@Gaby-K.-
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
We verbleven hier twee dagen en het was er heerlijk rustig en aangenaam. We hebben prachtige fietstochten naar het Bodenmeer gemaakt (op e-bikes) en genoten van de rust.
2021
De parkeerplaats "Liegewiese" heeft geen extra's, maar is relatief rustig en gratis. Een normale zanderige parkeerplaats.
2020
Rustige, mooie parkeerplaats, gescheiden van de parkeerplaats, op slechts enkele minuten lopen van de oude stad. Omdat de machine nog steeds kapot is, is deze gratis. Elektriciteit werkt prima.
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Zeer rustige en vrije ruimte met aanvoer en afvoer, goed geslapen, in de regen kan het een beetje modderig zijn in de zon alles was geweldig
2018
We sliepen goed en zonder geur, met open ramen. 'S Nachts was het stil,' s morgens en 's avonds reed ik wat auto's. Voor een rondleiding door de stad en langs de Rijn een goed uitgangspunt. Er zijn informatieborden en stadsplattegronden zijn uit. Omdat er slechts 2 powerboxen beschikbaar zijn, hebt u een lange kabel nodig.
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Kalme camperlocatie achter een schuur met veel uitzicht en aardige eigenaren. In de achtertuin is ook een kleine lounge met alle belangrijke informatie. V + E zijn er ook.
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
Midden in de stad, vrij rustig 's nachts. Naast de deur, een snack met heerlijk eten en ijs. Very nice!
Mooie parkeerplaats aan de rand van de parkeerplaats, rustige rand van het bos. Met VE en elektriciteit. Alleen voor campers t tot 3,5