@GaryNorris
Retired Company Director of a Fiat Garage Francise
- 1988
Sitecode: 19541
Matt, de Britse eigenaar, heette ons hartelijk welkom. Het kostte €24 inclusief elektriciteit. Ze hebben mooie douches en toiletten en het is een vlakke, grasrijke camping. Matt wees ons een verharde betonnen staanplaats en we waren erg blij. De wifi was ook sterk en inbegrepen. Geweldige camping!
Rustige plek, ruime, ongemarkeerde baaien, redelijke toiletstortplaats en aparte zoetwatervoorziening op korte loopafstand van de stad
Sitecode: 51942
Uitstekend eten in het vriendelijke restaurant, kleine camperplaatsen voor 6 voertuigen, maar daar is voldoende privéruimte met een prachtig uitzicht en aanzienlijk goedkoper dan de camping met caravanclub op korte afstand
Een zeer goed ingerichte camperstop met een prachtig verzorgingsgebied, bestaande uit drinkwater, chemische toiletstortplaats en spoelkraan, plus afvoer van grijs water. Er is ter plaatse beveiliging in de vorm van een plaatsvervanger met auto en scooter direct naast ons
Geweldige locatie op redelijk vlakke drukke wegen gedurende de dag met heggenlijnen, die netjes zijn bijgesneden maar moeilijk voor grotere bestelwagens om over water- en toiletafvoer te onderhandelen, geen probleem
Een cricketclub in het centrum van de stad met vuilnisbakken, maar geen water- of toiletfaciliteiten. 'S Avonds biedt de loungebar een koel toevluchtsoord met een grote flatscreen als je van tv houdt