@GazTrav

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Geweldige locatie. Het beekje dat langs het park stroomt was heerlijk. Een korte wandeling naar de stad is gemakkelijk. Hoewel je naast het spoor zit, is de trein relatief stil en rijdt hij 's nachts niet. Geweldige plek.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Locatie is goed. Maar ze proppen de campers ertussen. Er stonden veel meer dan 33 campers op deze camping. Ik zou er niet voor kiezen om te blijven. De Stellplatz verderop was net zo fijn. We hadden onze eigen faciliteiten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Heerlijke plek. Prachtig uitzicht. Douches en toiletten waren brandschoon. Ze hebben veel geld uitgegeven aan het zwembad, restaurant, bar, etc. Maar er was geen toiletpapier. Als je meer dan € 30 per nacht betaalt, zou ik graag toiletpapier in het sanitair willen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Dit is een geweldige camping. Hij wordt gerund door een familie die ontzettend behulpzaam is. Niets is te veel moeite. We hebben hier een excursie naar de Meteora-kloosters gemaakt. De faciliteiten zijn schoon en netjes en de douches hebben warm water. Dit is tot nu toe onze favoriete camping. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijke camping. Vriendelijk personeel en een erg goed en betaalbaar restaurant. De douches waren echter koud. Dat was teleurstellend voor zo'n luxe, moderne camping.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ik vond deze plek geweldig. We werden heel vriendelijk ontvangen toen we aankwamen. Het zwembad was heerlijk verfrissend. Je kunt tours boeken bij het kantoor en je kunt opgehaald worden bij de camping. Het restaurant is prachtig en het eten is heerlijk, met geweldige service. Ik kan deze plek van harte aanbevelen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fantastische plek. Vriendelijke eigenaar, heerlijk eten en een fantastisch uitzicht. Familiebedrijf met prachtige producten. Een echte aanrader voor een ervaring met de smaak van Albanees eten en gastvrijheid.

gesloten