@FrankundAnja
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2017
- Chausson Flash
- Ford
Eigenlijk een mooie SP, we bezochten het voor doorreis, helaas slechts 4 plaatsen die permanent bezet zijn, dus we bleven op de parkeerplaats, elektriciteit is ook gratis, we willen graag meer plaatsen en het probleem van vaste kampeerders door passende Fix vergoedingen, omgeving is geweldig om te wandelen en mountainbiken, er is hier ook een klimpark en zelfs een restaurant
Dit is onze tweede keer hier en we zullen zeker terugkomen. Het is hier fantastisch. We voelen ons hier echt op ons gemak. De stad ligt op loopafstand. Goede run voor honden. Betaal alleen voor wat je gebruikt. Geweldig. Een grote dank aan de aardige operator.
Toller Stellplatz am Rand eines wunderschönen Ortes. Zier ruhig. Keine Entsorgung. Guter Auslauf für Hunde.
Zeer mooie plek, heerlijk om te wandelen. Het veld is ook mooi en beveiligd met een natuurstenen muur. Bakker in de stad. Helaas kunnen we geen 5 sterren geven, omdat er minimaal 10 afvalcontainers tegelijk op de parkeerplaats staan, waar de dorpelingen constant naartoe rijden om hun afval te deponeren, soms voor de containers. Anders erg stil. Water is uitgeschakeld in de winter.
Als je van rust houdt, is dit de juiste plek voor jou. Geweldige wandelroutes hier direct vanaf de camping, heerlijk voor honden 🐕, nieuw sanitair en super schoon, extra camperplaatsen, hele fijne ontvangst, broodjesservice (bestellen tot 18:00 uur) supermarkt en restaurant op de camping, voor ons een echte plek om te relaxen , ca. km van de stad
Sitecode: 62094
Gemengde parkeerplaats buiten het dorp. Heerlijk rustig in de avond. We waren bijna alleen. Startpunt voor mooie wandelingen. Geweldig voor honden.
Rustige camping gelegen op kliffen, korte wandeling naar het strand over rotsen, verouderd sanitair maar super schoon, aardige uitbater, prima voor honden, broodjes zijn verkrijgbaar op de camping ernaast, er is ook een supermarkt, perfect voor ons 👌🏻
Leuke SP, de stad is bezienswaardig, het personeel van het vakantiepark casht persoonlijk, goede beweging voor honden, kleine supermarkt op het terrein van het vakantiepark
Gewoon geweldig, leuk onthaal van de eigenaar, zeer mooie SP, sanitair schoon, goed gerund voor honden, leuk stadje, we komen terug
Leuke SP met alles wat je nodig hebt, helaas een beetje duur, bakker ongeveer 20 minuten lopen, strand ongeveer 15 minuten lopen, maximaal 2 honden zijn toegestaan en je moet extra betalen, we weten alleen iets van een CP, maar niet bij een SP, conclusie: niets voor ons, we vinden het makkelijker, voor deze prijs gaan we liever naar een CP
Leuke SP direct aan de haven, restaurants op het plein, vliegtuiggeluid en snelweg zijn te horen, moeilijk te vinden, bij de poort naar de haven staat een telefoonnummer op het bord dat je kunt bellen, je wordt opgehaald door de havenmeester, hij legt alles uit en je krijgt Informatie over de omgeving, sanitair zeer schoon, goede oefening voor honden 🐶
Voor ons een mooie SP met goede V / E, natuurlijk direct aan de Etang en korte afstanden naar de zee, goede wandelmogelijkheden, goede oefening voor honden, heerlijk rustig, hoewel de weg langs het plein leidt, we waren er eind december, misschien is dat voor Hoogseizoen anders
Leuke SP met V / E, mooie wandelmogelijkheden, bakker in de stad gemakkelijk bereikbaar via de voetgangersbrug, goede oefenruimte voor honden, vooraf winkelen dat er geen boodschappen zijn om te kopen behalve bij een bakker en een broodjeszaak
Leuke SP, geweldige stad, helaas is de verwijdering een ramp, de uitloop voor de toiletcassette is bedekt met een rooster, je kunt je voorstellen wat er zal gebeuren als je je volledige cassette erop leegmaakt, we zijn zeker niet gevoelig, maar dat is helemaal niet, goede oefening voor honden, we geven de 4 sterren alleen voor het plein en de prachtige stad
Goede plek om te verblijven, prachtig uitzicht, prachtige oude stad, ideaal om te wandelen, we waren er op 27 december 2019, geen winkels op dit moment, goede oefening voor honden 🐕, geen V / E
Mooie CP, zeer rustig in het bos, sanitair zeer schoon, taverne op het plein, elke ochtend vers brood, aankomst op elk gewenst moment, vrije keuze van zitplaatsen, registratie tussen 8:00 en 10:00 uur, alles volledig ongecompliceerd, honden gratis (we hebben nog nooit eerder meegemaakt), geweldige wandelmogelijkheden direct vanuit de plaats, goede ren voor honden, voor ons is het niet beter
