@GP64
- Peugeot J5 Alkoof
- 1984
- Ander
- Alkoof
waarom er op NKC staat vermeld dat deze gesloten is? prima camperplaats met ruime plaatsen. sanitair prima al is het tegenwoordig vaak nie zo meer dat je telkens een knop in moet drukken om water te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. je zit hier tussen de boeren bedrijven dus een luchtje moet je tegen kunnen, het heeft ons niet gestoord. Honden zijn welkom al is het uitlaten langs de drukke weg een sport op zich.

mooie camping met een klein aantal plaatsen voor de camperaar niet al te ruime plaatsen. sanitair helemaal netjes en voldoende voor een kleinschalige camping. De Herberg is een fijne plaats om even een vorkje te prikken bij aankomst bv. want ze houden zich strikt aan de incheck tijden. mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. een bezoek aan de Herberg “in het wilde zwijn” op enkele kilometers is een bezoek meer dan waard.
Camping waar je ook met de camper welkom bent, ruim van opzet met veel ruimte voor de camper of caravan plaats. zeer goed verzorgde sanitaire voorziening met wastafels, douches en uiteraard toiletten. mogelijkheid om de was te doen met de wasmachine en twee ruime afwas gelegenheden. wel rekening houden met de weg die er langs loopt en dat het een boerenbedrijvigheid heeft in de omgeving. weinig tot geen last van het melkvee bedrijf van de fam.
net weer een aantal dagen mogen verblijven. het is een prachtige camperplaats bij de Boer 😉 tussen het geblaat van de schaapjes wakker worden. zoals elke keer wordt je door Mark en/of Chantal hartelijk welkom geheten. zeer fijne camperplaats en zeker weer voor herhaling vatbaar. Mark en Chantal dank jullie wel voor het prettige verblijf. vriendelijke groeten fam. Pie
Dit jaar weer een aantal dagen achter elkaar gestaan. altijd bedrijvigheid met paarden. Allemaal erg leuk om te zien en hoe er leggegeven wordt. Vriendelijke eigenaren leuke contacten met andere camperaars en paardenliefhebbers. komen wederom graag weer terug. Bedankt Peter en Anja voor het leuke verblijf en tot een volgende keer. Groetjes Fam. Pie uit Koudekerke
zeer mooie nieuwe Camperplaats voorzien van alle gemakken. mooie ruime plaatsen zeer hartelijke ontvangst. mooi sanitair met lekkere stort douche. we zijn er gelijk vier nachten blijven staan. mooie omgeving om te fietsen en op enkele kilometers restaurant in de buurt. zeer aan te raden. wij komen er zeker nog eens terug. Schaapjes en boeren activiteiten moet je wel van houden.

wat een geweldig leuke plaats om te verblijven. Prachtige manege met een mooi buiten terrein. Heel hartelijk ontvangen door Peter en Anja. wat geven ze daar op een leuke maar correcte manier les aan de jonge ruiters. Wij komen zeker nog eens terug, we hebben er ontzettend van genoten. Groetjes van Jans en Geert-Jan.
zeer hartelijk ontvangen door Amber en Ruud. Heerlijke Camperplaats met alle voorzieningen aanwezig. Een aantal dagen gestaan, prima plaats om nog eens een paar nachten te staan.
mooie Camperplaats. Gastvrije ontvangst door de eigenaar/beheerder. Goed voorzien van het nodige aan sanitair en mooie plaatsen met voldoende ruimte.
vrijdag na Hemelvaartsdag hier aangekomen. Gelukkig konden we het laatste overloop plaatsje krijgen. fijne ontvangst leuke eigenaren en twee heerlijke dagen mogen staan. zeker voor herhaling vatbaar.
wat een leuke plek om te staan, naast de Berkshire varkens en biggetjes. leuke winkel met producten van het boerenland. Camperplaats nog deels in opbouw maar dat mag de pret niet drukken. Zeker de moeite waard nog eens te overnachten. Op korte afstand het kasteel Heeswijk.
Mooie locatie lekker tussen de boerenbedrijven. zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen zelfs een korte rondleiding gehad in de stallen met kalveren door de eigenaar Chris. meerdere sanitaire plaatsen en leuke zithoeken. absoluut voor een herhaling vatbaar en wij raden deze Camperplaats zeker aan.
Prima camper plaatsen met de nodige voorzieningen behalve sanitair. Wel aanwezig in het restaurant. Mooie omgeving. Redelijk rustig voor de doordeweekse dagen buiten de vakantie tijd. Zeker voor herhaling vatbaar 😉

1 nacht gestaan, prima overnacht en zeker voor dit geld goed voorzien van faciliteiten. Zeker voor herhaling vatbaar, hartelijk ontvangst en mooi veld met verharde stroken om op te staan.
Nette camper plaats voorzien van de nodige voorzieningen. Warm welkom, 1 nacht gestaan voor een keurige prijs. Zeer net grasveld en lekker rustige omgeving. Voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank fam. van Well.