@FransHoogstrate
- 2013
Vorige week hebben we hier met onze camper 3 nachten met veel plezier op plaats 56 gestaan. Zeer ruime plaatsen, geweldig mooi sanitairgebouw met fijne douches, afwasplaatsen. Voor campers is er een beperkt aantal plaatsen; het accent ligt op seizoensplaatsen voor caravans met voortenten. Alles is keurig onderhouden en de sfeer is ontspannen; hartelijke gastvrouw . De camping is onderdeel van een akkerbouwbedrijf (aardappelen ).Aanbevolen !
Twee nachten gestaan (24-26.6.2025) : Prachtige, rustig gelegen camperplaats met ruime plaatsen; uitstekende sanitaire voorzieningen en wifi en dat voor slechts €15 inclusief stroom. Handige fietsroutes en andere info in het informatiehuisje. Wij komen beslist terug!
Vorige week 2 dagen met veel plezier op deze in ontwikkeling zijnde camperplaats gestaan. Melkveebedrijf, kaasmakerij en dagbesteding. Martijn en Maaike zijn fantastische mensen! Weids uitzicht vanaf Cp, heerlijk fietsen in directe omgeving, ontspannen sfeer. Aanbevolen!
1 nacht gestaan op 9 mei 2025 : - zeer gedateerd sanitairgebouw in oude varkensschuur; - onpraktisch/ onhygiënisch legen van toiletcassette; bevestig een slang aan de kraan!! - loslopende hond van eigenaar; - diepe, verdekte en dus gevaarlijke bandensporen op plaats 1. - goede ligging, wél geluidshinder van A73 bij ongunstige wind.
Met onze camper op doorreis naar NL 1 nacht gestaan(17/18 juli). Goed verzorgde, complete camping; vriendelijke ontvangst. In het hoogseizoen, zoals nu, is de sanitairruimte wat beperkt. We hebben hier eerder in het voorseizoen gestaan; prima fietsroutes langs o.a. de Somme. In Péronne en omgeving bevindt zich veel -bloedige- historie : WWI, la Grande Guerre; de Slag bij de Somme
Leuke CP met goede voorzieningen, vlakbij de toegang tot NP Krka. Vriendelijke eigenaar; ongedwongen sfeer; ruime plaatsen. Stonden hier van 6/7 september 2023
Hier gestaan van 16 - 19 juni. Ruime plaatsen in een rustige omgeving. Goede WiFi. Sanitair te beperkt voor 24 plaatsen; wc en douche in één ruimte is onhandig; €22/ nacht stevige prijs; geen afwasmogelijkheid; onhygiënische plek van de zoetwaterslang. De eigenaren hebben we niet gezien.
Wat een schitterende CP : ruime plaatsen, mooi sanitair, WiFi, rustige omgeving, prima fietsomgeving, prima afvalscheiding, vriendelijke eigenaren. Gestaan van 11/12 mei. We komen beslist terug!
Op deze nieuwe camperplaats van 3-5 mei gestaan. Alle lof voor het hardwerkend echtpaar Amber & Ruud. Mooi sanitairgebouw; fijne afwasplekken, uitstekende WiFi, prima toeristische info (fietsroutes!),vriendelijke eigenaren en familie, heerlijk ijs, aardbeien en asperges, uitstekende fietsomgeving. Veel succes toegewenst!
Met onze camper 2 nachten gestaan; 20 - 21 maart. De camping wordt gefaseerd opgeknapt; verharde camperplaatsen werden juist gerealiseerd. Mooi sanitairgebouw; vriendelijke eigenaar; WiFi matig We betaalden € 46,04 (waarvan €8 elektriciteit) voor 2 nachten; niet echt goedkoop.
Met onze camper hier 25 en 26 maart gestaan. De inrit naar veld F is uiterst krap en de plaatsen zijn drassig, ondanks de aangebrachte schelpen. Mooi sanitaire voorzieningen. We betaalden €51,20 voor 2 nachten en dat met ACSI—korting!!
