@GabVens

Ja

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie camping. Door Moederdag was het heel rustig. Prima sanitair. Je kan lekker fietsen in de Biesbos. In de winkel kun je (room)ijs en biologisch vlees kopen. Wij hebben ons prima vermaakt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie ruim opgezette camping centraal gelegen tussen Goes, Middelburg, Veere en Vlissingen. lekker fietsgebied. Her sanitair is schoon en in orde. gemoedelijke sfeer en nog prima betaalbaar. Voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

mooie gezellige camping, ruime verharde plaatsen met veel gras rondom. Hele aardige beheerder, lekker eenvoudig en betaalbaar eten en drinken in de uitspanning. Schoon sanitair. Een prima uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen. Top weekend gehad.

Wat een heerlijke plek aan de Weser! Genoten van het uitzicht, vriendelijke medewerkers en gemakken van de camping. Wij stonden aan het water maar het is ook mogelijk om op de camping te staan. Mooie fietsomgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Genoten van de gastvrije familie! Wat een verademing. Iedereen supervriendelijk en behulpzaam. Sanitair compleet en als nieuw. De pizza avond is ontzettend leuk en lekker, vers gemaakt door de gastvrouw en gastheer met hun zonen. We hebben genoten van Zutphen en de omgeving. Heerlijk fietsen in de Achterhoek. Camperplek zoals ik het graag zie. In de natuur bij de appelbomen of het watertje. Lekker speels dus geen rijen campers. Top!