). De elektriciteit is vrij duur, maar aangezien de ruimte vrij is, vind ik dat prima. Verwijdering van grijswater alleen mogelijk met één slang (geen goot). De plaats ligt in een gebied van industrie en residentiële ontwikkeling. Dichtbij de stad. Naast de omgeving: de mijne is de moeite waard.
Platz ligt in de Stadthalle in een woonwijk. Zeer stil 's nachts! Rond 07:20 staan er schoolkinderen te wachten bij de bushalte en parkeren de eerste medewerkers op de parkeerplaats. Een zeer mooie plaats met kleine winkeltjes en goede restaurants. Echter, vanaf 20:30 uur gedeeltelijk alleen koudvoer (worstplaat etc.). Toonhoogte en plaats aanbevolen.