@Fossilcampers
Genoeg ruimte en je kunt in de schaduw parkeren als je er vroeg bij bent. De zwarte waterafvoer zat VOL met vaste ontlasting, dus reken er niet op. Er is ook elke donderdag een markt, dus je moet er om 6 uur 's ochtends uit zijn, anders zit je in de problemen. Er is een gratis kampeerplek iets verderop de heuvel, wat een betere optie is.
Geen faciliteiten, maar een mooi park met een fantastisch uitzicht en een makkelijke wandeling naar een mooie oude hoofdstraat via trappen en roltrappen. Je betaalt € 1,50 per uur tot 20.00 uur en daarna gratis tot 8.00 uur. Een van de beste parken waar je gratis kunt overnachten.
Uitstekende plek om te verblijven. Geen faciliteiten, maar lekker rustig en er is een stortplaats in de buurt. Er is een goed restaurant op 300 meter afstand en San Gimignano is op loopafstand.
Geweldig klein verblijf in een prachtig dorp met een spectaculaire ruïne van een abdij. Lekker rustig.
Fijne camping met vriendelijk personeel dat Engels sprak. De prijs voor juni staat geadverteerd als € 19, maar wij betaalden € 21.
Handige tussenstop. Naast een mooi fietspad om de stad te verkennen. Over het hek vanaf het zweefvliegveld.
Een prima plek om te stoppen, maar houd er rekening mee dat u alleen gratis kunt parkeren als u een maaltijd in het restaurant bestelt. Anders kost het £20.