@GJ-Euser
- 2018
wat een ontzettend leuke minicamping, we hebben hier met onze camper gestaan. prima ontvangst en een mooi schoon sanitair. er is geen WiFi maar dat mag de pret niet drukken.
prima CP voor 1 of meerdere nachten, geen sanitair aanwezig vandaar 3 sterren.
wat een leuke camping met gezellig restaurant, aardige personeel en schoon sanitair. helemaal top.
prima voor 1 nachtje, WiFi slecht en snackbar is nooit open, staat wel aangegeven. sanitair is simpel maar schoon. vlakbij de A31 dus wel handig.
wat een top lokatie, schoon sanitair en. vriendelijk ontvangst. mooie fietstocht gemaakt en naar Dedemsvaart gelopen. echt een heerlijke rustige minicamping.
wij staan hier voor 1 nachtje, grote plaatsen incl water en stroom. mooi en schoon sanitair met vriendelijk ontvangst.
echt een leuke camping, niet echt groot maar wel schoon en vriendelijke eigenaar. mooie fiets routes in de omgeving, en een prima restaurant erbij.
echt een mooie lokatie, vriendelijk en fantastisch door Bert de eigenaar geholpen. het is een nauwe toegang maar als je naar Bert luisterd word je prima geloodst. schoon sanitair en mooie omgeving.
wij stonden aan het strand, een top plek. geen gratis WiFi. prachtig sanitair geen gedoe met muntjes of knoppen indrukken. en heel betaalbaar in het naseizoen.
mooie camping, sanitair is schoon maar wel verouderd. is prima te doen.
echt een super mooie camping mooi en schoon sanitair en vriendelijk ontvangst. alleen jammer van het geblaf, kan gaan irriteren.
mooie plaatsen, vriendelijke eigenaar. sanitair echt verouderd, niet eens een plankje voor je wc papier en slechte verlichting., geen WIFI, wel een mooie omgeving.
vandaag gearriveerd, super fijn ontvangst mooie plaats en prima wifi. geen sanitair aanwezig kan een min puntje zijn. maar wij vinden het prima zo. en zeker niet onbelangrijk een zeer gezellige spontane gastvrouw.zeker een aanrader😎
leuke camperplaats, gezellige plaatsen. er komt zelfs een SRV wagen.
wat een super leuk ontvangst door de eigenaars. We hebben heerlijk wijn geproefd en gedronken. zelfs druiven geknipt.
Sitecode: 20138
Té commerciële camping, reserveringskosten hoog WiFi betalen als je 2 nachten betaald hebt en er toch maar 1 blijft krijg je geen geld terug!!!
schoon sanitair en vriendelijk ontvangst. leuk voor een paar nachtje.
prima ontvangst, mooi sanitaire en schoon. ruime plaatsen. en mooi fiets gelegenheid. prima prijs kwaliteit
krijgt van mij een dikke 10, vriendelijk ontvangst.helaas is de camperplaats vol, maar mogen voor het zelfde geld op de camping staan. schoon sanitair en alles bijdehand.
super fijn ontvangst en een mooie camping en camper plaats. schoon sanitaire camper staat op een verharding met ee nn grasperk ervoor zeker een aanrader.
Leuke overnachting camping en vriendelijk medewerkers leuk restaurantje erbij met zeer vriendelijk personeel. Jammer dat het zo hard regende konden de omgeving niet bekijken. Sanitair is echt schoon
Sitecode: 2025
wat een prima CP voor een overnachting. leuk stadje. geen douche of toilet aanwezig
Prima camping en camperplaats, schoon sanitair en een rustige camping. Wij hebben super genoten!
wat een top CP. fijn ontvangst alles zeer schoon. echt een aanrader
mooi camperplaats zeer vriendelijke mensen. wel rekening houden met 1 euro ivm stroom.
wat een super fijn ontvangst, heel vriendelijk en een top begeleiding naar onze plaats. zeer schoon en nette camping.