Fijne, goed geoutilleerde mini-camping. Mooi sanitairgebouw; ruime plaatsen. Inrit vanaf de Molendijk. Vriendelijke eigenaar. Oase van rust. Aanrader!
Weekend van 13 - 14 augustus gestaan met camper. Mooie camping met veelal vaste seizoensgasten met caravan, die intensieve kontakten hebben. We werden behoorlijk " gevolgd" en bekeken. Goede WiFi; vriendelijke gastvrouw; mooi sanitair.
Hier 11.08.22 gestaan. Ruime verharde plaatsen met drinkwater en grijswaterafvoer. Vriendelijke eigenaren; goede WiFi; fijn enigszins gedateerd sanitair; aan nieuw sanitairgebouw wordt gewerkt. Aan te bevelen.
Hier 5 dagen aan de voorzijde gestaan; privé terras met fraai uitzicht. Digitale aanmeldzuil, ook in NL-taal; €13/dag van 13:00 - 13:00. Douche en stroom naar gebruik middels een plastic card, die uit de zuil komt na opladen. De borg van €10 en het niet-gebruikte bedrag wordt op bankrekening teruggestort. Drinkwater, cassette legen en grijswater lozen gratis; evenals WiFi; schoon sanitair. Goed fietsen; U5 volgen ivm bouw van een brug.
Sitecode: 81998
Grote CP, eigenlijk camping, aan rand stad; hobbelig pad naar CP. Fijn sanitair, maar beperkt bij grote drukte. Matige plek voor lozen grijswater en chemisch toilet.
Uitstekende camperplaatsen met grote plaatsen en privé sanitair. Hier ruim een week tot volle tevredenheid gestaan; vriendelijke eigenaren. Prima restaurant: open do - za. Goede fietsomgeving, prachtige routes; Designer Outlet Roermond en Retailcenter Roermond dichtbij. Zeer aan te bevelen!
Ruime plaatsen; mooi sanitair; goede WiFi; gastvrije eigenaren; mooi gelegen om van daaruit fietstochten te maken; zeer rustig. 2 nachten met camper gestaan. We komen terug.
Top CP : ruime plaatsen, mooie ligging, prachtig sanitair, fijne afwasplaatsen, goede WiFi, gastvrije eigenaren, handige fietsroutes info beschikbaar in kiosk. We komen beslist terug.
Gestaan 22-24 maart 2022 Geweldige CP! Ruime plaatsen; goede faciliteiten; netjes. Zó in de binnenstad; prima fietsmogelijkheden. Aanrader!
Gestaan op 28 maart 2022 : basic CP achter de duinen; heerlijk wandelen en fietsen. €9/ 24u. Er stonden slechts enkele campers, terwijl de andere in Le Crotoy aan de Chemin de Digues druk was. Afvalcontainers; betaald water en elektra (€2/2 uur) bij de sanizuil.
Gestaan op 29.03.22. ACSI-tarief €18 incl 2 douchemunten. Hobbelige terrassencamping. Eenvoudig sanitair. Mooie ligging pal bij Cap Blanc-Nez
met camper gestaan van 6-8 november 2021 op deze grote camping; helemaal achterin waar het ACSI-tarief €20 geldt. Behalve de gasten van vaste plaatsen waren we alleen. Goed restaurant, WiFi OK, prachtig sanitairgebouw met vloerverwarming ; onhandige E/V; zachte ondergrond. Voor camperaars geschikt in voor- en naseizoen; anders te druk en erg duur.
No-nonsense kleine CP met 4 verharde plaatsen grenzend aan een ruim grasveld, daarnaast de nodige stacaravans. Gastvrije ontvangst; diverse handige brochures meegekregen. Sanitairgebouw gedateerd, maar absoluut schoon. Heerlijk fietsen!
Van 10/ 11 september gestaan. Complete CP in centrum. Zelfbediening via zuil (frans/ engels/ Nederlands); WiFi-codes staan op ticket. Aanrader!
