@Finches
Wat kan ik zeggen? Wat een pareltje!!! Prachtige kleine camping die in eerdere recensies niet de waardering kreeg die het verdient! Mooie en ruime camping! Faciliteiten - geweldig, ja, slechts 3 douches en 4 toiletten, maar ze zijn brandschoon en het water is warm en heeft een goede druk! Ook een goed uitgeruste keuken - wat wil je nog meer? Aardige, behulpzame eigenaren ook, bedankt. Mei 2025: PLN 115 per nacht met elektriciteit.
we kwamen laat aan in de stromende regen, maar de ontvangst die we kregen kon niet warmer zijn geweest! groot gebied voor busjes met uitzicht op de vallei! Ik ben enigszins in de war door een paar recensies die teleurgesteld klonken, €15 voor de nacht inclusief stroom, je kunt ook water krijgen en grijs kan geleegd worden boven een rooster - dat noem ik een absoluut koopje !! hoe kan iemand mij verbijsteren?? het is een werkende boerderij, maar volkomen vredig, en dat uitzicht! Wauw!!
Ten eerste is het geen officiële overnachtingsplaats zoals aangegeven door het management van Disneyland Paris, als zodanig zijn ze niet verplicht om faciliteiten te bieden! Een auto voor 1 dag parkeren is €30,- een camper voor 1 dag €45, het feit dat u zonder extra kosten een nacht kunt blijven staan is mooi meegenomen! douches en toiletten zijn aanwezig! het feit dat sommige mensen een gebied voor grijs water hebben gebruikt om hun chemisch afval te legen, kan in de toekomst het nachtparkeren in gevaar brengen!
2 nachten doorgebracht op deze heerlijke kleine camping, op loopafstand van Bempton Cliffs, langs het kustpad. Idyllische plek met prachtig uitzicht!
mooie kleine tussenstop! zeer aan te bevelen
Mooie plek aan rand van reservaat. Stilte afgezien van de natuur.
Fantastische camperplaats! super schoon met alle voorzieningen. Voor iedereen die Spaans niet goed verstaat, kost de elektriciteit € 2 voor 12 uur, maar je hebt een token nodig die je kunt kopen bij een lijst met verkooppunten (ik heb een foto geüpload). Het water is echter 1/2 uur voor € 1 (met een munt van € 1). de site zelf ligt, zoals vermeld naast een sportcomplex (geen enkele moeite), met uitzicht op bergen en fruitboomgaarden. Zeer rustig zowel overdag als 's nachts.
Ongeveer 80 mijl van Dieppe. Perfecte overnachtingsplaats met uitzicht op de jachthaven, op slechts 500 m van het centrum van Honfleur. Ze zijn momenteel het oppervlak aan het bijwerken en markeren parkeerplaatsen, niet zeker of dit het krapper zal maken, omdat ruimtes er niet erg groot uitzagen. Zeer rustige nacht, een must voor een bezoek aan Honfleur?
fantastische cc. gratis met water en grijs afval en ook vrij van chemisch afval. zeer rustig net achter de brandweerkazerne! ons tweede bezoek! prachtige Bastide met een van de leukste bars gerund door een Engelsman die zijn eigen bier brouwt! La Bierre de la Bastide!!! uitstekende service en mijn man verzekerde me uitstekend bier!
heerlijke rustige gratis camperstop aan de rand van het stadje, lekker gegeten bij Eth Corneret € 19,50 per stuk voor 3 gangenmenu inclusief wijn). het enige geluid van de opmerking was het klokkenspel!
Bleef een nacht 13/10/21, op weg naar Calais. mooie site, met schone faciliteiten. Zalig rustige nacht. Zou graag terugkomen en verder verkennen! Slechts twee kleine problemen, we konden geen vuilnisbakken vinden voor afval en recycling en ik vond het persoonlijk heel vreemd dat er geen weefsel in de toiletten was. Maar dat gezegd hebbende, het is nog steeds een zeer goede plek voor € 13,90 met elektriciteit!
Bleef voor een nacht op 14/10/21. Dit had zoveel mooier kunnen zijn als mensen geen misbruik hadden gemaakt van dit gratis parkeren, door hun (grijze) afval in de regenput te dumpen! hierdoor is een deel van het gebied afgesloten. Schande voor degenen die misbruik hebben gemaakt van deze gratis overnachtingsparkeerplaats!
Fantastische camping in de Tauber-vallei binnen 2 kilometer lopen bergopwaarts naar de werkelijk ongelooflijke oude stad Rothenburg ob der Tauber. Lokaal fietspad en wandelpaden door de vallei en bossen - goed voor spechten, waaronder Black, Green, Great Spotted & Middle Spotted. 47,80 € voor 2 nachten vanaf 27 september 2020 inclusief elektriciteit en zeer goede warme douches.
Makkelijk te vinden en erg handig om de oude stad te bezoeken. Een compacte site met weinig ruimte tussen parkeerplaatsen wat een probleem kan zijn voor grotere bestelwagens van 7,5 meter plus
Ik verbleef een nacht op 27 september 2020 3 € nachttoeslag - we konden geen elektriciteit hebben omdat alle plaatsen al bezet waren. Zeer populaire plek om te parkeren, zeer dicht bij de zeer mooie oude binnenstad van Nordlingen
Verbleef een nacht op 25 september 2020 - kost 7 € overnachting plus muntautomaat water en elektriciteit. Parkeren gemakkelijk te vinden en dan slechts een korte wandeling naar het centrum van de stad.
Kan geen fout vinden op deze site. We verbleven 3 nachten vanaf 19 september 2020 voor 88,80 € inclusief water en elektriciteit. Mooie omgeving met toegang tot fietspaden We fietsten naar de zomerrodelbaan in Gutach en stopten in Wolfach op de terugweg - heel gemakkelijk fietsen op e-bikes
8 € voor de nacht en daarna betaal je extra voor water en elektriciteit. U betaalt door het geld in een envelop in een kluisje achter te laten en het vervolgens in een brievenbus te posten. 3 supermarkten en een bakker in de buurt plus een tankstation dat 101,90 cent per liter laadt. Gemakkelijk te lopen naar het stadscentrum voor bars en restaurants
Verbleef 3 nachten vanaf 16 september 2020. Zeer rustige camping en prima locatie als uitvalsbasis om te fietsen. Het netwerk van fietspaden is enorm (zeker in vergelijking met het VK) en gemakkelijk toegankelijk dus erg populair. We zijn naar het mooie Monschau gefietst en verder naar Rursee & Rurberg waar je in de meren kon zwemmen. 72,50 € voor 3 nachten inclusief water en elektriciteit