@Frank&Freya
- 2022
- Chausson Flash
hartstikke dicht in het laagseizoen…
hartstikke dicht in het laagseizoen..
Prima voor doortocht. Sanitair is redelijk. hangen nogsteeds spinnewebben aan het plafond. Maar prima warm water en schone wanden/vloer. Prima ontvangst. Aanrader is de pizzeria 250m rechts van de uitgang. En inderdaad, heb je een hekel aan katten. Dan kan je deze tent beter overslaan.
Sitecode: 22091
Probeer ik in m’n beste Frans te vragen of er nog een plekje beschikbaar is. Komt die gozer ook gewoon uit Rotterdam. Zeer symphatieke medewerkers. Mooie (en geëgaliseerde) camperplaatsen langs de rivier. Prima sanitair. Centrum en supermarkten op loopafstand. Aanradert!
Erg gastvrije en aardige eigenaresse. En zeer nette, grote plaatsen. Supermarkt op loopafstand. Prima sanitair. En de Bouvier de huizes heeft adhd maar doet geen vlieg kwaad ;-)
Hele mooie omgeving voor fietsers en wandelaars. Goed sanitair. En een camperplaats aan de Ourthe (met bever familie voor je neus). Erg vriendelijke/behulpzame eigenaresse (NL sprekend) en de friterie heeft naast een frituur ook erg lekkere ovenschotels. Top locatie!
let op… tot april hartstikke dicht. Info klopt niet