Aardige geaccidenteerde camping in een rustige omgeving; gedateerd sanitair; stortplaats voor chemisch toilet en waterinname slecht. Leuk restaurant en fijn zwembad. Er staan een groep rondtrekkende Britse gezinnen, waarvan de mannen blijkbaar werken; onze “buren” maakten lawaai en rotzooi rondom hun kolossale caravan. Een maand geleden is een groep Britten om dezelfde redenen weggestuurd !! Waren hier met camper 8-10 september
Van 13/14 augustus gestaan. Op zich nette, zakelijke CP. Geen enkel contact met beheerder. Plaatsmarkeringen onduidelijk, waardoor sommige campers 2 plaatsen bezetten. Ouderwetse contante betaling in enveloppe. Plaats een pinautomaat! Afvalscheiding ondermaats. Goed vetrekpunt naar stad en omgeving.
Met camper tot tevredenheid gestaan van 12/13 augustus. Deze mooi gelegen camping is primair gericht op tenten/ caravans. Beter inrichten op campers zou een pluspunt zijn; o.a. verharde plaatsen, betere grijs- en zwartwaterstort en drinkwaterinname. Redelijke WiFi. Gastvrije eigenaren van deze dynamische plaats : melkveehouderij, loonbedrijf camping en zorgboerderij.
Met nog 2 campers van dinsdag op woensdag hier gestaan; rustige, verlichte omgeving vlakbij fietspad en rivier. Mooie afvalbakken; goede afvalscheiding. Carrefour Contact en Boulangerie vlakbij. Goede fietsmogelijkheden.
Voor Italiaanse begrippen een goed onderhouden camperplaats; hier een week gestaan. Gedateerd, schoon sanitairgebouw. Douchen €0,50. WiFi is achterin matig. Zoals bij veel camperplaatsen langs de Adriatische kust is er veel treinlawaai. Positief is de directe nabijheid van een fijn strand en fietspaden. Hartelijke eigenaren. €1 p.p./ nacht toeristenbelasting.
13.07.2021 één nacht gestaan. Norse ontvangst en later ook slechte ervaringen. Geen toiletten/ douches. Slechts één waterslang voor gezamenlijk gebruik van reinigen toiletcassette en waterinname. Geen apart chemische stort; moet bij het grijs water. We kregen totaal geen uitleg; wel werd een menukaart overhandigd. Het eten wordt bij de camper gebracht. Uiteraard niet gedaan. Wat een slechte service!
Uitstekend om vanaf hier met de tram naar hartje Florence te reizen (€1,50 enkele reis/ een 90-minuten ticket). Geen voorzieningen, behalve toiletten bij de bar; 24 hr/ €10. Gehorig omdat de P direct aan de A1 ligt, maar voor één nacht OK. Gestaan van 8 op 9 juli 2021. 24/7 in- en uitrijden.
Grote plaatsen; vriendelijke beheerders. Behoorlijk rumoerig door drukke Tangenziale. Goed onderhouden sanitairgebouw, dat van maandag- zaterdag alleen open is van 08:00 -20:00 en zondag van 08:00 - 14:00. Gemakkelijke fietsroute naar binnenstad
Één nacht met camper (7,5 m) gestaan. Eenvoudige camping met sobere sanitaire voorzieningen. Stortput voor chemisch toilet onder de maat. Diverse campers moesten met trekker verwijderd worden; wij zaten ook vast.
Goed onderhouden kleine terrassencamping. Mooi sanitairgebouw; prima gratis WiFi. Bijzonder aardige gastheer en gastvrouw. Prima uitvalsbasis naar o.a. Valkenburg en Maastricht. Heerlijk fietsen, wandelen. Stonden met camper 23-25 maart. Aanrader
Sitecode: 11992
Van 6/7 november hier voor 3e keer aan de waterkant gestaan. Goede CP-faciliteiten en zeer gezellige “huiskamer”, waar ook de afwas gedaan kan worden. Veelal druk bezet met kleine plaatsen.?
Stonden hierbmet camper 14 en 15 september tegen ACSI-tarief van €20 exclusief toeristen- en afvalheffing. Vriendelijke ontvangst; mooie sanitairgebouwen. Fijn binnen- en buitenzwembad met ligweide. Aan te bevelen!
