• Camperlocaties

• tiktok

@Frits2020

2020

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Wij hebben hier begin augustus overnacht. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Uitzicht van af de locatie is fenomenaal. Geen geluidsoverlast. Sanitair is basic.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Kleine gemoedelijke camping aan het meer van Mergozzo. hebben hier begin augustus 5 nachten gestaan. Het meer van Mergozzo is een relatief klein meer naast het Lago Maggiore water met heel helder/schoon water. Wij hadden een plaats met met met schaduw en deels zon. Sanitair was ondanks de drukte goed schoon.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Wij hebben eind juli/ begin augustus 5 nachten op deze camping gestaan. Op de mooie ruime camperplek staat de camper op asfalt met een ruime strook gras er voor. Er staan veel fruitbomen met vruchten. Dagelijks worden de afgevallen vruchten opgeruimd. Het sanitair is weliswaar waar niet modern maar word zeer goed schoon gehouden. in de omgeving kun je prima fietsen. Een bushalte (Straatsburg en Colmar) is op 300 m . Kortom fijne camping!!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst door personeel en goede uitleg van de mogelijkheden om naar Valencia te reizen. sanitair aan een renovatie toe, maar wel schoon. goed warm water voor douches, maar helaas niet voor de afwas. prima wasmachine en droger. bus stopt bij de camping. fietsen naar Valencia goed te doen. lawaai van de naastliggende weg is wel een dingetje. strand op loop en/of fietsafstand. geen winkels in de buurt, wel kleine kampwinkel.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst. sanitair is schoon en netjes ondanks dat het gedateerd is. leuke activiteiten zoals paellamaaltijd en flamingodans voorstelling. broodjes op de camping te koop en andere levensmiddelen. camping aan zee dat kan ook rekenen op soms behoorlijke wind. wij waren er 4 nachten en vonden het een fijne camping. fietsroutes aanwezig en je kan lekker een eind lopen langs kiezelstrand.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

vriendelijke receptie. wij hebben 4 overnachtingen gehad en vonden het een fijne camping. €16 per nacht met ACSI kaart. Warm water voor douches en voor afwas was heerlijk warm. nette toilets en douches, die regelmatig werden schoongemaakt. zee en strand op loopafstand. mooie omgeving. niet te vergeten Lidle met de fiets goed te bereiken. enige min puntje voor ons was dat het centrum nog uitgestorven was.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

leuke camping, zeker voor watersport liefhebber. wij hebben genoten op het bijbehorende terras van het waterskiën. vriendelijke ontvangst en verontschuldigde zich voor de natte plekken door de vele regen in het voorjaar. wij hebben er 1 nacht gestaan om. vervolgens weer door te trekken. fijne douches met goed warm water. prima afwasplek, schone toiletten. no nonsens camping, een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

4 nachten op deze camping gestaan. Vriendelijke/ correcte behandeling bij de receptie. We hebben geen last van het verkeer gehad. Als je erg dicht bij een vliegveld gaat kamperen moet het je niet verbazen dat je daar geluid van hoort. Sanitaire voorzieningen waren voldoende aanwezig +schoon! Bij enkele douche’s stond dat het koud water was. Wij hadden geen koude douches. Heet afwaswater. Wij betaalden €25 per nacht zonder vooruitbetaling.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Sitecode: 11967

mooie kleine camping met zeer behulpzame eigenaren. Direct aan zee met een klein strandje. mogelijkheid om boot af te meren aan een boei. Steiger om zaken in je boot te doen. Biograd Na Muro net veel restaurants/ winkels op minder dan 2 km. Dorpje Sveti Filip Jakov met goede restaurants ook op minder dan 2 km. Sanitair niet modern, maar bijzonder schoon! Aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Camperplaats op een camping aan de Oude Maas. Bijzonder mooie ligging. Zee en binnenvaartschepen varen pal voor je camperplaats langs. Plaatsen zijn , gescheiden door hoge heggen, net breed genoeg om de luifel uit te draaien. Veel privacy! Zeer verzorgd en Schoon sanitair. Behulpzame en vriendelijke medewerkster bij de receptie. Voor ons een verrassend mooie camperplaats

Prima camperplek. Grotendeels gratis. Verkeerslawaai. Gemakkelijk bereikbaar

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie nieuwe CP. Goed bereikbaar. Vanaf de CP ben je op de fiets in 10 minuten in het schitterende centrum van Ulm. Mooie fietsroutes door Ulm. Donau loopt vlak bij CP langs. Betalen bij een betaalautomaat met Euro munten. Binnen kort ook met kaart. Sanitair van nabij gelegen Donaubad kan gebruikt worden.