OK voor een nacht, SP al voor 12.00 uur bijna volledig bezet, niet door Wohmobile, maar door caravan team, dat blijkbaar langer blijft, watervoorziening waarschijnlijk langer gebroken, winkelen in de buurt, korte afstanden naar het prachtige stadscentrum, toiletten vrij schoon , geen echt goede uitlaatmogelijkheid voor honden
Als je van de rust houdt is het de juiste plek, met uitzicht op de zee en het kasteel, je voelt je bijna in de Middeleeuwen gecompenseerd, helaas geen V / E maar gratis
Prachtige S / P met elektriciteit voor 6 €, pure rust, heerlijk eten voor een goede prijs, geweldige hondenrennen, gelegen aan een vijver, zeer goed onderhouden, aardige exploitanten, beter is niet voor ons
Rustig veld, geweldige rennen voor honden, in Chamouille, ideaal voor de doorreis naar Normandië
Royale SP / parkeren op grind of weide, V / E beschikbaar, munten voor water zijn verkrijgbaar bij de bakker of in de VVV, op zaterdag is er een wekelijkse markt voor de abdij, bakker op loopafstand
Mooie parkeerplaats zonder V / E, goede outlet voor honden 🐕, overdag rusteloos door aankomende bussen en auto's, maar 's nachts erg rustig, voor ons een geweldige gratis parkeerplaats
Absoluut prima voor een nacht, rustig 's nachts, geen V / E
Rustige SP in het dorp bij de kerk ⛪, de grond is grind, gedeeltelijk onder bomen, bakkers, slagers en andere winkels om de hoek, ideaal voor doorvoer, goede hondenloop
Fantastisch uitzicht op de zee, geweldig wandelen, geweldige outlet voor honden 🐕, zeer rustig, korte wandeling naar Goury met de zogenaamd beste Fish and Chipsbude in Normandië (helaas gesloten op 5.6.2019) 😉no V / E, geen winkels, maar voor ons een van de mooiste SP in het gebied
SP, V / E gratis, erachter is een apart gedeelte, dat betalend is (€ 9,66 per nacht inclusief elektriciteit en gebruik van sanitaire voorzieningen) die zich op het gratis voorplein bevindt, het etablissement mag niet worden gebruikt, de vergoeding is één persoon verzilverd, die twee keer per dag op het plein komt (9:00 en 19:00 uur), bakkerij in de buurt, alleen de straat rechts hoog
Mooie staanplaats, royaal aangelegd, schone douches, leuke havenmeester, direct bij het scheepsmuseum, Den Helder is een prachtige stad, we komen zeker terug
Mooie parkeerplaats met V / E, heel leuk stadje met alles wat je nodig hebt, kleine dierentuin, restaurants, goede run voor honden 🐕 Dank aan de uitbaters
Een compliment voor de stad Aken. Geweldige plek, omheind, rustige omgeving, douches / WC schoon, informatie over de stad op de plaats, hondenrennen, V / E gescheiden, elektriciteit op elke plaats, broodjesservice, betaling ongecompliceerd, als je de groundskeeper niet ontmoet, kun je het geld krijgen gooi gewoon een envelop in de daarvoor bestemde mailbox
Eenvoudige rustige plek thuis met elektriciteit 10 €, aardige mensen, zeer behulpzaam, goede outlet voor honden, geen V / E
Zeer schone plaats, netjes verkaveld, stroom en camperservice, voor één nacht absoluut prima
Grote staanplaats direct aan het strand, Sani gesloten in de winter, € 11 per nacht inclusief elektriciteit, geweldig met honden, veel land met zandgrond,
Geweldige plek, zonder V / E, super leuke exploitanten, geweldig met honden, we zullen terugkomen
Pretentieloze plaats, relatief rustige locatie, geldautomaat, als tussenstop oké, prijs absoluut oké, goede uitlaatplaats voor honden 🐶 🐕
Schone, goed georganiseerde plaats, prima startpunt voor excursies, rustige omgeving, inham met automaat en slagboom, eenvoudige bediening, met code, opent dan de poort, omheind, geweldige outlet voor honden
Helaas was er geen CP voor ons ... we moesten voor de CP staan op een weide, die afgesloten was met een treinband, omdat we 2 honden hadden. Je kunt alleen met een hond op het plein. De weide was erg krom en zelfs met wiggen was de Womo moeilijk uit te lijnen. Mooi was het uitzicht op het meer en de broodjes konden direct bij de CP-kiosk worden gekocht. Sanitair schoon.
Helaas geen CP voor ons, vanwege onze 2 honden moesten we voor de plaats op een weiland gaan staan, de neiging was niet te compenseren met wiggen, sanitair was ok, een snoepje was het uitzicht op het meer, verse broodjes zijn verkrijgbaar bij de kiosk vanaf 8:00 uur
Om 16.00 uur waren alle stoelen al bezet, verderop in de richting van Waldgasthof is er nog een parkeerplaats waarop een dagkaart voor 10.00 Euro (de automaat neemt alleen munten) kan oplossen. Dit is erg stil, je hoort alleen het geluid van de stream.