Fijne CP, goed sanitair en afwas- en wasgelegenheid. Sterk persoonlijk hoe de schaduwrijke plaatsen worden ervaren. Mooie fietsroute naar het Zentrum. We stonden hier 12 en 13 september 2020. Salzburg is een schitterende stad.
Druk bezochte CP, kom vroeg. Gelegen dichtbij de Altstadt en fietspaden. In Passau zijn overigens alternatieve camperplaatsen voorhanden, o.a. bij Bahnhof.
In één woord geweldig! Ruime plaatsen, schitterend sanitairgebouw; douchen gratis. Afwasplek met heet water. Prima WiFi. Heerlijk gegeten op het gezellige terras; mooie fietsroutes. Gastvrij echtpaar; fijne service. Gestaan van 2.6 - 4.6.2020. Komen terug!
In ‘Coronatijd’ gestaan van 19-22.05.2020. Gastvrije beheerders; ruime plaatsen. Uiteraard kon het sanitairgebouw niet gebruikt worden. Afwasruimte met -nu- gratis heet water is wel open; er staan voldoende emmers om heet water naar de camper mee te nemen. We kregen een welkomstpakket met o.a. 27 routes met fietsroutes in de Achterhoek. Mooie omgeving. Aan te bevelen!
Met onze camper van 6-7 mei op campinggedeelte gestaan; ruime comfortplaatsen met eigen kraan en grijswaterafvoer. We kozen -tegen meerbetaling- voor meer ruimte en gemak dan op de aparte camperplaats. Goede WiFi. Veel info over de streek, inclusief knooppunten routes. Mooie (fiets-)omgeving. Vanwege Corona hebben we uiteraard geen opinie over het sanitairgebouw. Vriendelijke eigenaars.
Hier van 22-24 april 2020 tot volle tevredenheid op het campinggedeelte gestaan. Vriendelijke ontvangst; ruime plaatsen. We mochten douchen in een chalet van de campinghouders. Geweldige service in coronatijd. Prachtige fietsomgeving. We komen zeker terug!
Een fantastische knusse CP met prima voorzieningen. Goede uitvalsbasis voor fietstochten en bezoeken aan nabijgelegen dorpen/ gestegen. Zéér aan te bevelen!
Top CP. Gewéldige voorzieningen; schitterend sanitair. Rustige omgeving; prima fietsmogelijkheden. Smakelijk eigen gemaakt gebak! We komen terug.
Op 30 juli 1 nacht gestaan. Absolute top CP! Geweldige ligging en prima voorzieningen. Uiterst vriendelijke vrijwilligers. Gratis WiFi; Kozakkenveerpont voor de deur. Heerlijk gezwommen bij naastgelegen strandje. €10 + €2 stroom + €2 toeristenbelasting(2p): €14. We komen beslist terug!
Hier 1 nacht gestaan aan redelijk drukke weg. Voor €1,50/ dag gebruik maken van voorzieningen van naastgelegen camping. Goed sanistation; gratis WiFi. Strand en de leuke plaats St. Gilles Croix Valmer zijn goed aan te fietsen.
Met veel plezier hier 3 nachten gestaan. Rustige omgeving; heerlijk fietsen naar o.a. Centrum, de oceaan op 800 m en naar Île de Ré. Prima gratis Wifi - Public. Kleine supermarkt en wasserette vlakbij. Bij aankomst kaart uitnemen en betalen bij vertrek; €15 per 24 uur.
4 dagen met plezier gestaan. Gebruik van faciliteiten van naastgelegen camping. Zelf gemakkelijk inchecken en plek uitzoeken; wij op # 19. Drukke weg, maar ‘s nachts rustig. Fijne stranden. Tip: bij uitgang camping rechtsaf naar Fort Boyer achter de oesterloodsen; mooi, rustig strand. Heerlijk fietsen; brochure Pistes Cyclables Île d’Oléron bij Office de Tourisme in Boyardville; leuke plaats.
