@Freekie
ruime parkeerplaats met een prachtig uitzicht. Met de GRATIS kabelbaan op nog geen 100 meter van de parkeerplaats die 24/7 gaat ben je zo in de oude charmante stad met strand, kleurrijke haven en talrijke terrasjes. echt een aanrader.
Prima plek. Doorrijden naar achteren en je staat aan de rand van het bos. Prijs: €5,= om te parkeren + €10,= voor de overnachting. Kaartje met pinpas te betalen bij automaat. Geen voorzieningen hier. Met een markt, restaurantjes en de koetsjes is het een gezellige plek om te verblijven.
Prachtige camping! Zeer ruime plaatsen. De prijs is echter £ 45,00 voor 1 nacht (2 personen). Toch iets anders dan wordt vermeld... Maar daarvoor hebben we wel 2 zwembaden en een voetpad naar zee (5 minuten).
Een dikke 10 voor deze locatie en de beheerders. Zij zíjn gastvrijheid!
Het kan inderdaad wel iets vriendelijker! Op zich een mooie camping maar met minimale voorzieningen. Via een binnendoortje ben je met 10 minuten in Arbois. Dát is wel weer erg leuk!
Twee nachten gestaan. Prachtige camping voorzien van alle gemakken in een mooie omgeving! Heerlijk om te fietsen en te wandelen.
Een vriendelijke ontvangst op deze familiale camping. De vermelde tariefstelling is niet juist: in het hoogseizoen € 26,10 voor een nacht. Daar heb je dan wel wat voor: schoon sanitair, electriciteit, lekker zwembad, plaatsen in de schaduw.
Een topplek!