@Freria
Dit is een zeer gedateerde en rommelige camping. De staat van sanitair, wat overigens wel schoon was, rechtvaardigt ons inziens niet het overnachtingstarief (€ 36,50 voor camper en 2 personen). Het dieptepunt was het gat in de grond, via een kapotte toiletpot, voor het legen van het chemisch toilet. Wat een viezigheid en stank. Echt goor. De tarieven die op CamperContact staan kloppen voor geen meter. De ACSI kortingskaart geldt hier niet.
Prima camperplek met goede voorzieningen. Door het bos loop je in een kwartier naar het kasteel. Het restaurant zou een aanrader zijn, maar op het moment dat wij er waren ging het al om 17.00 uur dicht.
Wij zien enkel positieve reviews. Geen wonder. Dit is een perfecte camperplaats. Ruime plekken, heel mooi en schoon sanitair, eenvoudig in- en uitchecken, gastvrije eigenaren, gezellige huiskamer en je kunt in de omgeving ook nog fijn fietsen.
Prima plek voor 1 nacht. Geen douche, geen toilet. Geen probleem, maar zet het dan niet in de omschrijving. Zonder sanitaire voorzieningen is CP de prijs niet waard. Langs de Saône is het wel prachtig wandelen. Ook met de hond.
Eenvoudige camping met alles erop en eraan. Het café/restaurant is ook voor de locals een geliefde ontmoetingsplek. Beregezellig. Ze weten er hoe je gasten moet verwennen, we hebben er heerlijk gegeten. We troffen slecht Weergors, daardoor weinig van de omgeving meegekregen.
Nette camping. Is een seizoenscamping met overwegend vaste plekken voor caravans. Dit jaar open per 27 maart, dit is anders dan wat de app laat zien. Wij kwamen aan op 26 maart, maar waren toch al welkom. Strand is op loopafstand en heel mooi. Vanwege storm en regen niet verder gekomen dan dat.
Een camping met alles erop en eraan. Bij elke plek een mooi stukje gras, maar niet gemaaid. Het park is groot met genoeg plekken waar je de hond vrij uit kunt laten.
Prima plek, voorzieningen oké. Gastvrije ontvangst.
Prachtige plek, vlakbij het gezellige dorp Burgau en het strand. Het is een camperplek, met nieuwe uitbaters. Ze zijn heel gastvrij. Je hebt er stroom en sanitair. Voor een camperplek best luxe. Het sanitair is eenvoudig, maar schoon. Douchen is wel een uitdaging. De balans tussen warm en koud was moeilijk te vinden. Haakjes om wat op te hangen ontbraken. Maar dat zal een kwestie van tijd zijn.
Wat een leuke camping. je hebt er alles voor heel weinig geld. Blokken zijn geen overbodige luxe en je moet niet raar opkijken als de deuren van het sanitair niet goed sluiten; of het douchewater niet snel wegloopt. Maar alles is superschoon. Er is zelfs aan waslijnen gedacht.
Hele mooie locatie, gastvrije ontvangst. Lamego is de moeite waard. Het weer was alleen erg slecht. Daarom de volgende dag toch maar doorgereden. Zomers is het er vast een sprookje.
In 2 woorden: helemaal prima. Over zwembad (nog niet open) en winkel (geen gebruik van gemaak geen mening. Restaurant is een echte aanrader. Buiten de camping loopt een pad, waar je hond goed uit kunt laten.
Prima camperplek. We staan hier nu voor de 2e keer. Centrum is te belopen. Naast het plein is een voetgangerszone met veel groen. Erg leuk om hier de hond uit te laten.
Rustige plek om te overnachten. Het sanistation was defect. We stonden aan de kant van het kantoor Toeristen informatie. Aan de andere kant van het plein stond de markt (zaterdag).
Gastvrije ontvangst. omdat het erg nat was konden we niet op de camperplek staan, maar op een pad op de camping. Sanitair gedateerd maar schoon. Lekker gegeten in het restaurant voor een eerlijke prijs. Een plek om terug te komen.
Prima plek om te overnachten. Heel rustig. Wij hebben wel spoorrails gezien, maar zo overgroeid dat deze waarschijnlijk niet meer wordt gebruikt. Je kunt hier ook goed de hond uitlaten, langs rivier de Somme, vlakbij de camping, loopt een rustig fiets-wandelpad. Toegangsweg aan de smalle kant, maar voor een camper van 6,5 meter prima te doen. Anders dan een afvalbak zijn er geen voorzieningen.
Fijne, rustige plek vlakbij Leeuwarden. Een aanrader is o.a. een stadswandeling met een gids van Leeuwarden Free Tours. Na afloop van de tour mag je zelf weten wat je ervoor betaalt. Verder een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten.
Mooie camping en van alle gemakken voorzien. Prima, nette en schone douches. Plekken qua grootte prima te doen, maar door de grootte van de camping en de drukte wel een beetje 'hutje mutje'. We hadden geluk dat er op deze camping nog een plekje was voor ons met de camper. Vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Vooraf reserveren is in deze periode aan te raden vanwege de drukte. Qua activiteiten echt van alles te doen op loopafstand.
Prachtige plek met top sanitair. Gastvrij onthaal. Prima uitvalsbasis voor fuets- en wandeltochten. Een aanrader.
Echt een hele fijne camperplek. Alle lof.
Alles prima op orde hier. Alleen jammer dat we een halve nacht wakker hebben gelegen van de herrie van een feest, elders aan de haven.