Hier 4 nachten met camper gestaan. Vriendelijke ontvangst en hulp door de 2 beheersters. Camping bestaat uit 3 gedeeltes : de feitelijke camping, langs de rivier en daar tussen in waar wij stonden. Rustig en kleinschalig. Sanitair gedateerd, maar achterin bij de bruine deuren OK. Fijne gratis WiFi
Ruime camping en plaatsen; stonden 5 nachten met camper. Zwembad ernaast gelegen; Amboise is prachtig, levendig plaatsje met als topper Château Royal. Mooie fietsroutes. Bij grote drukte is sanitaircapaciteit te beperkt met lange sluitingstijden voor schoonmaak. Wij stonden op plaats 208.
Sitecode: 20340
Mooi gelegen aan de Cher; heerlijk zwembad. Vriendelijk personeel. Tenten, caravans en campers door elkaar. Sanitair enigszins gedateerd, maar schoon. Heerlijk fietsen en.... vlakbij Château de Chenonceau.
Gestaan op 3.7.2019 op doorreis. Goede voorzieningen. Advies : ga staan op het grote open terrein na binnenkomst op het terrein aan de linkerkant achter een aantal chalets; hier is ook een ruim sanitairgebouw met voldoende douches en wc’s. De staplaatsen zijn daar zeer ruim en je mag staan waar je wilt.
Gestaan van 24-25 juni. Deze nieuwe CP is een absolute topper. Zeer compleet en gelegen aan kolk, waarin je heerlijk kunt zwemmen. Prachtig sanitair; gezellige “huiskamer”. Heerlijk fietsen in mooie omgeving. Uiterst vriendelijke, gastvrije eigenaren. We komen beslist terug!
Op 22-24.5.2019 gestaan. Prachtige CP met goede voorzieningen; WiFi functioneert prima. Vriendelijke eigenaresse. Prima fietsmogelijkheden. Rustige omgeving. Aan te bevelen; we komen beslist terug. De Wit Schijndel is vlakbij.
Op 24.5.2019 gestaan. Mooie nieuwe camperplaats, pas een week open; bij de aanleg heeft de NKC geadviseerd Goede voorzieningen, ruime plaatsen, fijne afwasruimte. Landelijke rustige omgeving. Heerlijke fietsmogelijkheden. Vriendelijke eigenaar, Jan Kole. We komen beslist terug.
Een nacht gestaan op 9.5.2019. Ruime plaatsen, prachtig nieuw sanitair, afvalscheiding, fijne afwasplaatsen, direct bij prima fietsroutes waaronder Weerribben. Info materiaal aanwezig. Heerlijk rustige omgeving; prima gratis WiFi. Hartelijk echtpaar. We komen zeker terug!
Met camper gestaan van 15.09 - 19.09.2018. De 4-sterren kwalificatie zien we niet terug. Valamar, een grote investeerder gaat renoveren. Op zich goede voorzieningen. Camping ligt direct aan een fantastisch zandstrand. Acsi-tarief. Prima WiFi. Komen terug.
Stonden hier met onze camper van 13-15 september 2018. Prachtige camping, alhoewel massaal. Goed georganiseerd; rustig. Prachtig sanitair; ruime plaatsen. Prima WiFi. Acsi-tarief
Voor hetgeen geboden wordt veel te duur! Een afvalbak is alles....
Fijne SVR-minicamping; gemoedelijke sfeer. Aardige gastvrouw. WiFi OK. Redelijk sanitairblok. Prima fietsmogelijkheden. Met camper gestaan 10-11 augustus 2018; ruime plaatsen.
Gestaan van 21 - 26 juli 2018. Mooi verzorgde camping met veel camperplaatsen. Advies: camperaars rij door naar het eind, veel ruimte, echt polderzicht. Achteraan ook sanitair en chemisch toilet legen. De heer en mevrouw Hermans zijn bijzonder aardig. Overal WiFi. Veel bloemen, leuke versieringen fijne zitjes. Goede fietsmogelijkheden. Aan te bevelen!