SP met een prachtig uitzicht, geweldig restaurant met goede keuken, zeer rustig, wandelpaden direct aan het plein, honden van harte welkom, Kneipp-zwembad, gewoon mooi
Toller CP, Duits sprekende personeel, terrasvormige, rustige locatie, een kant van de PCP leidt naar het meer, de andere kant leidt naar de plaats, prachtig uitzicht op het meer
Geweldige CP, schone toiletten, geweldig panorama, restaurant met goede keuken direct aan het plein, verse broodjes 's ochtends in de winkel, leuke bedieners, geweldig met honden, goedkoop met ACSI-kortingskaart in het naseizoen
Mooie CP met uitzicht op de bergen ⛰, zeer schoon sanitair, geweldige locatie aan het meer, honden toegestaan, Gassiweg, vers gebakken goederen in de ochtend
Geweldige SP op een wijngaard boven de stad Bad Bergzabern voor 5 € + 1 € voor elektriciteit (automaat), V / E gescheiden👍, heerlijke wijnen, rustige omgeving, mooi uitzicht
Goed voor een overnachting op de parkeerplaats van de kabelbaan. Korte weg naar het stadscentrum. Bakkerij 2 minuten, diverse restaurants, snack. Helaas een beetje luid vanwege het treinverkeer. Maar gratis
Goed voor een overnachting. Zeer mooi uitzicht op de bergen. 10 € op 03 oktober. Geen V / E. 5 minuten naar het prachtige Lake Braies. Zeer stil 's nachts. Overdag erg druk.
Top CP met kamper-velden. Levering en verwijdering. Super leuke beheerder. Sanitair top. Broodjesservice of ontbijt mogelijkheid direct op het CP, eigen restaurant. 20 € voor SP. Honden toegestaan. Ook goede uitlaatmogelijkheden voor honden. Stadscentrum 10 minuten lopen. Sterk aanbevolen.
Heilige overvol. 23 € per nacht plus belasting. Kleine percelen, een oliesardine heeft meer ruimte in het blik. We reden verder
De toonhoogte was al volledig om 17 uur bezet. Daarom moesten we de hele mooie CP ontwijken. Aardig behulpzaam personeel. Sanitair erg schoon. Mooi gelegen tussen boomgaarden. Restaurant op het plein. Honden toegestaan. Ook goede uitlaatklep voor honden. Goede wandelmogelijkheden.
Geweldige staanplaats, houten huisje met informatie over de omgeving, koelkast met heerlijk bier (zelfbediening, geld wordt in een klein kistje gegooid), eenvoudige bediening van de geldautomaat voor de ruimte, geweldig voor hondenrennen, bakker Roggenburg 20 minuten lopen
Gemengde parkeerplaats met uitzicht op het kasteel. Zeer stil 's nachts. 2 minuten naar het prachtige stadscentrum. Baker ongeveer 5 minuten lopen. Goede run voor honden. Gratis. Openbaar toilet op de parkeerplaats, netheid maar zeer dubieus. Geen verwijdering, behalve afval
Mooie goed onderhouden plaats, gravel oppervlakte, zeer rustig, idyllische locatie tussen wijnstokken en lavendel, aardige eigenaren. Lange oprijlaan vanaf de hoofdweg via boerderijweg, volg gewoon de borden. Wijnproeverij vanaf 18.00 uur. Geweldige wijnen. Goede run voor honden. Gratis, slechts 3,00 € voor elektriciteit.
Gemengde plaats achter het politiebureau, ongeveer 5 minuten lopen naar het centrum. Achter de parkeerplaats is een soort recyclingterrein. Daarom is het erg doordeweeks (vanaf ongeveer 3.00 uur) erg luid vanwege passerende auto's en bestelwagens.
Gemengde parking met uitzicht op het kasteel, heel leuk stadje met smalle straatjes en veel atelierstudio's. Geweldige outlet voor honden direct aan het plein.
Zeer mooie camperplaats in een privé tuin. Als je op zoek bent naar rust, vindt je het hier. Zeer aardige eigenaar. We komen terug.
Parkeerplaats direct aan het spoor. 5 minuten naar de stad. Bakkers aan de overkant van de straat. gratis
Zeer rustige ruime parkeerplaats op het platteland. Ondergrond is gras. Vriendelijke beheerder. Omgevig heerlijk geschikt voor fietsen en wandelen. Elektriciteit, water, riolering, afval plaats. Geen wifi, geen sanitaire voorzieningen. Maar voor de rest een echte aanrader!
Mooie parkeerplaats, direct aan het IJsselmeer alleen gescheiden door de dijk. Zeer rustig, u kunt eindeloos wandelen. Ideaal voor hondenbezitters.
26/12/2017. Mooie parkeerplaats aan de rivier. Helaas kunnen de toiletten niet worden afgesloten. Ideaal voor hondenbezitters. Promenade langs de rivier direct vanaf de camperplaats.