@Franke59
Sitecode: 195099
hele aardige ontvangst. camping is basic maar schone douches en toiletten en dito afwas ruimte. wasmachine aanwezig vanaf €4 geen droger! heerlijk gefietst over wrluswasr hobbelige paden, maar prachtig ( niet voor gewone fietsen, eerder mountsinbikes). Route de las Caras is een must. heel mooi. wij stonden zowat alleen. doodstil. in het weekend is er een hele leuke gastrobar open vlak bij de grotten in Buendia. in het dorp enkele cafeetjes.
niks mis mee. t mag dan oud zijn, schoon is het wel. we staan op een ruim kavel. stroom, water, douches etc. alles is hier. wat wil je voor 12-14€ nog meer?
twee keer een e-mail geschreven. geen antwoord
Schone en mooie omgeving met picknicktafels. Gunstig gelegen dicht bij het historische centrum. Betalen met of zonder app is een gedoe. De politie heeft twee keer gecontroleerd en ook een auto die de kentekenplaten scande. Geen rustige plek. Veel verkeer 's nachts en de sproeiers zijn geprogrammeerd om midden in de nacht hun werk te doen en maken veel lawaai. Omdat het erg warm was, hebben we afgekoeld in het openbare zwembad, een fietstocht van 8 minuten door een park.
Mooie CP. Naast supermarkt(en) en treinstation. Inderdaad druk. 15 minuten lopen naar het centrum via het treinstation. Tegenover de parkeerplaats op de hoek is een cafetaria genaamd Trincaway, waar ze 's ochtends heerlijke, eenvoudige maar goed bereide lunches en koffie serveren. Zeer vriendelijke mensen. Erg mooie fiets-/wandelroutes over de boulevards in de lagune, net buiten Aveiro. Zeer de moeite waard.
Quite a hassle to park here. Stupid and complicated. Don’t. Just park next to the river