Hele mooie plek. De nog jonge aanplant moet nog groeien. Daar past geduld bij, maar het wordt vast heel mooi. Het sanitair is om 'u' tegen te zeggen. Met de hond loop je zo het bos in.
Wat een mooie plek is dit, een parel onder de camperplekken.
Niks mis mee!
Een hele mooie locatie. Op het moment dat wij er zijn is het echt nog een camperplek in opbouw, daarom nu nog 3 sterren. In potentie een toplocatie, we zijn benieuwd naar het vervolg.
Mooi hier. Sanitair oud maar schoon. Voor honden eldorado. Ze mogen hier altijd los op het strand.
Sitecode: 19187
Prima stek. Hellevoetsluis en omgeving zijn een prettige verrassing.
Prachtige plek. Mooie ruime plaatsen. Een plek om terug te komen, de omgeving leent zich daar zeker toe.
Vriendelijke ontvangst op deze gemoedelijke camping. Sanitair schoon, maar wel gedateerd. Een waterkraan dichter in de buurt van de camperplekken zou handig zijn. Ietsje meer ruimte tussen de campers idem. Camperaars die geen stroom hoeven staat een enorm grasveld ter beschikking.
Sitecode: 11992
De natuur rondom Lauwersoog nodigt uit tot fietsen. Dat hebben we dan ook met plezier gedaan. Camperplek is wel oké, maar sta je tweede rang, dan mis je de charme van aan het water staan.
Prima plek, niets op aan te merken. Omgeving leent zich voor mooie fietstochten.
Wat een prachtige plek. Mooi ruim en sanitair waar je 'u' tegen zegt. Vriendelijke eigenaren. Prima uitvalsbasis voor fietstochten. Leeuwarden ligt naast de deur. We kunnen geen verbeterpunten bedenken. Een echte terugkomplek.
Prima plek om een paar dagen te vertoeven. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Door corona hebben we het sanitair niet kunnen gebruiken en een beoordeling daarover stellen we dan maar uit tot een volgende keer. Want het is wel een plek om nog eens te bezoeken.
Voor de 2e keer deze camping bezocht. Net als vorig jaar, hartelijke ontvangst en mooie camperplaatsen. Vanwege corona konden we geen gebruik maken van sanitair. Maar dat woog niet op tegen het aangename verblijf.
Sitecode: 19187
We werden vergezeld door regen en harde wind. Ontvangst was vriendelijk. We mochten zelf een plek uitzoeken. Ietwat drassig op het gras, maar goed hard. Sanitaire voorzieningen prima. Voor camperaars die geen gebruik maken van de campingfaciliteiten, is de prijs aan de stevige kant. Wij kwamen deze keer voor familiebezoek, maar de omgeving nodigt uit tot verder ‘onderzoek’.
Wat een leuke plek. Gastvrij onthaal, mooie verharde plekken met een stukje gras. Moderne wc/douchegelegenheid. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Echt een plek om terug te komen.
Prima en vrij vertoeven hier. De plaatsen zijn ruim, het sanitair op de camping (binnen loopafstand) is heel schoon. In het restaurant aten we lekker. Voor 1 euro heb je 24 uur stroom. Vanaf hier veel mooie wandel- en fietsroutes.
Vertaal de beroemde drie rr-en voor de gelegenheid naar Rust, Regelmaat en Ruimte en je hebt de sfeer van deze plek te pakken. Voeg daar de vriendelijke eigenaren en het mooie sanitair aan toe en een dikke 10 is het resultaat.
Prima, ruime plekken. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Gemoedelijke sfeer. Sanitair dik in orde. Voor oppasopa’s (pakes) en -oma’s (beppes) met (klein)kinderen in Haarlem een handige optie.
Wat een prachtige, ruime plek. It Paradyske doet zijn naam eer aan. Gastvrije en vriendelijke eigenaren. We stonden hier 1 nachtje, maar de omgeving nodigt uit om nog eens terug te komen.
Wat een mooie plek, heerlijk rustig en ruim met paarden als directe, tevreden buren. Afstand naar wc valt reuze mee. Watertappunt zou ietsje dichterbij mogen. Eigenaren erg vriendelijk. Deze komt bij de favorieten.
Sitecode: 72021
Vriendelijke ontvangst, ruime plek. De camping is behoorlijk lang. Het is een flink eind lopen naar het sanitairgebouw waar je ook afvalwater en chemisch toilet kwijt kunt. Mooi uitzicht over het dal.
Leuke, gezellige camping. Het sanitair is erg schoon. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten. Vriendelijke ontvangst.
Het camperveld ligt tussen chalets en bungalows in. Voor het hele veld is er 1 douche en 1 toilet. Bij volle bezetting wat weinig? De plekken zijn mooi en ruim. Helaas nodigde het weer niet uit tot buiten zitten toen wij er waren. Het alternatief was fietsen en die mogelijkheid heb je volop in de omgeving. Erg mooi. De receptie zit bij het restaurant in, in 1e instantie reden we eraan voorbij.
Een verademing in de drukke Randstad. De camping is een mooie uitvalsbasis voor fietstochten door het verrassende Groene Hart en bezoek aan bijvoorbeeld Leiden. De plekken zijn netjes en het sanitair schoon. Loeiende koeien onderstrepen het plattelandsgevoel. Niks mis mee. We zetten deze camping op ons lijstje.
Prima stek, vriendelijke beheerder. sanitair net en schoon. Als welkom kregen we een kakelvers eitje.