@Fischhans
Let op!!! Op dit plein veroorzaken jongeren uit de Arabische wereld overlast door 's nachts tussen 3 en 4 uur te proberen fietsen en zelfs scooters te stelen.
Grote, deels onverzorgde plaats (op veel plaatsen opkomende stenen). Het tarief is met 50% verhoogd! De eerste 5 uur kosten nu € 7,50 (in plaats van € 5 voorheen), elk extra uur kost nu € 1,50 (in plaats van € 1 voorheen). Voor het feit dat de plaats ver van het meer ligt en niets anders biedt dan de standaarddiensten, is het te duur!
De plaats is groot en de plaatsen zijn deels ruim. Stroom met 6 A waarschijnlijk niet vol z. V. Het is echt heel erg dat we bij aankomst € 20,50 p.p. moesten betalen met een ACSI-kaart. Genoemde dag voor 2 personen inclusief elektriciteit, maar eiste € 27,50 na 3 dagen. Dat mag niet, ook niet met zogenaamde "dikke schepen" van 9,85 m! Anders hebben we het hier goed gedaan.
Goed onderhouden CP met vriendelijk management geïnteresseerd in verbetering. Ook voor "dikke schepen", waarbij de doorgang uitdagend is. Rustig gelegen, vlakbij zee met eigen ligbedden en parasols. Taverne "Mytoon" op ca. 3 km afstand (afslag linksaf) is bijzonder aan te bevelen. V en E zeer goed te bereiken. We voelden ons zeer comfortabel.
Geweldige plek voor campers! € 8 inclusief stroom (32A!), V + E en 2 pers. Goed voor een bezoek aan Sagres en Lagos. In 2,4 km Salema met een fantastisch strand. Toegang lastig, maar ik ben klaar met 10m.
Zeer mooie locatie, schoon, goed onderhouden en vooral erg aardige operators. V + E zeer toegankelijk. SP op het water op weiden, overdekte hut met houten tafels en banken. Broodjesservice in het restaurant van het hotel. Een puntaftrek voor lange wachttijden voor drankjes en eten in het restaurant. De huurder is blijkbaar overweldigd.

De plaats verdient geen positieve beoordeling! Uitzondering van de situatie (direct bij een hond die weide loopt aan het meer) en die V + E zijn aanwezig. De grond is extreem ongelijk en wordt gekruist door diepe groeven en wortelstokken. "Sherifs" staan op exacte WoMo-positie, anders is er stress. Prijs (op 11.6.2019) 16, - € / dag. Zeer duur. 8 km verder sta je met ACSI Card voor 20, - € op 4-sterren CP!
De plaats is groot maar stoffig en wordt omringd door hoge bomen. Tv-ontvangst is slechts op enkele plaatsen mogelijk. Maar het restaurant is geweldig! Als je houdt van het rustieke en je wilt dineren zoals Asterix en Obelix, zul je het geweldig vinden. De kwaliteit van het eten is erg goed en de prijzen zijn burgerlijk. Alleen 's avonds in het weekend, maar dan' s nachts bij 3 autoverkeer gedurende de week tot 16:30!
Gratis parkeren op een grote versterkte plein naast de herberg. hetzelfde bezoek en consumptie zijn niet nodig! Indien nodig, zijn de huidige, douche en toilet ZV, maar dan voor een kleine vergoeding. Geen beschikking. De gastvrouw is warm en gastvrij. De snack plaat die ik kan aanbevelen. In de vierkante kanalen gedeeltelijk mogelijk is. We sliepen goed, net als het opnieuw.