@Frankie28
- 2010
Bedankt voor deze plek! Heerlijke rustige nacht gehad hier. Lekkere wijn gekocht. We hebben het museum niet bezocht.
Fantastische plek. Alles is keurig bijgehouden en schoon. Wij stonden hier voor 1 nacht en er was nog 1 andere camper.
Wat een fijne omgeving, rust ruimte, wandelgebied nabij en goed voor elkaar op de camperplek. Aardige mensen, op eerste paasdag zelfs een verrassing.
Wij hebben 2 dagen heel fijn gestaan op deze mooie kleinschalige camping. Goed geregeld, broodservice en mooie wandelingen in de omgeving. Vriendelijke eigenaren.
Wij hebben 2 nachten gestaan op deze camperplek. Wat een fijne plaats. Pontebernardo en Pietraporzio zijn het bezoeken zeker waard. In Pontebernardo hebben wij heerlijk gegeten bij Locanda la Pecora Nera. Ookal lijkt de zaak gesloten, je bent van harte welkom! In de bar iets hoger gelegen wat gedronken op terras. Je waant je daar in wintersportsfeer ondanks de nu hoge temperaturen. Pietraporzio is heel makkelijk via wandelpad te bereiken.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan, wat een mooie plek zo aan het water. Goede broodservice en vriendelijke ontvangst.
Prima camping. Goede ligging voor bezoek aan het dorpje Baume les Messieurs.
Vannacht hier een nacht geslapen. Goed geregeld! heerlijk rustig! let wel op dat je bij het inrijden je ticket pakt, daar staat nummer op die je nodig hebt om uit te rijden.
Wij hebben hier gestaan maar niet overnacht. Kregen de indruk dat het bord lang geleden is neergezet en daarna niet meer naar terrein is omgekeken. Komt op ons over als opslag plaats, rommelig terrein. Rustig dat wel.
Fantastische plek! rust ruimte en alle voorzieningen. Midden tussen de champagne velden. Wij stonden er 2 nachten er kwamen wisselend andere camperaars waardoor we steeds met 4 camper stonden. Zorg voor gevulde koelkast want heel dichtbij zijn er geen winkels.
Rustige plek met alle voorzieningen in dorp met bezienswaardigheden zoals een kasteel. Daarnaast zijn er een bakker, winkels en restaurants op loopafstand. Wij haalden pizza bij Montecristo, heerlijk! echt een aanrader.
Wat een prachtige plek! complimenten aan Moulins. Je ziet dat er volop gewerkt wordt aan de omgeving. Nu is het mooi en het wordt steeds mooier. Beplanting en ruimte om te recreëren zoals tafeltennis voetbal tafels en zitplekken. Over de oude spoorbrug kun je een mooie wandeling maken. En via de andere brug ben je binnen 15 mins in de binnenstad. Wij betaalden €6,40 van 16 tot 15 de volgende dag.
Wij hebben hier vannacht gestaan. Hele fijne relaxte plek goed voor op doorreis of een paar nachten. Er komen veel surfers. Een restaurant / bar. De mogelijkheid tot legen tank en wc. Om binnen te komen koop je een ticket. Deze kost €12,42 incl tax. voor 24 uur. Met die bon kun je ook water tanken. En rijd je weer uit. Rond 8:30/9:00 komt de bakker met heerlijke baguettes en croissantjes en meer!
Alles aan deze camping is fijn! heel aardige ontvangst super vriendelijke mensen. Lekker eten in het restaurant. Mooie ruime plekken, schoon sanitair. De omgeving is ook prachtig, neem zeker een kijkje in het natuurgebied Marjal dels Moros. Wij zijn met de e-fiets naar Valencia gereden qua fietspad goed te doen. Goede wifi.
Fantastische camperplek / tent vouwwagen voor op doorreis en om langer te staan. Want de omgeving is prachtig. Faciliteiten zijn goed voor elkaar. Heerlijke douche!
Wanneer je van vrijheid houdt en niet aan luxe hecht is dit een fijne plek. De eigenaresse is vriendelijk. De staat vd camping en het sanitair is verouderd, het water heet. Wij betaalden voor 2 pers met camper pnacht 240 kuna. Naar onze mening te veel gezien de staat vd camping. Het strand is op 25 meter afstand en rustig. Wij liepen in 20 minuten naar Orebic. Bij konobo Andiamo eet je heerlijk en de bediening is goed en vriendelijk.
Wij hebben hier heel fijn gestaan. Er hangt een relaxte sfeer. Wij stonden vooraan bij het strand dat is een prettige plek. Vanaf de gehele camping loop je zo het strand op. Er is een supermarkt om de hoek en je loopt binnen 15 min naar het gezellige centrum van Omis. Het sanitair is verouderd maar wordt goed schoongehouden.
