@Gartenzwerg

Lid van Campercontact sinds 2019

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Bij de registratie werden we verwelkomd. Als je niet begint te luieren in een vreemde taal, maar een klein beetje Frans spreekt met de Google-vertaler, is alles in orde. Het restaurant "Mamie Rosé" op slechts een paar minuten afstand van het veld, langs het kanaal aan de rechterkant is heerlijk! Sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. We zullen zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Op dit moment, in januari, heerlijk stil. De man bij de registratie, die ook de supermarkt maakt, is erg vriendelijk en bakt extra voor ons stokbrood. De plaats is ongeveer 20 minuten gemakkelijk te bereiken en zeer bezienswaardig. Er zijn wandelingen in verschillende lengtes. Rotsformaties en adelaarsobservaties zijn fantastisch.

Sitecode: 19644

Zeer mooie plek om te wandelen en te genieten van de rust. En een geweldig rond - zicht. Altijd blij.

Voor een nacht een goede plek. Alles was er WC in het busstation 👍

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Een geweldige plek om aan te bevelen.

Zeer rustige plaats. We waren hier in oktober. De plaats was weinig bezet. Personeel erg vriendelijk, maar alleen in het Frans. Broodjesservice ook in het laagseizoen. Voor 18 € een geweldige plek.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een zeer mooie plaats, het is de moeite waard om alles te bekijken. We waren in januari 2018 hier. Na verloop van tijd was er geen watervoorziening. Maar de plaats is mooi en erg rustig. We komen hier telkens weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Schoon en aangename plek met uitzicht op de oude stad van Tordesillas. Toilet faciliteiten zijn mooi gedaan en zeer schoon. Restaurant is een echte aanrader. Vers brood in het winkeltje. We waren hier in januari 2018 en betaalde met elektriciteit 19 €.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We waren in januari 2018 hier. Een erg leuke plek voor een nacht. Met barbecue, toilet en stortplaats. Hoewel er is een teken Centro, maar hebben we geen centrum gevonden. Om te wandelen zeker een goed uitgangspunt.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prachtige, rustige plek bij het voetbalveld. Tijdens ons bezoek, geen spel was. 150 m naar de supermarkt. Goed aan-en afvoer gebied, helemaal gratis. De stad is erg mooi, met een groot park.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een heerlijk rustige plek. Toen wij hier waren, het reservoir had heel weinig water. De nacht is gratis als u iets bij Maria in het restaurant gegeten. Een moet voor mensen die houden van de uitzonderlijke. Alle gerechten zijn van eigen productie. Zelfs als een vegetariër kan goed eten. De beste frieten in de wereld, vers gesneden.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

blijven zeer mooie plaats om. Vanaf hier kunt u een prachtige wandeling te maken. Zeer aan te bevelen. In het restaurant kun je gewoon goed eten. We zijn er twee keer geweest en zal terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Goed om te overnachten. Toilet achter de markt. Verse groenten en fruit van 9:00. Een zeer mooie plek en het kasteel is een wandeling waard. Vanaf daar heb je een prachtig panoramisch uitzicht

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

We hadden het geluk om nog een ​​plek met een prachtig uitzicht te krijgen. Verrassend veel verkeer voor eind december. Voor 20 € is de plek geweldig. Douches en toiletten zijn schoon en mooi gedaan. In de winkel kunt u alles behalve verse groenten en fruit kopen. 4 € voor elektriciteit per dag vinden we te duur! Het restaurant op het strand is goed en goedkoop (zelfs 30% korting). We houden van deze plek.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een klein paradijs. De voormalige Avocadoplatage is uitgegroeid tot een mooie kleine camping. We betaalden in december € 19 met hond. Het was all inclusive, krachtige douche en een eigen waterslang. De Sanitäten faciliteiten zijn eenvoudig maar schoon en aangenaam warm water voor de douches. 5 minuten naar het strand. We kunnen alleen maar aanraden de plaats. In de ochtend is er vers brood.

Zeer mooie en rustige locatie. We hebben hier al vaker geweest. Sanitaire ouder, maar schoon. Restaurant zeer goed en goedkoop. wandelen ook een heerlijke plek om te fietsen. We zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer rustige plek. Prachtige alles tussenstop of om te fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Een goede plaats om Wismar te bezoeken. Douches en toiletten zijn zeer schoon. Kom hier graag terug. Er was niets om over te klagen.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Fantastische landschappen. Maar de plaats bestaat niet of de coördinaten zijn onjuist. Het is een prive-eigendom.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Om de stad OK te bezoeken. Een beetje lawaaierig als gevolg van het verkeer. Toilet is er niet. Vanaf het plein naar links ca. 100 m aan de rechterkant kunt u brood en broodjes kopen. Naar de stad lopen in ca. 15 minuten.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

We zijn in januari 2017 hier. Het is een plek zonder stroom, maar men staat zeer mooi bij het strand. En de plaats is gratis.

Een zeer mooie, natuurlijke plaats. Liefdevol ingericht en met grote dwergen gedecoreerd. Ook geschikt voor een overnachting met de camper.