@FlotteBine
- 2022
De plaats ligt tegenover MC Donald, Burger King en Co., we waren hier op een zaterdag, een beetje druk, maar hadden een rustige nacht. Elektriciteit kost € 2 extra voor 12 uur. Met uw hond kunt u heel mooi langs de Marne wandelen. Van het sanitair hebben wij geen gebruik gemaakt. Om binnen te komen, stopt u eerst bij de slagboom en betaalt u vervolgens bij de automaat.
Net buiten Salamanca hebben we eerst de stad bezocht en daarna daarheen gereden. Online boeken. De plaats is netjes en ideaal om te overnachten. WiFi werkt perfect.
geweldige locatie om de stad te bezoeken. CP is misschien wat oud, maar alles wat je nodig hebt is hier aanwezig en het sanitair is zeer schoon. U kunt een PET Bolt-taxi naar de stad nemen als uw hond meegaat. Dit hebben wij echter niet geprobeerd omdat onze hond soms alleen kan zijn in de camper; daar kun je een lange wandeling maken.
mooie staanplaats zoals al beschreven door de zee. U kunt gaan winkelen op ongeveer 500 meter afstand. In het laagseizoen erg rustig en hoewel honden niet op het strand zijn toegestaan, zijn de Spanjaarden hier erg relaxed. Toiletvoorziening is in orde.
een enorme camping. We zaten redelijk goed, ver weg van de drukte. Oké voor 1 nacht. Reist u echter met een hond: er is geen hondenstrand.