Prijs kwaliteit 5 sterren. 4 sterren vanwege locatie. Nieuw sanitair met heerlijke douches. Zeer vriendelijke receptioniste. Plaatsen zijn mooi groot. Camping is overzichtelijk.
Goede overnachtingsplek. Geen officiële camperplek. Wij stonden ook alleen boven. Er waren geen andere campers. Kreeg de indruk dat beneden niet (meer) toegestaan is om te staan. Er staat een bord niet kamperen. Prachtig mooie omgeving om te wandelen.
Goede plek voor doorreis. Je kunt zelf plek uitzoeken. Mooie wandelomgeving en heerlijk eten in de Biergarten! Geen voorzieningen als wc of douche.
De camping is ideaal gelegen om het mooie Lourmarin te bezoeken. Het zwembad en restaurant zien er mooi uit. Net als de wasgelegenheden, jammer dat het lang duurt voor je warm water hebt. Toch zorgt het geheel - zoals in de vorige reviews ook opgemerkt - niet voor een fijne vakantiesfeer. Receptiemedewerkster is overigens zeer vriendelijk.
Fijne plek om Cassis en omgeving te bezoeken, Cassis haven en de calanques zijn op loopafstand. De plekken zijn goed al variëren ze in grootte. Het sanitair is niet meer van deze tijd.
Sitecode: 19291
Wat een fantastische camperplek! De ruimte, de natuur een douche wc zwembad (pp1€) en zelfs een restaurant en winkel met streekproducten. in de morgen heerlijk versgebakken brood.
Mooie en rustige plek om te overnachten. Dorp en bakker op loopafstand.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Goede overnachtingsplek dicht bij de a28. Wat anderen ook opmerken, de pont is zeer lawaaierig en geen voorzieningen. Wij vinden dit niet echt een camperplek, meer mix parking.
Voor ons is dit de perfecte camperplek. Mooie plekken, locatie bij strand en dorp met restaurants, winkels op loopafstand. Voorzieningen goed geregeld. Top!
Wij kwamen hier rond 21 uur aan. De plek is echt naast de N10. Goed verzorgd en schoon. Er stonden geen campers. Wij zijn doorgereden, vonden het iets te lawaaierig en vonden de plek te somber.
Wat een verrassing deze plek! wij kwamen hier rond 21:30 aan en er stonden 3 campers. CP ligt aan mooi park en in dorp met terrasjes restaurants en een heel mooi kasteel. De omgeving is mooi verzorgd met bloembakken.
Goede centrale locatie, voor als je op doorreis bent en als je de stad wilt bezoeken. Ludieke dingen op de plek zoals bijv een hondendouche of plek waar je de was kunt ophangen maken duidelijk hoeveel aandacht de eigenaar besteedt aan de camperplek. We stonden hier goed, lekker geslapen ook. Verder zijn de meeste punten al in de andere reviews genoemd.
Sitecode: 20235
Hele fijne camping gelegen in prachtig natuurgebied. Zeer vriendelijke ontvangst en personeel. Lekker eten, goed zwembad en mooie ruime plekken. De dorpjes in de omgeving zijn op loopafstand en ook moeite van het bezoek waard.
Wat een warm welkom op deze camping. Mooie grote plaatsen en een heerlijke douche! De omgeving is heel mooi, de kleine details maken de camping tot een mooi geheel. Er zijn wandelroutes uitgezet, broodservice en een gezellig barretje. Een fijne plek waar je echt het vakantiegevoel krijgt.
geen parkeer of overnachtingsplek voor campers
Prima plek voor overnachting. Naast park, er zijn geen diensten, als water (lozen) het lijkt erop dat dit nog komt, werk in uitvoering.
Sitecode: 81961
Wij hebben hier in de laatste wk van mei gestaan op doorreis naar Portugal. Vriendelijke eigenaar. De plekken voor bij de camping waren nog vrij alles was verder bezet.
Sitecode: 19396
Wij hebben 4 dagen op deze camping gestaan. Wat fijn is aan deze plek: is de locatie, dicht bij het strand en op fietsafstand van Porto (+/-45 mins) de mensen bij de receptie zijn vriendelijk en spreken goed Engels. Wat minder fijn is, is dat de camping slecht onderhouden wordt, matig sanitair met vaak koud water. Een groot deel vd camping is al jaren niet meer bijgehouden en dat geeft het geheel een armoedige indruk.
Wij hebben hier 2 dagen gestaan. Eerste indruk vh terrein is inderdaad rommelig, de camping is in ontwikkeling. Des te groter is de verrassing wanneer je het kampeer terrein oprijdt. Het terrein grenst aan een prachtig natuurgebied waar allerlei vogels leven. Zo zagen wij ooievaars, zwanen en meerkoeten broeden. Een bezoek aan Gouda is met de fiets binnen 15 minuten. Kortom goede plek, sanitair verdient wat aandacht, warm water & schoonmaak.
