@G&L-GG
2 dagen gebleven hier. €33,72 per nacht eind Sept is vrij duur. directe toegang tot strand klopt niet! Zeker 10 minuten lopen over rotspad tot zandstrand. Plekken met eigen wasbak, luxere plaatsen hebben een tafelbank maar ook duurder(€40+). Plaatsen met grote hoge hagen, veel privacy maar weinig contact medekampeerders. Restaurant goed, winkeltje minimaal. Tip: als je zonder boeken aankomt, boek en betaal dan 1 nacht, geven geen geld terug.
We konden maar 2 dagen boeken, 21 Sept. gaan ze dicht. Kleine camping met huur chalets en campeerplaatsen voor tent, caravan of camper. Sanitair is niet echt schoon, zonder bril en zeer verouderd, douches met gaten in wanden! Overal liggen afgevallen bladeren en wordt niet opgeruimd. Voor ons echt geen 4 sterren camping, maar ja wat wil je voor €21/nacht. Veel Fransen op camping die hier wrs al jaren komen. Voor ons maar 1x.
Zeer vriendelijk ontvangen door de huidige eigenaar, we konden maar voor 2 nachten boeken omdat de camping na 62 jaar gaat sluiten. Vanaf maandag 15/9/25 wordt het verbouwd door Huttopia en komen er wrs. alleen chalets. Jammer voor het mooie plekje aan het blauwe warme (23gr) meer.
prima! lekkere douche schoon sanitair goed om te weten: op plekken aan het wster ligt verl eenden- en ganzenpoep
Je staat hier op de parkeerplaats van het bedrijf. Er zijn 12 plaatsen waar je kunt staan. Maar er kunnen ook campers van klanten staan die voor reparatie komen of nieuwe campers van het bedrijf. Schoonwater gratis en ook afvoer voor grijswater. WC cassette schoonmaken in automaat voor 30SEK. Wij betaalden 250SEK voor een nacht. Douche en wc zijn verouderd en worden niet elke dag gepoetst zoals wij konden zien. Daarom matig en prijs is dan veel
Voor ons een prima plek voor een overnachting. 4 stroompunten aanwezig en zelf met verlengkabel indien eigen niet lang genoeg is. Betaling (€15/150SEK) via QR-code of contant in box. Geen WC en geen water. Staanplaats is geheel verhard.
Prachtige camping aan een groot meer. Sanitair goed schoon, douche met 10Kr muntje en dan krijg je 5min goed heet water voor heerlijke douche. Motorbootje/kano/sauna huren voor redelijke prijs. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Wij waren er in voorseizoen en dan is nog niet alles beschikbaar. Supermarkt en tankstation op 15min rijden. Eigenaar Staf zeer vriendelijk en toegankelijk voor een praatje of advies. Wij komen zeker nog terug!
Prima plek om een nacht te staan. op loopafstand 2 wc’s en urinoir beschikbaar. Fris water beschikbaar bij buitendouch bij meertje. Er stonden 11 campers toen wij hier stonden. S’avonds komen er lokale op te beachvolleyballen op naast gelegen velden, leuk om naar te kijken. Mooie omgeving met natuurreservaat om te wandelen. In jachthaven gegeten voor een zeer schappelijke prijs (189 Kr voor hamburger met friet).
mooie plek op loopafstand van oude centrum. toiletten schoon in servicehus als ook douches, die net als op verl andere plekken in Zweden lijken op een kleedlokasl van gymzaal in jaren 80/90, douches alleen voorzien van gordijntje. enigste minpunt hier is toch wel prijs van 360 kronen / € 34 voor laagseizoen
We hebben hier een nachtje gestaan. Uitbaters waren nieuw en boeken van plaats ging wat langzaam, camperplek voor was zelfde prijs als op camping. (beetje vreemd) Wel zeer vriendelijke uitbaters. Wij betaalden met ACSI 270 SEK. Ruime plek op gras, s’avonds vuurtje gemaakt aan waterkant. Bij het grote gedeelte van de camping zijn we niet geweest.
270 SEK is vrij duur voor deze plaats. Geen drinkwater aanwezig en geen douche. Alleen wc aanwezig (eigen wc papier meenemen) Stoom moet je extra betalen per 5kW.
deze locatie hoort niet in deze app. is alleen een parkeerplaats. bezoekers van thermen parkeren gratis. anders moet je als camper een dagticket van €20 kopen. deze info staat op het bord bij de parkeerplaats. hier staat ook bij dat het nadrukkelijk verboden is hier te overnachten. @campercontact: graag deze locatie verwijderen!
Prachtige plek voor één nacht als je op doorreis bent. WC’s waren nog gesloten omdat er nog geen vergunning was maar zag er mooi uit. Toen wij er stonden was er veel wind maar we hebben genoten van een prachtige zonsondergang, en die ging pas laat onder. Onder bij de haven zijn enkele huisjes die je kunt boeken om te overnachten.
Prima camping voor een overnachting. Wij betaalden 450 NOK incl. stroom. WC’s en douches netjes maar net niet helemaal afgewerkt. Met de camper sta je op de gravel/steen.
Prima plek voor één nacht te verblijven. Wel drukke weg achter de camperplaats. Voor +/- 60 plaatsen zijn er maar 2 wc”s die ook meteen douche zijn en is wel weinig. Drinkwater en stroom zijn inclusief. wij betaalden 290 NOK. Zorg dat je een lange stroom kabel bij je hebt, wij moesten 30m de stroom aansluiten. Niet alle plekken zijn al voorzien van een stroom aansluitplek (worden aangelegd).
Prima camping met zeer vriendelijke eigenaren en ook uitbaters van het restaurant. Voor €25 /nacht is het een prima camping met schoon sanitair. Fijne plekken aan het water, maar je hoort wel de weg aan de overkant maar ons stoorde dat niet. Ruppertsklamm is een aanrader om te wandelen als je van een stevige klim houdt! Ook fietsen langs de Lahn of Rijn is fijn en veel auto vrij. Eigenaren & uitbaters zijn Nederlands, wel zo handig.
Zeer onvriendelijk! Je mag nog niet eens de camping op gaan om even te kijken. Komt iemand vragen wat we aan het doen zijn zonder zichzelf eens voor te stellen. Hier gaan we echt niet staan en dus meteen omgedraaid.
Een prima plek om een of twee nachten te staan. Camper op de plek gezet maar geen stroom, na 15 min kwam er al iemand kijken na een telefoontje. En het was al 20.30. Helaas niet te maken en we mochten in het midden op het kruis gaan staan. Super vriendelijke en behulpzame beveiliger. Dus s’morgens camper verplaatst op een vrij gekomen plek. Wel vreemd dat er meer campers kunnen inrijden terwijl en maar 8 plekken zijn.
positief: goede licatie voor bezoek aan Århus, geweldige stad. cp op zich is heel basic, klein en op grind. wij hadden geluk en stonden op 1e rij tegen het dijkje. plaats te klein om luifel uit te draaien of met stoeltjes buiten te zitten. in gebouwtje zijn 2 badkamers, elk met douche, toilet en wastafel. mooi en schoon, maar: als de camperplaats bomvol staat is dit echt te weinig 2 extra toiletten zou hele verbetering zijn!
mooie camperplaats in de haven en op loopafstand van het centrum van Nykøbing. wij zijn niet gebleven. Lukte niet om te betalen met de betaalautomaat. beschrijving alleen in het Deens. Jammer!