Wat een fantastische CP in een mooie landelijke omgeving. We stonden hier 17- 20 juli 2018. Bijzonder aardige gastvrouw, die 's avonds eieren komt brengen en fijne infomap verstrekt. Actief landbouwbedrijf. Toilet en afwasmogelijkheid in landbouwschuur. WiFi! Ruime plaatsen. Goede fietsmogelijkheden.
Vriendelijke gastheer. Fijne uitvalbasis om Den Haag e.o. te verkennen. Groezelig sanitairgebouw; ruimte voor het gebouw staat vol met troep. Gemis WiFi. €20,05 te duur voor het gebodene. Ook al doet de Gemeente moeilijk: hou het netjes
Hier gestaan van 4/5 mei. Opnieuw prima bevallen. Ondergewaardeerde CP. Ruime plaatsen, schitterend wijds uitzicht met prachtige zonsondergang temidden van mooie natuur. Mooi goed onderhouden sanitairgebouw. Over het gehele grote terrein uitstekende WiFi ontvangst; goede nachtverlichting. Ideaal fietsgebied en vlakbij Giethoorn. Een absolute aanrader!
Vriendelijke behandeling. Mooi aan het water gelegen. Stroom, water en toegang tot het prachtige sanitairgebouw via een vooraf opgewaardeerde kaart. Het "kopen" van stroom middels afwaarderen van de kaart vond ik onhandig. Achteraf blijkt dat je te veel ingekocht hebt en dat bedrag ben je kwijt. WiFi ontvangst is zwak.
Fijne camperplaats. Goed sanitair en prima WiFi. Hartelijke gastvrouw. Goede fietsmogelijkheden en uitvalbasis naar Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Walcheren. Afwasmogelijkheid in sanitairgebouw; gratis warm water.
27.9.2017 gestaan. Leuke plaats direct aan haven. Vriendelijk personeel. Goed sanitair; prima gratis WiFi. Goede fietsmogelijkheden; leuke dorpen.
Eind juli 2017 1 nacht gestaan met camper. Fijne camping aan meer. Vriendelijke ontvangst, stadsplattegrond gekregen, prima fietsen naar levendige binnenstad. Alleen koud water bij de afwasmogelijkheid. Goede WiFi
Stonden hier eind juli 2017 2 nachten met camper op het hobbelige grasveld rechts achter. Is meer een camping. Capaciteit en kwaliteit van toilet-, douchegebouw onder de maat. Afwaslokaal prehistorisch. Elk is een leuke plaats; heerlijk fietsen. WiFi alleen goede bij hoofdingang.
Stonden hier eind juli 2017 1 nacht met camper. Fijne CP, zeer rustige omgeving. Goede voorzieningen. Hartelijke ontvangst; heerlijke zelf gebrouwen likeur gekregen. De omgeving zelf is bepaald niet boeiend
Stonden hier eind juli 2017 3 nachten met camper. Camperplaats goed beveiligd; prima uitvalsbasis voor bezoek aan boeiend Berlijn. Station Gesundbrunnen : S- en U-Bahn. Heerlijk fietsen. Het saniblok was kapotgereden; grote plassen. Als het terrein wordt geëgaliseerd dan hogere score. Aan te bevelen !
Stonden hier eind juli 2017 3 nachten met camper. Tevreden over sanitair, keuken en fijne eetruimte. Er is geen beveiliging; na "sluitingstijd" is het hek makkelijk te openen. Heerlijk fietsen naar de mooie, boeiende stad Vilnius.
Stonden hier 1-2.08.2017 met camper op een ruime plaats. Tip : bij oprijden CP linksaf; hier staan uitsluitend campers. Druskininkai is prachtige plaats; kuuroorden, mooie parken, kerken, gebouwen. Heerlijk fietsen; absoluut de moeite waard. Goede gratis WiFi
Stonden hier 14.8.2017 met onze camper; alleen. Zeer hartelijke ontvangst door heer en mevrouw; hij Duitser, zij Russische. Prachtig schoon sanitair gebouw;3 wc's, 2 douches, die ook gebruikt worden door gasten van de 3 vakantiehuisjes. CP vlakbij landgoed Palmse (mooiste van Estland)en het mooie Nationaal Park Lahemaa. Zeer aan te bevelen !
