@Franckco
- 2020
Fijne, gezellige camping op wandelafstand van het dorpje. Wij wandelden tot aan de gîte waar je iets kan drinken/eten (lus 4,5 km). Wel een klimmetje, maar je wordt beloond met het uitzicht op het Romaans kerkje! Camping is top, sanitair zeer netjes, rust, comfortabele plaatsen met schaduw, biertje, broodservice 👍. De bergrit naar Andorra (tot El Campo) is écht de moeite! Doen!! Wij betaalden 18,75 euro/n voor 2 pers. incl. electr. Aanrader!
Camping is ok, vlakbij de Lot gelegen. Sanitair, zwembad oké. Honden liepen los achteraan de wei, dus best meer controle? We bezochten wel al campings die goedkoper en beter waren (hier 29,94 euro). We waren hier 2 nachten, dus fietsten naar Saint-Cirq-Lapopie (lus 62 km). Waren 4 jaar geleden hier ook. Cahors is een beetje troosteloos geworden, weinig horeca, kon ons niet meer bekoren. Volgende keer kiezen we voor een andere doorreiscamping.
Nette, rustige camping op wandelafstand 1 km) vh dorpje! Wij wandelden er 5 km (plannetje via uitbaatster vd camping) en ontdekten zo de bezienswaardigheden van 'Gracay'. Wij aten lekkere pizza op het marktplein bij O'Guillan's (afhaal via camping ook mogelijk!). Carrefour (met tankstation) is op 1 km. Wij betaalden 20,44 euro voor camper met 2 personen incl. electriciteit. Wij zijn op terugreis naar België, maar blij met dit doorreisplekje! 👍