Prettige camping in het hart van Castellane. Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Relaxte sfeer een komen en gaan van wandelaars en motorrijders. Het is mogelijk om pizza te eten en te ontbijten of brood te bestellen op de camping. Wij betaalde met camper 2 pers elect en hond 17 per nacht en konden met kaart betalen
Wat een fijne plek om te staan. Dicht bij het meer (5 min) en dorp (15 min) lopend. Goed verzorgde camping schoon sanitair en vriendelijke ontvangst. Het bos met allerlei wandeltochten is letterlijk naast de camping
Prima overnachtingsplek, echter de plaatsen zijn krap waardoor veel camperaars gaan staan op niet aangewezen plaatsen. Dit zorgt voor frustratie bij buurtbewoners die op zijn zachtst gezegd niet blij zijn met deze camperplek
Prima plek voor doorreis. Wanneer je in de middag arriveert ook mooie omgeving voor fietstocht of wandeling langs de Rothsee. Er is geen water wel stroom en voor 2 euro voldoende voor 24 uur. 4€ voor 12 uur staan 8€ voor 24 uur. Het is er rustig. Wij hebben er heerlijk geslapen
Nu Camping Savudrija. Fijne camping met verschillende keuzen in plekken, groot, klein, schaduw aan zee met hond, zonder hond. De omgeving is eveneens leuk, er zijn meerdere restaurantjes en kraampjes. Het deel waar wij stonden (vuurtoren)is sanitair matig, door het mooie weer maakte dat niet zoveel uit, daarbij wordt het schoon gehouden. Ander deel moderner sanitair. Kraantje bij plek is prettig
Wij hebben nacht op cp gestaan. Prima georganiseerd met keurig sanitair gebouw. Via paadje door bos loop je naar het kiezelstrandje beneden. Leuk om te doen met bruggetjes en mooi uitzicht
Goede plek waar je via de automaat €10 voor 24 uur kunt betalen. Alle voorzieningen aanwezig. Je kunt met je stoelen buiten zitten. Wij zijn met gondel naar boven gegaan en hebben mooie wandeling gemaakt. In plaats Nesselwang genoeg plaatsen om wat te eten
Fijne camping, hartelijke ontvangst. Je mag zelf plek uitkiezen die vrij zijn. Mooie plaatsen. Prettige omgeving ook voor hond je loopt van de camping zo het bos in waar riviertje stroomt. Er is een restaurant op de camping.
Prettig rustige overnachtingsplek. Naast bos met dorpje op loopafstand met pizzeria.
Zeer mooie goed verzorgde rustige plek. Even verder mogelijkheid tot lozen grijs water, wc legen en water tanken. Voor het laatste kun je jetons bij verschillende locaties halen, deze staan op bord aangegeven.
Sitecode: 19429
Hele fijne camping met zeer vriendelijke ontvangst. Erg behulpzaam. Goede plek om bezoek aan Ronda te brengen. Is ongeveer 25 minuten lopen waarvan eerste stuk langs autoweg zonder trottoir. Bijbehorende restaurant had lekker eten
Prachtige camping in zeer mooi gebied. Vriendelijke en behulpzame ontvangst De camping heeft zeer ruime plaatsen. Douches zijn goed, schoon en netjes. Aan bepaalde kant vd camping hoor je het verkeer vd weg. Eea afhankelijk van windrichting. Ons stoorde het niet. Toen wij er waren was het zeer rustig waardoor restaurant gesloten was. Bakker komt om 10 langs je plek
Goede plek voor stadsbezoek. Is ongeveer 25 minuten lopen. Vriendelijk ontv. De parkeerplaats is achter een hek je staat met andere campers bij elkaar. Verder is het een mix parking. Er staan ook bussen. Toen wij er waren was er in de avond een voetbalwedstrijd en stond het rondom ons helemaal vol. Lozen etc is mogelijk nog niet heel goed georganiseerd. Wij zagen ook een aantal plekken met stroom.
Fijne prettige plek voor doorreis of langer. Voldoende ruimte en alle voorzieningen aanwezig
Hele fijne plek om te staan op doorreis, heel dicht langs de n10 en toch rustig. Mooi verzorgde plek met picknick banken. In het dorp zagen wij geen bakker wel een broodautomaat, we hebben er geen brood uitgehaald dus onbekend of het lekker is.
Gestaan 23/4/18 Prettige plek om een nachtje te staan. Op doorreis en/of om Olite te bezoeken. Er staan meerdere campers en op de plek zelf is het rustig. Je hoort t verkeer van de weg. Toen wij er waren veel ooievaars nesten erg leuk om het geklepper te horen