We stonden hier op 18.8.2017 met onze camper. Drukke CP met kleine plaatsen. Sanitair op zich OK, maar door grootse sportactiviteiten in de nabije hal was de sanitaire ruimte vol en rommelig. Het sanitair in de containers is OK. Prima uitvalsbasis naar de mooie stad Riga
We stonden hier 3.8.2017 met onze camper. Hartelijke ontvangst en gezellig gezamenlijk koffiedrinken 's avonds voor wie dat wil. Prima sanitair, welllicht beperkt bij grote drukte. Ruime, vrije plaatsen. Muggen, muskieten waren overactief.
Stonden hier 19-21 /8/2017 op eerste rij; geweldig uitzicht; ruime plaatsen. Heerlijk fietsen naar / in Riga. Sanitair/ douches waren het week niet schoongemaakt. Serviceniveau moet beter. Dit is een A1- locatie! Er is veel meer van te maken.
Fijne CP om de mooie stad te bezoeken . Sanitair kan beter. Zwem- en fietsmogelijkheden. Zwakke WiFi ontvangst.
Prachtige CP in een mooie omgeving; goed sanitair. Vriendelijke gastvrouw. Stonden hier 12-14 augustus 2017
Werkelijk schitterende plek in een prachtige omgeving. Wat een rust op een verzorgd landgoed, boerderij. Goede sanitaire voorzieningen. Vanaf Aluksne ca 10 km onverharde weg. We stonden hier 8.8.2017
Prachtige CP. Vriendelijke ontvangst; allerhande info. Wandel-, fiets- en zwemmogelijkheden. Werden uitgenodigd voor BBQ. Eigenaar is enthousiaste jonge Duitser, die goed Engels spreekt. Komt met ideeën. Mooie omgeving. Stonden hier 8.8.2017
Werkelijk prachtige plek bij particulieren; schitterend landgoed. Wat een rust; goede voorzieningen. Toegang over onverharde weg van ca.10 kilometer. We stonden hier 9.8.2017
Sfeervolle rustige plek aan haven. Dit is puur camperen. Prima fietsroutes. Bakker vlakbij. Gestaan op 19.09.2016.
Gestaan op 15 september 2016. Rustige CP aan riviermonding l' Adour; gratis water en grijswater lozen. Heerlijk fietsen. Op P-plaatsen verderop gratis (max 24 uur ) met verlichting en openbaar toilet.
Hebben hier eind aug 2016 met onze camper gestaan. Lekker basic, maar prima. Mooie omgeving. Leuke plek om te fietsen, zwemmen en te wandelen. We vonden het veilig. Escatron is een aardig plaatsje.
Veel te duur voor het gebodene. We stonden begin sept 2016 met onze camper bij de rivier;het is hier een verharde zandwoestijn met veel kuilen. Matige staat van onderhoud. Matige bediening en zeker niet klantvriendelijk. De WiFi is nog steeds onder de maat. Waren hier enkele jaren geleden ook, toen moesten we ook nog voor het prima zwembad betalen; nu niet. Toledo is een geweldige stad.
Hier gestaan van 14-16.07.2016. Prima CP, gezellige sfeer, uitstekend sanitair, veilig achter een hek met toegangscode. Handig boodschappenwinkeltje op het terrein. Gratis WiFi! Mooie historische binnenstad op loopafstand; fantastisch fietsen in de mooie omgeving.
Deze nieuwe camperplaats heeft een geweldige potentie : zeer verzorgd en compleet,in een mooie landelijke omgeving en opgezet door het enthousiaste echtpaar Jan en Saskia Benneker. Prachtig toiletgebouw met mooie toiletten en douches. Fiets- en wandelroutes liggen gereed;ideale uitvalsbasis voor heerlijk fietsen in NL en D. Prima WiFi-verbinding. Gras is onlangs ingezaaid.
