@Franklin
- 2004
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Op zich leuke camping mooie omgeving goed fietsen. Echter de dame bij de receptie had er duidelijk geen zin in. zuchten alweer een camper. voor 4 dgn geen plaats. camping was meer dan half leeg. Na poos wachten toch plek voor 2 dgn . camping bij vertrek nog steeds niet halfvol. Later van andere camping gehoord dat ze er geen zin meer in had en er al veel mensen daarom zijn wegegaan. Dus maar stoppen denk ik
1e grote kaalslag omgeving maar zal wel mooi worden. Na aankomst melden bij zwembad. Alle plekken GERESERVEERD. Dit terwijl er 1 camper stond. Op de site staat duidelijk reserveren niet mogelijk. Er kwam nog een camper. Beide bestuurders aangesproken. Niemand had gereserveerd of wisten van bestaan af. Toch alle 3 blijven staan. In de loop van de avond niemand erbij gekomen terwijl alles vol en gereserveerd was. wij voelen ons bedonderd.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
mooie ruime camperplaats, goed sanitair, vriendelijke eigenaar goed fietsen, aanrader
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
mooie omgeving rustig fietsen. schoon sanitair. gescheiden douche,s en wc,s. leuke alpaca s mooie camperplaats. goede prijs
mooie cp, mooi sanitair, goede loosplek. goed fietsen in mooie omgeving. vriendelijke beheerster. komen hier zeker terug. aanrader!
mooie cp . handig met automaat en winkel. fijn fietsen. mooie omgeving. komen nog eens terug als het wat beter weer is.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
mooie locatie , vriendelijke eigenaren, goed fietsen en een 10 voor sanitair en ontvangstruimte
mooie ligging om scheepvaart te bekijken . grote plekken a h water. goed fietsen. schone toiletten. goede douches. vriendelijke beheerster. goede pizza s in nabij restaurant
vriendelijke, behulpzame eigenaren. schoon sanitair. goed fietsen in de buurt.
Schone toiletten, grote plaatsen , goed fietsen, voldoende aanbod routes. Winkels dichtbij en voor elk wat wils. eerst 3 dgn toen 3 erbij en werden er 9dgn. goede afstortplaats. Opm. gemerkt dat gasten moeite hebben met hoogte paaltjes, mogen iets hoger zijn. Ik pers. zou het toetsenbord bij de aanmeldzuil bovenin zetten. is dan iets makkelijker met invullen. aanmelden is groot genoeg.