@G-de-Rijder
- 2013
- Adria Compact DL
- 2021
Prima camperplaats op een vakantiepark. Royale plaatsen en een prima nieuw sanitair gebouw. Keurig onderhouden door dagelijkse reinigingen. Leuk zwembad, niet al te groot, maar prima om even af te koelen. Door het vakantiepark wel veel jeugd, maar dat is logisch. De loosplek en stortplaats voor het chemisch toilet is wat eenvoudig, maar voldoet. De prijs / kwaliteit verhouding is wat ons betreft oké. De app, boekingswijze en digitale info is top
Prima plek aan de haven met super vriendelijke havenmeester. Passau op de fiets bezocht, mooie trip en goed te doen.

Hele fijne wat kleinere camping, ruime plaatsen op groot veld. Zeer vriendelijke eigenaren, lekker zwembad en super schoon sanitair. Tevens klein restaurant waar je prima kunt eten. Wij hebben hier een week gestaan, mede vanwege de mooie omgeving en prima faciliteiten.

Wij waren hier voor een overnachting en bezoek aan Garda. Prima plek ook voor de wat langere campers. Inrit is wat krap maar lukt best met wat geduld. Er zijn ( hang) toiletten maar de overige camperservice is afgesloten. Verder geen voorzieningen. vanaf deze mix-parking loop je zo het stadje in.
Prima plek voor een nacht als pitstop voor ( of na) de Fernpas. Dicht bij het nederlandse restaurant “ Brabant-Alm” voor een snelle schnitzel.
Fijne terrascamping, schoon sanitair en zeer vriendelijke behulpzame medewerkers. Alleen bij veel regen zorg dat je wat hoger staat om wat makkelijker weg te rijden.
prima camping, met eigen afgeschermde plaatsen door hegjes. Keurig onderhouden sanitair, zeer vriendelijke ontvangst en personeel. Vanaf de camping heeft men een shuttlebus die aansluit bij de stadsbus naar Turijn. Voor € 8,50 ben je uit- en thuis. Prima geregeld.
Sitecode: 91927
Wij hebben hier 4 nachten gestaan. vriendelijke eigenaresse, konden een(verharde) plaats kiezen. kleine veldjes of met hagen afgeschermde plekken. Prima sanitair, schoon en verzorgd. mooie uitvalsbasis voor fietstochten op de Veluwe.
Prachtig aangelegde mini-camping, ruime plaatsen, prima onderhouden. Zeer schoon sanitair en vriendelijke eigenaars. rustig gelegen en toch binnen 20 min met de fiets in het centrum van Hoogeveen. Wij vinden het een aanrader!

Sitecode: 20392
Prima ruime en rustige plek, typische SVR-camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Ook nabij gelegen restaurant is een bezoek waard.
Mooie rustige camping, zeer vriendelijke beheerder, super schoon sanitair. Dik in orde hier, komen graag terug.
Mooie ruime plaatsen, prima voorzieningen, stroom, water en afvoer op de plaats zelf. Voldoende regionale fietstochten voorhanden.

Prima rustige plek, zeer vriendelijke ontvangst en super schoon sanitair. Prima plek om Veere, Middelburg en omliggende plaatsen te bezoeken.
Geweldige Camperplaats, prima voorzieningen en zeer vriendelijke havenmeester. Wij komen vaker!
Prachtige Camping, vriendelijke eigenaar die je precies op de plek zet, zodat iedereen optimaal ruimte en uitzicht heeft en behoud. Mooie omgeving, schoon sanitair en prima restaurant op de camping tegen zeer redelijke prijzen.
Prachtige plek, royaal en duidelijk gemarkeerd. Prima sanitair en zeer vriendelijke havenmeester. Goede beveiliging achter hek. Centrum op ca 15 min fietsen. We komen hier nog eens terug.
Mooie plek aan de rand van het dorp, midden tussen de wijnranken. Zeer vriendelijke ontvangst, royale plaatsen.
Prima plek om te overnachten. Gezellig dorp op loopafstand.
Wij waren hier van 15-17 juli 2016. Zeer vriendelijke havenmeester, prachtig rustige plek en op fietsafstand van sfeervol Lemmer. Eenvoudig maar schoon en net sanitair. Wij komen nog eens terug! Gert en Will.
Super mooie plek, achter hek. Zeer vriendelijke ontvangst.