Stonden hier van 30 sep/ 1 okt. 2015. Mooie camperplaats te midden van een keurig aangelegde tuin. Hartelijke eigenaren. Vanaf de CP is het heerlijk fietsen. WiFi aanwezig.
We stonden hier 1/ 2 oktober 2015. Geweldige camperplek op een mooie overdekte en open jachthaven.Keurig sanitair, fijne tafels en zitbanken, mooi uitzicht. Vriendelijke havenmeester, die zeer bereidwillig is en fietsroutekaarten van Leeuwarden verstrekt. Mooie binnenstad met vele interessante bezienswaardigheden. We komen terug !
We hebben hier gestaan van 18/19 september 2015. Sinds kort geopende minicamping met 4 verharde camperplaatsen. Mooie, rustige omgeving bij natuurgebied waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Het sanitair gebouw, alhoewel nog niet helemaal af, is prima.Vriendelijke eigenaren.
Een geweldige camperplaats met verzorgde faciliteiten. Prachtige ligging met mooie uitzichten. Loreto is een mooie plaats om te voet te ontdekken. Een aanrader !
Sitecode: 20366
We stonden hier 17 juli 2015. Het is een druk parkeerterrein, vlakbij een mooi strand en een heerlijke zee; tamelijk rumoerig. Betalen tot 20:00 uur.
Sitecode: 19916
Stonden hier 8 juli 2015. Mooie, rustige plek; goed verlicht. Sani-zuil functioneerde niet. Prima wandelmogelijkheden
Fijne camperplaats in een mooie bergachtige omgeving, direct aan een riviertje gelegen. Het pittoreske plaatsje Taranta Peligna ligt in het mooie Parco Nazionale della Maiella. Het toiletgebouw was op slot. 's Avonds werd de € 10 campergeld door uiterst vriendelijke mensen geïncasseerd.
Hier begin juli 2015 3 nachten (€10/nacht) en eind juli 2 nachten (€ 15/nacht)gestaan.De voorzieningen zijn basic. Vriendelijk eigenaren. Prima gelegen aan een kiezelstrand; behoorlijke fietsmogelijkheden.
In juli 2015 hier 1 nacht gestaan. Ruime en rustige plaatsen; dichtbij de liften naar de hoger gelegen mooie stad. Vanaf 22:00 - 08:00 gratis.
Waren hier 2 nachten in juli 2015. Rustige ligging, mooi zwembad. Prima keuken. Aardige mensen. Heerlijke buitendouche bij camperplaats. In het seizoen : € 25
Sitecode: 20130
Was hier in juli 2015. Troosteloos geheel; ondermaats. Spiaggia privata.
Sitecode: 20129
Was hier in juli 2015. Zeer rommelig geheel. Spiaggia privata
Hebben hier in juli 2015 2 nachten gestaan, direct aan zee !!Zeer vriendelijke eigenaars. Leuk terras, buitendouche aanwezig. Toilet : redelijk. Wachtwoord voor wifi verkrijgbaar. Prima fietsen naar Molfetta met een mooi oud centrum en levendige haven.
Hier begin en eind juli 2015 2x 2 nachten gestaan. Perfecte camperplaats met vele faciliteiten, zoals het wassen van de camper.Vriendelijke mensen. Vanuit de camperplaats is het prima fietsen naar de mooie stad Modena met vele bezienswaardigheden.Bij de receptie zijn de fietsroutes verkrijgbaar. O.a.de NKC-pas geeft een korting van 10%. Zeer aan te bevelen camperplaats.
We stonden hier 4 nachten in juli 2015. Zeer ruim terrein met grote plaatsen. Prima sanitair met heerlijke douches. Uitstekende serviceplaats voor vuilwaterafvoer etc. Af en toe geluid van aangrenzende kartbaan. Zeer vriendelijk personeel. Gratis busvervoer naar het mooie zandstrand Lido Bora Bora. Tegen geringe betaling privé vervoer naar Torre San Giovanni. Echt een aanrader !