@Garm

2015

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

prachtige plek, goed onderhouden en plaats voor veel campers. inchecken via een betaal systeem maar ook via de app AanUit. vier dagen gestaan. mooi fietsen en het bezoeken van de stad. wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima camping, heeft een nieuw sanitair gebouw wat overigens er prima en goed uitziet. weinig last van de aardige Spanjaarden. prachtig gebied om te wandelen naar de vulcano. fietsroute goed uitzoeken want voor je het weet zit je in het bos met kleine paadjes. een aanrader dus.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prachtige plek. ter plekke betalen met een automaat die jou een ticket geeft met qr code en de bomen gaan open met elektra voor €10. staan veilig met meerdere campers. zo, eerst een biertje 👍

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

leuke camping, zoals in eerdere reviews gedateerde sanitair maar wel schoon. mooie uitvalsbasis voor Bilbao. eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. er zit een restaurant en een toch grote supermarkt bij.

prima en rustige camping dat wij er waren. mooi punt om verder te reizen met de camper richting Wenen. mooi gebied om te fietsen en een leuke stad. Garm en Judith

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie camping vol met kersenbomen. sanitair dik in orde. leuke ontvangst en de vrouw van de eigenaar spreekt goed Engels. prima te fietsen naar de stad Millau. je kan ook prima routes rijden langs de Tarn. voor sommige een doorreis camping maar de moeite om wat langer te staan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wij zijn o.a.afgegaan op de positieve reviews. wat blijkt; slechte wifi, matige sanitair zeker het oude gebouw. dus wat ons betreft een matige camping maar wel weer dicht bij de stad.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

voor een bezoek aan Avignon prima camping. vriendelijke ontvangst en konden een plek uitzoeken. het ene toiletgebouw was defect en de ander was prima.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

best wel een leuke. stadscamping. toiletten zijn wel gedateerd en niet erg schoon maar voor die prijs moet je ook niet zeuren. het restaurant daar in tegen is top. een aanrader en vergoed veel. twee dagen gestaan en hele mooie fietspad langs de kust richting porto.

mooie locatie, vriendelijke eigenaren, schoon en mooie plekken ook voor de camper.

Wij hebben en met Pinksteren gestaan en een leuke en rustige locatie. Zeer vriendelijke ontvangst. Elke zaterdag wijnproeverij door Rob. Goed restaurant de tuinkamer van kok Jos Weel en zijn vrouw Ria. Super gegeten en sterwaardig. Camperen bij een wijnboer heeft wel wat wen aanrader dus.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Top locatie en net 10 min. In de stad