@GINOP
- 2019
- Etrusco Campervan Anders
- 2022
- Ford
fijne plek voor doorreis. naast een bar met food truck. aanlegplaats voor bootjes. toiletten zijn gesloten. wel vuilnis bakken aanwezig. na 11:00 werd het lekker rustig. fijn geslapen. rond 7:00 weer wat geluid van de school in de buurt.
zeer rustig gelegen CP. fijne plaatsen wel beetje schuin. service kollom bij de ingang voor lossen van grijs en toilet aanwezig ook verswater. alle beurten 2 euro. bakkertje op loopafstand. super!
Mooie off grid plek. service voorzieningen zijn oke. Pas op. Als je via TomTom rijdt kun je via de zeer moeilijke offroad weg gestuurd worden 1,4 km. Het ging maar net met onze Camper. andere weg is gewoon oke. veel plaats om te staan met mooi uitzicht op de Embalse/stuwmeer.
heel fijn op loop afstand van Aldi en Edeka. restaurant ook op loopafstand maar beetje prijzig. Sanitair is redelijk modern maar niet mooi schoon. kan ook aan de periode liggen. geen hoog seizoen. verder beetje belachelijk dat je voor water moet betalen bij de camperplaats. 10 ct voor +_ 10 l. verder erg luide druke weg naast de camping. mooi uitzicht op de Zugspitze.